Κρητική του SpyHunter, δωρεάν λήψη

123

Το SpyHunter είναι ένα ιδιαιτέρως αποτελεσματικό εργαλείο στη μάχη κατά των κακόβουλων κι ανεπιθύμητων διεισδύσεων με ένα πολύ φιλικό περιβάλλον χρήστη

Αποτελεί ένα εξαίρετο εργαλείο εξίσου για απλούς όσο και για εξιδεικευμένους χρήστες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε περιπτώσεις εντοπισμού κι ολοκληρωτικής αφαίρεσης ευρέως φάσματος ανεπιθύμητων και κακόβουλων προγραμμάτων, όπως πχ.

τύπου spyware (ανεπιθύμητο λογισμικό κατασκοπίας), ransomware (κακόβουλο λογισμικό που μπλοκάρει μέσω κρυπτογράφησης την πρόσβαση του χρήστη-θύματος σε σημαντικά αρχεία κι έγγραφα ζητώντας ένα συγκεκριμένο ποσόν ως λύτρα απελευθέρωσης), adware (ανεπιθύμητο λογισμικό εμφάνισης εκνευριστικών και παραπλανητικών διαφημίσεων), browser hijacker (ανεπιθύμητο λογισμικό που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο), και πολλά ακόμα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Υπάρχουν δυο εκδόσεις του προγράμματος διαθέσιμες στην αγορά – SpyHunter Free (Δωρεάν Έκδοση) και SpyHunter Registered (Πλήρης Έκδοση). Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση παρέχει τη δυνατότητα σάρωσης του συστήματος για εντοπισμό τυχόν κακόβουλων ή ανεπιθύμητων διεισδύσεων. Ωστόσο, για την ολοκληρωτική αφαίρεσή τους, απαιτείται η αγορά της πλήρους έκδοσης του SpyHunter την οποία και προτείνουμε να αποκτήσετε.

Παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη Spyware HelpDesk, προσαρμοσμένες αντιμετωπίσεις ακόμα και των πιο περίπλοκων ιών (βλ. custom virus fixes), καθώς και καθημερινή λήψη ενημερώσεων της βάσης δεδομένων ανεπιθύμητων/κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων, ώστε το SpyHunter να εγγυάται την καθημερινή αποτελεσματική προστασία του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των ευαίσθητων/απόρρητων προσωπικών σας δεδομένων.

Μάλιστα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα υποστήριξης (βλ. Support Ticket) ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την ομάδα υποστήριξης του SpyHunter σε περίπτωση που το anti-spyware δεν καταφέρει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά κάποιο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο έχει διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας και σας τυρρανάει. Η βάση δεδομένων του SpyHunter θεωρείται από τις πιο ολοκληρωμένες, καθώς εμπεριέχει ήδη πάνω από 12900 κυβερνο-απειλές, με τον αριθμό αυτόν να αυξάνεται σε καθημερινή βάση.

Αν από την άλλη, το 'Μπορώ να εμπιστευτώ το SpyHunter?' τριγυρνάει στη σκέψη σας, τότε σίγουρα βλέποντας πόσο αναλυτική κι οργανωμένη είναι η βάση δεδομένων του και πόσο επαγγελματικά αντιμετωπίζει το κάθε πρόβλημα ασφάλειας του υπολογιστής θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά από την πρώτη στιγμή. Επίσης, σε κάθε περιγραφή ιού/ανεπιθύμητου προγράμματος θα βρείτε και μια λεπτομερή αναφορά και παραπομπές σημαντικών κι αξιόπιστων πηγών που ασχολούνται ενεργά με το τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων. 

Λήψη SpyHunter

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος είναι η SpyHunter 5. Η έκδοση αυτή είναι συμβατή με τα λειτουργικά συστήματα Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista και XP. Όσον αφορά τους χρήστες Mac OS, αυτοί θα πρέπει να περιμένουν λίγο καιρό, αλλά διαβεβαιώνουμε ότι η τελική διάθεσή του στην αγορά θα γίνει σύντομα, καθώς οι εξιδεικευμένες ομάδες της εταιρίας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η συγκεκριμένη έκδοση να είναι διαθέσιμη στην αγορά το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση του SpyHunter για Mac ΔΕΝ σχετίζεται με το παρών anti-spyware και με την εταιρία ανάπτυξης του λογισμικού Enigma Software. Αντιθέτως, σχετίζεται με την εταιρία Aspyr Media η οποία θα το διαδίδει μέσω διάφορων ιστότοπων λήψεων τρίτων.

Τώρα, εάν θέλετε να κατεβάσετε το SpyHunter στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ΜΟΝΟ οι επίσημοι συνεργάτες της Enigma Software, που είναι η εταιρία που έχει αναπτύξει το λογισμικό, μπορούν να σας παρέχουν τον επίσημο κωδικό για την απόκτηση της έκδοσης SpyHunter 4 (βλ. legitimate SpyHunter 5 registration code, SpyHunter key). Το ioys.gr αποτελεί έναν από τους παλαιότερους και καλύτερους επίσημους συνεργάτες της εταιρίας, το οποίο μάλιστα είναι και υπεύθυνο για τον κωδικό ενεργοποίησης του SpyHunter.

Εάν ψάχνετε για 'σπασμένο' SpyHunter κλειδί (βλ. SpyHunter crack) στο διαδίκτυο, τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή η πράξη είναι παράνομη! Οι χρήστες που ακολουθούν αυτού του είδους τις πρακτικές πράττουν ενάντιον του Νόμου, και για αυτό τον λόγο μπορεί να διωχθούν ποινικά από τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές της χώρας τους για την χρήση παράνομου λογισμικού! Επίσης, αργά ή γρήγορα, ο 'σπασμένος' κωδικός θα εντοπιστεί από τους ανθρώπους της εταιρίας και θα μπλοκαριστεί, καθώς ο κάθε λογαριασμός είναι προσωπικός και διαθέτει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό (βλ. SpyHunter serial) που παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρία. Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι οι 'σπασμένοι' κωδικοί μπορεί να κρύβουν κακόβουλα λογισμικά τα οποία μπορούν να σας δημιουργήσουν πληθώρα προβλημάτων. Το ίδιο ισχύει και για τα SpyHunter torrent αρχεία, οπότε σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακρυά από αυτού του είδους τις παράνομες και σαφώς ριψοκίνδυνες πράξεις!

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

Το SpyHunter και το Malwarebytes AntiMalware είναι σχετικά παρόμοια λογισμικά αφαίρεσης malware. Και τα δυο προσφέρουν δυο εκδόσεις – δωρεάν (δοκιμαστική) και πλήρη (πληρωτέα premium) έκδοση. Αν και το Malwarebytes προωθείται ως δωρεάν antimalware, ωστόσο μόνο η Premium έκδοσή του εγγυάται πλήρη προστασία του συστήματος σε πραγματικό χρόνο. Αρκετοί χρήστες υποστηρίζουν ότι το Malwarebytes δημιούργησε επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος του υπολογιστή τους.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να θυσιάσετε την 'σπιρτάδα' του συστήματος για την ασφάλειά του, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε το SpyHunter. Επίσης, εάν θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα την εξυπηρέτηση πελατών και τη τεχνική υποστήριξη, τότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην εγκαταστήσετε το Malwarebytes anti-malware. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις δυσαρεστημένων χρηστών οι οποίοι δεν έλαβαν καμία απολύτως βοήθεια από τους developers του συγκεκριμένου λογισμικού.

SpyHunter vs McAfee

Το SpyHunter και το McAfee Antivirus είναι δυο διαφορετικά προγράμματα τα οποία μπορούν να δουλέψουν το ένα μαζί με το άλλο χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο, επειδή πάνω κάτω έχουν την ίδια βάση δεδομένων σχετικά με ανεπιθύμητα και κακόβουλα λογισμικά κι αρχεία, το SpyHunter αποτελεί καλύτερη επιλογή, γιατί είναι φτηνότερο από το McAfee. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι το McAfee αργεί περισσότερο όχι μόνο στη σάρωση του συστήματος, αλλά και στην αντιμετώπιση του εντοπισμένου προβλήματος συγκριτικά με τους σαφώς γρηγορότερους χρόνους του SpyHunter. Τέλος, σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών, το McAfee δε διαθέτει τόσο καλή τεχνική υποστήριξη και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όσο το SpyHunter.

SpyHunter vs Spybot

Όταν συγκρίνει κανείς το SpyHunter με το Spybot, φαίνεται από την πρώτη στιγμή ότι μιλάμε για δυο προγράμματα με τελείως διαφορετικά ποιοτικά επίπεδα. Το Spybot είναι ένα απλό spyware remover (λογισμικό αφαίρεσης προγραμμάτων κατασκοπίας) το οποίο κι έχει σαφώς μικρότερη βάση δεδομένων σχετικά με ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία συγκριτικά με τη βάση δεδομένων του SpyHunter. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συστήματος από κυβερνο-απειλές. Τέλος, έχει διαπιστωθεί ότι έχει αρκετές αδυναμίες όσον αφορά την αφαίρεση rootkit.

SpyHunter vs Webroot

Το Webroot είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο ασφάλειας, κυρίως όταν πρόκειται για θωράκιση του συστήματος από κακόβουλες διεισδύσεις ιών. Παρέχει βασικές λειτουργίες, όπως πχ. προστασία συστήματος, προστασία ταυτότητας, διαχείριση κωδικών ασφάλειας, backup, κτλ. Ορισμένες από τις λειτουργίες του δεν παρέχονται από το SpyHunter, ωστόσο μπορείτε άνετα να έχετε σε λειτουργία στον υπολογιστή σας και τα δυο προγράμματα ταυτόχρονα. Αν όμως ψάχνετε για ένα εύκολο στην χρήση πρόγραμμα, τότε μάλλον το Webroot θα σας απογοητεύσει, γιατί το περιβάλλον εργασίας του είναι αρκετά περίπλοκο και για αυτό τον λόγο πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι δυσκολεύτηκαν πολύ στο να κατανοήσουν πλήρως σχετικά με το πως λειτουργεί…

SpyHunter vs Bitdefender

To Bitdefender είναι ένα ιδιαιτέρως δυνατό πρόγραμμα προστασίας από επιθέσεις ιών (βλ. anti-virus). Ωστόσο, όσον αφορά την προστασία από διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) και adwares (ανεπιθύμητα λογισμικά που εμφανίζουν εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις), οι δυνατότητές του είναι μάλλον περιορισμένες. Για αυτό τον λόγο, σας προτείνουμε να το χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με το εξαίρετο SpyHunter, το οποίο και θεωρείται από τα πλέον αποτελεσματικά προγράμματα ασφάλειας όσον.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
SpyHunter Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
SpyHunter Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το SpyHunter 5, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το SpyHunter 5 έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του SpyHunter 5 είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Ο Ugnius Kiguolis είναι ένας εξιδεικευμένος επαγγελματίας αναλυτής

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες