Βαθμός σοβαρότητας:  
  (15/100)

Απομάκρυνση Super Optimizer (Εγχειριδίου Οδηγιών Αφαίρεσης) - Αυγ 2017 ενημέρωση

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Εργαλεία Συστήματος

Τι είναι το Super Optimizer;

Super Optimizer

Το Super Optimizer είναι ένα εργαλείο βελτιστοποίησης, το οποίο υποστηρίζει πως μπορεί να αφαιρέσει ανεπιθύμητες εγγραφές από τον Η/Υ σας, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση του συστήματος σας. Οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν εθελοντικά μέσω διάφορων σελίδων ως ένα χρήσιμο εργαλείο. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, το Super Optimizer διεισδύει στους υπολογιστές μέσω άλλων λογισμικών χωρίς την ξεκάθαρη έγκριση και συγκατάθεση των χρηστών.

Γι' αυτό το λόγο, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως μια δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή (PUP). Μόλις διεισδύσει, αυτή η ανεπιθύμητη εφαρμογή μπορεί να ξεκινήσει διάφορες ύποπτες δραστηριότητες, στη προσπάθεια να ξεγελάσει τα θύματα της. Αν και οι δημιουργοί και οι διανομείς της περιγράφουν αυτή την εφαρμογή με τα καλύτερα λόγια, πρέπει να το ξανά σκεφτείτε αν αποφασίσετε να την κατεβάσετε. Εδώ, μπορείτε να δείτε πως ακριβώς προωθείται αυτή η εφαρμογή σε αυτές τις ιστοσελίδες:

“Το Super Optimizer σαρώνει τον υπολογιστή σας και εντοπίζει διάφορα θέματα τα οποία μειώνουν τη ταχύτητα του και επίσης προσφέρει μια ευρεία γκάμα από εργαλεία τα οποία βελτιστοποιούν το σύστημα σας για καλύτερη απόδοση. Οι λανθασμένες εγγραφές στο μητρώο απομακρύνονται και οι διεργασίες που δεν χρησιμοποιούνται απενεργοποιούνται με σκοπό τη βελτίωση της ανταπόκρισης του συστήματος. Το αποτέλεσμα, ένας υπολογιστής που λειτουργεί γρηγορότερα και καλύτερα.”

Δυστυχώς, στη πραγματικότητα το Super Optimizer δεν πραγματοποιεί αυτά τα οποία υπόσχεται. Ακριβώς μετά την εγκατάσταση του, ριζώνει βαθιά στο λειτουργικό σύστημα και ξεκινά να σαρώνει το μητρώο κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος. Υποθετικά, ψάχνει για παρωχημένες εγγραφές στο μητρώο, οι οποίες μπορεί να προκαλούν επιβραδύνσεις στο σύστημα.

Κατ' επέκταση, εμφανίζει μια μεγάλη λίστα με παρωχημένες και άχρηστες εγγραφές. Να έχετε κατά νου, πως στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η λίστα αποτελείται είτε από νόμιμα αρχεία είτε από αρχεία που δεν υπάρχουν στο σύστημα. Αν αποφασίσετε να τα διαγράψετε για να αυξήσετε την απόδοση του συστήματος σας, θα δείτε μια πρόταση για να αγοράσετε τη πλήρης έκδοση του Super Optimizer.

Χρήστες που έπεσαν θύματα και αγόρασαν την πλήρης έκδοση, παραπονιούνται πως πρόκειται για μια άχρηστη εφαρμογή. Μπορεί να αφαιρέσει μερικές εκατοντάδες άχρηστες εγγραφές – ωστόσο δύσκολα θα βελτιώσει την απόδοση του υπολογιστή σας. Επιπλέον, το Super Optimizer μπορεί να διαγράψει σημαντικές εγγραφές του μητρώου και να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στον υπολογιστή σας.

Επομένως, μην το εμπιστευτείτε και ΠΟΤΕ μη πληρώσετε χρήματα για αυτή την εφαρμογή, διότι απλά θα τα χάσετε και θα γνωστοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επίσης, το Super Optimizer μπορεί να εμφανίζει ψεύτικες αναδυόμενες ειδοποιήσεις, οι οποίες να σας ενημερώνουν για παρωχημένα ή ακόμη και επικίνδυνα αρχεία. Να έχετε κατά νου, πως αυτές οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όπως και οι σαρώσεις του μητρώου και προσπαθούν να σας κάνουν να αγοράσουν την πλήρης έκδοση του. Έχει χαρακτηριστεί ως scareware για αυτές του τις δραστηριότητες και συνιστούμε να το απομακρύνετε το συντομότερο δυνατόν.Πως μπορεί το Super Optimizer να διεισδύσει στον υπολογιστή μου;

Το Since Super Optimizer προωθείτε ως ένα νόμιμο και χρήσιμο εργαλείο βελτιστοποίησης. Διανέμεται μέσω διάφορων ιστοσελίδων και μπορείτε να το κατεβάσετε εθελοντικά και φυσικά δωρεάν. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες βρίσκουν αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή τους από το πουθενά, χωρίς να μπορούν να θυμηθούν πότε το κατέβασαν.

Super Optimizer

Αυτό συμβαίνει, διότι αυτή η εφαρμογή συνήθως εγκαθίσταται μαζί με δωρεάν λογισμικά. Τυπικά, ξεγλιστρά μέσω της Σύντομης ή Προτεινόμενης μεθόδου εγκατάστασης και αν επιλέξετε μια από αυτές, το Super Optimizer μπορεί να εγκατασταθεί αυτόματα χωρίς την ξεκάθαρη έγκριση σας. Πιθανότατα, θα παρατηρήσετε τη δραστηριότητα του όταν ξεκινήσει να σαρώνει τον υπολογιστή σας. Για να το αποτρέψετε, πρέπει να αποφεύγετε τις παραπάνω μεθόδους εγκατάστασης.

Αντί αυτού, πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο της Προσαρμοσμένης ή Για προχωρημένους εγκατάστασης και να ακολουθήσετε κάθε βήμα της εγκατάστασης, έτσι ώστε να μπορέσετε να αποτρέψετε τη διείσδυση του ιού Super Optimizer ή παρόμοιων προγραμμάτων. Μην αποδεχτείτε την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών που μπορεί να προσφέρονται μαζί με την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος.

Μπορεί να δείτε προτάσεις για εγκατάσταση διάφορων επεκτάσεων, προσθέτων, προσθηκών και επίσης προτάσεις αλλαγής της αρχικής σελίδας ή της προεπιλεγμένης μηχανής αναζήτησης σας. Ωστόσο, ποτέ δεν πρέπει να αποδεχτείτε τέτοιες προτάσεις, ειδικά αν εγκαθιστάτε άγνωστα λογισμικά. Αν έχετε ήδη παρατηρήσει τις σαρώσεις και τις πλαστές ειδοποιήσεις του Super Optimizer, πρέπει να αγνοήσετε τις διαφημίσεις του και να αποφύγετε τις υπηρεσίες του.

Πως μπορώ να αφαιρέσω το Super Optimizer από τον υπολογιστή μου;

Καθώς το Super Optimizer δεν είναι ιός ή malware, θα μπορέσετε να το εντοπίσετε στη λίστα Προσθαφαίρεσης προγραμμάτων. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να έχει εγκαταστήσει πρόσθετες εγγραφές στο μητρώο, που θα το βοηθήσουν να μείνει ενεργό ακόμη και αν αφαιρέσετε την κύρια εγγραφή του. Επομένως, συνιστούμε να το αφαιρέσετε αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware.

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του Reimage Reimage Cleaner Intego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Super Optimizer:

Αφαίρεση Super Optimizer από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Super Optimizer και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Super Optimizer ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Super Optimizer από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Super Optimizer ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Super Optimizer από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Super Optimizer και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Super Optimizer. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση Super Optimizer από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Super Optimizer θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Super Optimizer από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Super Optimizer και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Super Optimizer . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Super Optimizer από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Super Optimizer και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Super Optimizer. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Super Optimizer από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Super Optimizer ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Super Optimizer. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. Για να τα αποφύγεις όλα αυτά, καλό θα ήταν να κάνεις backup σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση.

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-super-optimizer.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Super Optimizer