Τι είναι SLsvc.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

SLsvc.exe

Το Slsvc.exe είναι μια νόμιμη διεργασία η οποία ενσωματώνει την Υπηρεσία Αδειοδότησης Λογισμικού των Windows Vista. Αν την έχετε βρει να εκτελείται στη Διαχείριση Εργασιών, πρέπει να γνωρίζετε πως είναι μια διεργασία των Microsoft Windows η οποία προστατεύει τα ψηφιακά προϊόντα από τη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ενεργοποιείτε από τη στιγμή που ο υπολογιστής κάνε επανεκκίνηση και βρίσκεται στο C:\Windows\System32. Slsvc.exe. Είναι μια σημαντική διεργασία των Windows η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή, γι’ αυτό δεν συνιστούμε να τη σταματήσετε. Ωστόσο, αν θεωρείτε πως αυτή η διεργασία καταναλώνει αρκετή από τη μνήμη του συστήματος ή ξεκινά άλλα προβλήματα, τότε μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τα malware μπορεί να έχουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι το Slsvc.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απατεώνες για την απόκρυψη των δικών τους ιών. Αν έχετε παρατηρήσει πως αυτό το αρχείο ΔΕΝ βρίσκεται στο C:\Windows\System32, τότε μπορεί να είναι επικίνδυνο. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να ελέγξετε το σύστημα σας με ένα αξιόπιστο λογισμικό ασφαλείας και να σταματήσετε το Slsvc.exe. Για να εντοπίσετε αυτό το αρχείο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση