Βαθμολογία:  
  (91/100)

Κρητική του STOPzilla, δωρεάν λήψη

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Anti-Spyware
12

Το STOPzilla Antimalware είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα που εντοπίζει, μπλοκάρει και αφαιρεί κακόβουλα λογισμικά. Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στους χρήστες να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από ζητήματα που σχετίζονται με spyware, ransomware, Trojan, browser hijackers και άλλων ειδών ιούς.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το STOPzilla scanner έχει ρυθμιστεί για να διεισδύει βαθύτερα στο σύστημα και να ελέγχει πιο αναλυτικά σε σχέση με άλλα παρόμοια συστήματα ασφάλειας. Ωστόσο, είναι ένα ελαφρύ και ταχύ πρόγραμμα, που δεν επιβραδύνει τις ταχύτητες του συστήματος, έκτος ίσως μόνο της περίπτωσης που εκτελεί γενική και πλήρη σάρωση συστήματος. Ωστόσο, μπορείτε να αναβάλλετε το STOPzilla scan σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το STOPzilla έχει γίνει αποδέκτης πάμπολων θετικών κριτικών από δημοφιλή περιοδικά υπολογιστών παγκοσμίως. Είναι ένα μοναδικό προιόν ασφάλειας, το οποίο προτείνεται ανεπιφύλακτα από πολλούς ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ STOPzilla ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ioys.gr :

Με το που εγκαταστήσετε το STOPzilla στον υπολογιστή σας, θα διαπιστώσετε ότι το γραφικό περιβάλλον εργασίας του χρήστη είναι πραγματικά απλό και πολύ καλά οργανωμένο. Οι χρήστες δε θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τη σάρωση του υπολογιστή, την αφαίρεση spyware ή την ενημέρωση του λογισμικού του προγράμματος. Η πολυ-βραβευμένη τεχνολογία που εφαρμόζεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα διασφαλίζει υψηλό δείκτη ικανότητας εντοπισμού και επιτυχούς αφαίρεσης ιών.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του STOPzilla είναι ότι πιθανώς έχει το πιο εξελιγμένο Pop-up blocker της αγοράς. Το Pop-up blocker εντοπίζει και μπλοκάρει όλα τα κακόβουλα pop-ups και διαφημίσεις, συμπεριλαμβανόμενων των ψευδών και παραπλανητικών ειδοποιήσεων ασφάλειας καθώς και ψευδών αναφορών σχετικά με σφάλματα του συστήματος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το STOPzilla έχει τη μοναδική «kill» ικανότητα να εξοντώνει στην κυριολεξία όλες τις κακόβουλες διεργασίες που βρίσκονται εν ενεργεία στο σύστημα του υπολογιστή. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο περιορίζει την πρόσβαση σε μολυσμένες μηχανές αλλά επίσης προστατεύει ουσιαστικά από κακόβουλα λογισμικά που έχουν τη τάση να διεισδύουν στο σύστημα ενός υπολογιστή με μοναδικό σκοπό την επιπρόσθετη εγκατάσταση κι άλλων κακόβουλων πρόσθετων και επεκτάσεων αλλά και την υποκλοπή και διάδοση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Ένα άλλο πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του STOPzilla είναι ότι ενημερώνεται (updated) σε συχνή βάση. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, γιατί οι scammers και hackers create δημιουργούν νέα malware σε καθημερινή βάση. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία μπορούν να επιλυθούν απλά και άμεσα από τη Τεχνική Υποστήριξη/Εξυπηρέτηση Πελατών του STOPzilla εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Εκτός από τη δυνατότητα αποστολής email, μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή χρησιμοποιήσετε τα . Η τελευταία επιλογή είναι πολύ πιο άμεση και αποτελεσματική κατά την άποψή μας.

ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ STOPzilla ?

Το STOPzilla είναι σαφώς ένα πολύ δυνατό anti-virus, το οποίο είναι συμβατό με τα άλλα λογισμικά διαδικτυακής ασφάλειας που μπορεί να είναι εγκατεστημένα στο σύστημα του υπολογιστή σας, όπως πχ Internet security suites και firewalls.

Σαφώς και μπορεί να σας βοηθήσει στον εντοπισμό επικίνδυνων ιών, καθώς και στον ακριβή εντοπισμό της τοποθεσίας τους μέσω αναλυτικών αναφορών σχετικά με τις εντοπισμένες μολύνσεις. Μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία του χρησιμοποιώντας το STOPzilla. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει την ικανότητα να μπλοκάρει οποιαδήποτε κακόβουλη διεργασία ή πρόγραμμα που μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας.

Να σημειωθεί ότι ή δοκιμαστική δωρεάν έκδοση εντοπίζει ιούς, αποκαλύπτει την ακριβή τους τοποθεσία και προσφέρει αναλυτικές αναφορές σχετικά με τις μολύνσεις που έχουν εντοπιστεί, αλλά δεν τις αφαιρεί. Πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος για να τις αφαιρέσετε.

Οι παραγγελίες της ολοκληρωμένης έκδοσης του προγράμματος γίνονται μέσω έμπιστων υπηρεσιών χρησιμοποιώντας ασφαλή σύνδεση.

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος είναι η STOPzillaAntiVirus 6.1.40.145.

Η επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος είναι : www.stopzilla.com.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
STOPzilla Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
STOPzilla Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση STOPzilla, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το STOPzilla είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας STOPzilla.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του STOPzilla.
Στιγμιότυπο του STOPzilla
Στιγμιότυπο του STOPzilla

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Ο Ugnius Kiguolis είναι ένας εξιδεικευμένος επαγγελματίας αναλυτής σε θέματα malware και διαδικτυακής ασφάλειας συστημάτων, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του 2-spyware.com. Επίσης, προς το παρόν, εκτελεί και χρέη Editor-in-chief. Ο Ugnius δημιούργησε το 2-Spyware.com το 2004 με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των διαδικτυακών χρηστών σ' όλο τον κόσμο σχ...

Πηγή: https://www.2-spyware.com/review-stopzilla.html

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες