Λήψη SpyHunter 5

Πάρε σοβαρά την ιδιωτικότητα και ασφάλειά σου

SpyHunter Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με url=https://ioys.gr/spyhunter/]SpyHunter 5[/url], Απεγκατάσταση, Όρους και Απόρρητο.

Βήμα 1

 Άνοιγμα του Installer

Άνοιγμα του Installer

Εντοπισμός του installer αρχείου και διπλό κλικ για άνοιγμα.

Βήμα 2

 Κλικ 'Yes' ή 'Run'

Κλικ 'Yes' ή 'Run'

Εξουσιοδότηση του installer μέσω του διαλόγου ασφάλειας.

Βήμα 3

 Ακολουθήστε τις Οδηγίες Installer

Ακολουθήστε τις Οδηγίες Installer

Διαβάστε τις οδηγίες εγκατάστασης και ρύθμισης του λογισμικού.

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Συγχαρητήρια! Κάνατε τη σωστή επιλογή! Το SpyHunter είναι ένα από τα πιο προηγμένα και αποτελεσματικότερα anti-malware εργαλεία που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην αγορά. Το συγκεκριμένο προϊόν ασφάλειας βασίζεται σε μια καινοτόμα και μοναδική τεχνολογία εντοπισμού ιών και κακόβουλων/ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων παρέχοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να 'θωρακίσει' το σύστημα του υπολογιστή του από οποιαδήποτε μορφή κυβερνο-απειλής, συμπεριλαμβανομένων ιών, επικίνδυνων trojans, adwares, browser hijackers, spywares, ransomwares, κλπ. Το SpyHunter εγγυάται τη μέγιστη προστασία του υπολογιστή σας! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα στην SpyHunter αξιολόγηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Εάν, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν καταφέρετε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, μπορείτε να διαβάσετε το SpyHunter Εγχειρίδιο. Εάν η λήψη μπλοκαριστεί, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας σε Safe Mode with Networking (Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση). Κατόπιν, δοκιμάστε ξανά να κατεβάσετε το SpyHunter στον υπολογιστή σας, αλλάξτε το όνομα του εκτελέσιμου αρχείου και τρέξτε το anti-malware. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να σταματήσετε τις κακόβουλες διεργασίες που τρέχουν παρασκηνιακά στον υπολογιστή σας. Αν συνεχίζετε να έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του συνδέσμου ‘Ρωτήστε Μας’ ή καλώντας μας στο  +1 855 2453491.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η δωρεάν έκδοση του SpyHunter μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τον έλεγχο του συστήματος του υπολογιστή για να διαπιστωθεί εάν έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν θελήσετε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα/κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία που έχουν εντοπιστεί, τότε θα πρέπει να αγοράσετε την ολοκληρωμένη έκδοση του SpyHunter. Η ολοκληρωμένη έκδοση θα σας παρέχει ολοκληρωμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την αποτελεσματική κι έγκαιρη προστασία του συστήματος από διεισδύσεις ανεπιθύμητων και κακόβουλων κυβερνο-απειλών!

Μπορείτε, όποτε το θελήσετε, να προβείτε σε απεγκατάσταση του SpyHunter ,εάν πιστεύετε ότι έχετε βρει κάποιο άλλο anti-malware εργαλείο που μπορεί να είναι καλύτερο.

Εναλλακτικά προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για γενικές σαρώσεις συστήματος και ολοκληρωτικές αφαιρέσεις κακόβουλων malware, είναι τα εξαίρετα STOPzilla και Malwarebytes.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!