Τι είναι svhost32.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Ugnius Kiguolis - -

Το svhost32.exe είναι ένα κακόβουλο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο σχετίζεται με τα Worm:Win32/Sohanad.BG, WORM_SOHANAT.CT και άλλα παρόμοια worms. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας αναφέρουν πως αυτή η απειλή αποκαλύπτει τη διείσδυση των δούρειων ίππων Infostealer.Maplost, Troj/Lineage-AB και άλλων κακόβουλων προγραμμάτων. Από στη στιγμή που το svhost32.exe εγκατασταθεί στο σύστημα, χρησιμοποιείτε για την εκτέλεση ενός παράσιτου ή μερικών προσθέτων του. Γι’ αυτό, τυπικά εκτελεί μια διεργασία η οποία είναι υπεύθυνη για την ολοκλήρωση αυτής της δραστηριότητας. Φυσικά, όπως και με οποιοδήποτε κακόβουλο αρχείο, λειτουργεί στο παρασκήνιο περνώντας απαρατήρητο

Αν έχετε παρατηρήσει το svhost32.exe στον υπολογιστή σας, να έχετε κατά νου πως πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος μιας επικίνδυνης απειλής, η οποία πρέπει να απομακρυνθεί από το σύστημα. Αν το καθυστερήσετε, μπορεί να προκαλέσετε σημαντικά προβλήματα στον υπολογιστή σας. Μπορεί να παρατηρήσετε επιβράδυνση του συστήματος, απώλεια πολύτιμων δεδομένων, τη διείσδυση άλλων ιών ή παρόμοιων προγραμμάτων. Αν θεωρείτε πως το svhost32.exe έχει διεισδύσει στον υπολογιστή σας, πρέπει να τον ελέγξετε με το RegCure Pro και να αφαιρέσετε αυτό το επικίνδυνο αρχείο.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-svhost32-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση