Βαθμός σοβαρότητας:  
  (7/100)

Απομάκρυνση SpeedUpMyComputer

από Julie Splinters - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το SpeedUpMyComputer είναι ενδεχομένως ένα ανεπιθύμητο πρόγραμμα που πρέπει να το χειριστεί κανείς με προσοχή. Όπως δηλώνει η SmartTweak Software που το έχει δημιουργήσει, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί να επιταχύνει τον υπολογιστή και να εξουδετερώσει προβλήματα που δημιουργούν επιβράδυνση στο σύστημα. Ωστόσο το πρόγραμμα αυτό, στις περισσότερες των περιπτώσεων, υποδεικνύει περιπτώσεις που δύσκολα μπορεί να εξαρθρωθούν και παρουσιάζονται συχνά στους περισσότερους υπολογιστές. Το πιο σημαντικό με αυτό το πρόγραμμα βελτιστοποίησης είναι ότι υπάρχει όχι μόνο για να προσδίδει έσοδα στους δημιουργούς του μέσω της αδειοδοτημένης του έκδοσης που πρέπει κάποιος να την παραγγείλει. Βοηθάει επίσης προγράμματα τρίτων να εξαπλωθούν, όπως τα DealBulldog, Ask, Movies Toolbar και άλλα παρόμοια. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτά τα προγράμματα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνετε εγκατάσταση του SpeedUpMyComputer στον υπολογιστή σας ή απλά διαλέξτε κάποια ποιο σοβαρά προγράμματα βελτιστοποίησης.

Από που μπορώ να προμηθευτώ το SpeedUpMyComputer?

Το SpeedUpMyComputer μπορείτε να το βρείτε στο smarttweak(dot)us, cnet και άλλες ιστοσελίδες που προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης προγραμμάτων. Εαν συνεχίζετε να θέλετε να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με το SetUp. Πολύ σημαντικό είναι να βγάλετε το τικ, το οποίο συμφωνεί με την εγκατάσταση επιπρόσθετων προγραμμάτων στον υπολογιστή σας, τη μετατροπή στο Start Page και στην μηχανή αναζήτησης σας, και γενικότερα επιτρέπει κι άλλες μετατροπές στο σύστημά σας. Εαν διαπιστώσετε ότι ο browser σας σας ανακατευθύνει (redirects) στο ask.com ή σας δείχνει ειδοποιήσεις από το DeallBulldog, ίσως γι’ αυτό να ευθύνεται το SpeedUpMyComputer. Σας συνιστούμε να κάνετε γενική σάρωση του συστήματος (full system scan) με ένα άρτιο anti-spyware και να απαλλάξετε το σύστημά σας από αυτό το ύποπτο πρόγραμμα βελτιστοποίησης. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι δεν πρόκειται για ιό, αλλά για ένα πρόγραμμα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το SpeedUpMyComputer?

Για να απεγκαταστήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Click ‘Start / Έναρξη’ και επιλέξτε ‘Control Panel / Πίνακας Ελέγχου’.
  2. Click ‘Uninstall a Program / Αφαίρεση Προγράμματος’ στην κατηγορία ‘Programs / Προγράμματα’.
  3. Επιλέξτε ‘SpeedUpMyComputer’ και κατόπιν ‘Uninstall/Change / Απεγκατάσταση’ .
  4. Click ‘Yes / Ναί’ και ‘OK’ για να σώσετε τις αλλαγές.

Σας προτείνουμε επίσης να κάνετε μια γενική σάρωση του συστήματος με ένα άρτιο anti-malware για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι καθαρός από κακόβουλα λογισμικά. Σε αυτή την περίπτωση σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε : Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Στιγμιότυπο του SpeedUpMyComputer
Στιγμιότυπο του SpeedUpMyComputer

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-speedupmycomputer.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Η γνώμη σας σχετικά με SpeedUpMyComputer