Βαθμός σοβαρότητας:  
  (96/100)

Smart Security ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Lucia Danes - - | Τύπος: Προγράμματα Υποκλοπών

Ο Smart Security ιός είναι ένα ενοχλητικό anti-spyware, το οποίο είναι ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να οδηγήσει περισσότερο κόσμο σε λάθος τρόπο σκέψης για τη σταθερότητα και την ασφάλεια των υπολογιστών τους. Για αυτό, εμφανίζει συνήθως πλαστούς σαρωτές συστήματος και προειδοποιήσεις που όλες αναφέρονται σε εκατοντάδες επικίνδυνους ιούς. Στην πραγματικότητα, αυτές οι «απειλές» είναι νόμιμα αρχεία που είναι σημαντικά για τη σταθερότητα του υπολογιστή σας. Μην εκπλαγείτε, διότι αυτό είναι μόνο ένα μέρος των παραπλανητικών κινήσεων της στρατηγικής του, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί και από άλλα παράσιτα, όπως το Internet Security 2012 ή το Privacy Protection. Αφού τρομάξουν τα θύματά τους ότι υπάρχουν πολλοί ιοί στους υπολογιστές τους, αυτό το scamware προσφέρει να αγοράσετε την πλήρη έκδοσή του για να αφαιρέσετε τα παράσιτα που ανιχνεύτηκαν. Ωστόσο, θα πρέπει να αγνοήσετε αυτή την παραπλανητική εκστρατεία, της οποίας οι αναφορές στην πραγματικότητα σχετίζονται με νόμιμα αρχεία μόνο. Επιπλέον, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε τον Smart Security ιό ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ, διότι δεν μπορεί να κινήσει μόνο επιβραδύνσεις στο σύστημα, αλλά να εγκαταστήσει πιο επικίνδυνους ιούς στον υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ Smart Security;

Ακριβώς όπως και πολλά άλλα scarewares, ο Smart Security ιός διανέμεται από trojans που εκμεταλλεύονται τα τρωτά σημεία της ασφάλειας του Η/Υ σας και κάνουν λήψη κακών αρχείων στο σύστημά σας. Έτσι, θα πρέπει να βεβαιώνεστε πάντοτε ότι ο υπολογιστής σας είναι πλήρως προστατευμένος με τη βοήθεια των antivirus και anti-malware προγραμμάτων. Μόλις μπει στο εσωτερικό και ενεργοποιηθεί, ο Smart Security τροποποιεί το σύστημα και ρίχνει τα δικά του αρχεία που μπορεί επίσης να «ανιχνευθούν» στις ψεύτικες ειδοποιήσεις του. Επιπλέον, αρχίζει να εμφανίζει επιθετικά μηνύματα που αναφέρουν σχετικά με επικίνδυνες λοιμώξεις στον κυβερνοχώρο και άλλα παρόμοια προβλήματα. Εκτός αυτού, μπορεί να εμφανιστούν άχρηστοι σαρωτές συστημάτων που δείχνουν ότι βρέθηκαν λοιμώξεις.

Θυμηθείτε, ότι αυτές οι ανιχνεύσεις δεν είναι πραγματικές και θα πρέπει να αγνοήσετε προειδοποιήσεις που εμφανίζονται από τον ιό Smart Security:

Security Warning
Malicious program has been detected. Click here to protect your computer

iexplore.exe can not start
File iexplore.exe is infected by W32/Blaster.worm. Please activate Smart Security to protect your computer

Στην πραγματικότητα, ο Smart Security ιός είναι άχρηστος στην ανίχνευση ιών και την αφαίρεσή τους. Προσπαθεί μόνο να σας πείσει ότι υπάρχει κάτι κακό στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να σας κάνει να αγοράσετε την πλήρη έκδοσή του. Αν θέλετε να χάσετε τα χρήματά σας, μπορείτε να το αγοράσετε. Διαφορετικά, θα πρέπει να αφαιρέσετε τον Smart Security ιό για τα καλά.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ Smart Security ΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΜΟΥ;

Όταν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από τον Smart Security ιό για τα καλά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτοματοποιημένα προγράμματα, όπως το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner και το Reimage. Δεν συνιστούμε τη χρήση χειροκίνητης μεθόδου αφαίρεσης, επειδή μπορεί να διαγράψετε λάθος αρχεία από τον υπολογιστή σας και να καταστρέψετε το σύστημα με αυτόν τον τρόπο. Εκτός αυτού, μπορεί να μην αφαιρέσετε όλα τα αρχεία που ανήκουν σε αυτό scamware και απλά να μάθετε ότι ο Smart Security ιός έχει ξανά ενημερωθεί.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Smart Security ιός
Στιγμιότυπο του Smart Security ιός

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-smart-security-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες