Τι είναι SLsvc.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

SLsvc.exe

Το Slsvc.exe είναι μια νόμιμη διεργασία η οποία ενσωματώνει την Υπηρεσία Αδειοδότησης Λογισμικού των Windows Vista. Αν την έχετε βρει να εκτελείται στη Διαχείριση Εργασιών, πρέπει να γνωρίζετε πως είναι μια διεργασία των Microsoft Windows η οποία προστατεύει τα ψηφιακά προϊόντα από τη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ενεργοποιείτε από τη στιγμή που ο υπολογιστής κάνε επανεκκίνηση και βρίσκεται στο C:\Windows\System32. Slsvc.exe. Είναι μια σημαντική διεργασία των Windows η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή, γι’ αυτό δεν συνιστούμε να τη σταματήσετε. Ωστόσο, αν θεωρείτε πως αυτή η διεργασία καταναλώνει αρκετή από τη μνήμη του συστήματος ή ξεκινά άλλα προβλήματα, τότε μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τα malware μπορεί να έχουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι το Slsvc.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απατεώνες για την απόκρυψη των δικών τους ιών. Αν έχετε παρατηρήσει πως αυτό το αρχείο ΔΕΝ βρίσκεται στο C:\Windows\System32, τότε μπορεί να είναι επικίνδυνο. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να ελέγξετε το σύστημα σας με ένα αξιόπιστο λογισμικό ασφαλείας και να σταματήσετε το Slsvc.exe. Για να εντοπίσετε αυτό το αρχείο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση