Τι είναι SLsvc.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

SLsvc.exe

Το Slsvc.exe είναι μια νόμιμη διεργασία η οποία ενσωματώνει την Υπηρεσία Αδειοδότησης Λογισμικού των Windows Vista. Αν την έχετε βρει να εκτελείται στη Διαχείριση Εργασιών, πρέπει να γνωρίζετε πως είναι μια διεργασία των Microsoft Windows η οποία προστατεύει τα ψηφιακά προϊόντα από τη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ενεργοποιείτε από τη στιγμή που ο υπολογιστής κάνε επανεκκίνηση και βρίσκεται στο C:\Windows\System32. Slsvc.exe. Είναι μια σημαντική διεργασία των Windows η οποία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή, γι’ αυτό δεν συνιστούμε να τη σταματήσετε. Ωστόσο, αν θεωρείτε πως αυτή η διεργασία καταναλώνει αρκετή από τη μνήμη του συστήματος ή ξεκινά άλλα προβλήματα, τότε μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τα malware μπορεί να έχουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι το Slsvc.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απατεώνες για την απόκρυψη των δικών τους ιών. Αν έχετε παρατηρήσει πως αυτό το αρχείο ΔΕΝ βρίσκεται στο C:\Windows\System32, τότε μπορεί να είναι επικίνδυνο. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να ελέγξετε το σύστημα σας με ένα αξιόπιστο λογισμικό ασφαλείας και να σταματήσετε το Slsvc.exe. Για να εντοπίσετε αυτό το αρχείο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με SLsvc.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση