Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση SiteRanker

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SiteRanker?

Το SiteRanker προωθείται ως ένα πρόγραμμα που θεωρητικά βοηθάει τους χρήστες να έχουν καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με συγκεκριμένους ιστότοπους, και το καταφέρνει αυτό με την προβολή σχολίων και αξιολογήσεων. Ωστόσο, σε περίπτωση που αποφασίσετε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, είμαστε σίγουροι ότι θα μετανιώσετε για αυτή σας την απόφαση πολύ σύντομα.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηρισθεί ήδη ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Κατόπιν δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το SiteRanker μπορεί να εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό παρακολούθησης/εντοπισμού, έτσι ώστε να μπορεί να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Επειδή το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από και προωθεί διαφημίσεις τρίτων, είναι μόνο ζήτημα χρόνου από τη στιγμή που θα εμφανιστεί να αρχίσει να σας εμφανίζει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, ασχέτως web browser που μπορεί να χρησιμοποιείτε μιας και είναι συμβατό με όλους τους δημοφιλείς browsers, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer.

Οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σύμφωνα με το μοναδικό διαδικτυακό προφίλ του κάθε χρήστη, δλδ άριστα στοχευμένες, καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο να μεγιστοποιούν τις πιθανότητες να κλικάρει κάποια από αυτές ο χρήστης. Εμείς πάντως θα σας συνιστούσαμε να μη το κάνετε, γιατί δε γνωρίζετε με ποιους συνεργάζεται το πρόγραμμα αυτό και σε τι είδους ιστότοπους μπορεί να ανακατευθυνθείτε. Θα έχετε σίγουρα ακούσει ότι τις περισσότερες φορές οι άγνωστοι/ύποπτοι ιστότοποι εμπεριέχουν ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα τα οποία μπορούν να διεισδύσουν με ευκολία απαρατήρητα στο σύστημα του υπολογιστή σας, αρκεί απλά να κάνετε το λάθος να κλικάρετε σε κάποιον από τους συνδέσμους τους.

Εώς τώρα, γνωρίζουμε ότι το SiteRanker εγκαθιστά, παράλληλα με την εγκατάστασή του, το Adware Helper, έτσι ώστε να ανακατευθύνει τους χρήστες προς διάφορους άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους όπου εκεί μπορεί ασυνείδητα ή άθελά τους να κατεβάσουν στους υπολογιστές τους κι άλλα adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις ανεπιθύμητες διεισδύσεις και όλα τα προβλήματα που μπορεί να σας δημιουργηθούν λόγω αυτών, θα πρέπει να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά κι άμεσα αυτό το browser πρόσθετο, καθώς κι άλλα προγράμματα που σχετίζονται με αυτό, από τη στιγμή που θα διαπιστώσετε την ύπαρξή του στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SiteRanker ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το SiteRanker διαδίδεται διαδικτυακά με δύο τρόπους – μπορεί κάποιος να το κατεβάσει οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ή αυτό να εγκατασταθεί κρυφά κι αυθαίρετα μέσω εγκαταστάσεων διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Αν και πολλοί χρήστες μπορεί αρχικά να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο, ωστόσο πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι το πρόγραμμα αυτό μόνο οφέλιμο δεν είναι για τον χρήστη.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι σχεδόν αμέσως μετά την εγκατάσταση του προγράμματος, αρχίζουν να εμφανίζονται στο σύστημα-στόχο διαφημίσεις τύπου ‘Ads by SiteRanker’ κι άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις σε όλους τους browsers ανεξαρτήτως. Για αυτό τον λόγο έχει χαρακτηρισθεί ήδη ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων συστήνουν την αφαίρεσή του. Εώς τώρα γνωρίζουμε ότι διαδίδεται κυρίως μέσω εφαρμογών της Crawker LLC (όπως πχ. PCTechHotline, Spyware Clear, Crawler Toolbar και PC Fix Speed). Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να διαδοθεί και μέσω άλλων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών.

Για να αποφύγετε λοιπόν διεισδύσεις σαν αυτή του SiteRanker και άλλων παρόμοιων προγραμμάτων τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, έτσι ώστε να έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας. Με αυτό το τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να έχουν τικαριστεί αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πέσετε θύμα των παραπλανητικών τακτικών του ιού SiteRanker, καθώς αυτός έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και να προωθεί τις πληροφορίες που συλλέγει σε τρίτους που πολλές φορές μπορεί να είναι και κυβερνο-εγκληματίες. Επομένως, αφαιρέστε αυτό τον ιό αμέσως με το που τον εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ SiteRanker ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να αγνοήσετε την εμφάνιση ανακατευθύνσεων και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το SiteRanker, καθώς το πρόγραμμα αυτό μπορεί να γίνει η αιτία επιπρόσθετων κρυφών κι αυθαίρετων διεισδύσεων ύποπτων λογισμικών. Μιας και από την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας δεν θα έχετε κανένα πρακτικό όφελος παρά μόνο προβλήματα, είναι εύκολο να φτάσετε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να απαλλαγείτε άμεσα από την παρουσία του συγκεκριμένου adware (λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Για να το καταφέρετε αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του SiteRanker
Στιγμιότυπο του SiteRanker

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του SiteRanker:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SiteRanker από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το SiteRanker και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το SiteRanker ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SiteRanker από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το SiteRanker ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SiteRanker από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το SiteRanker και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SiteRanker. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SiteRanker από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το SiteRanker θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SiteRanker από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SiteRanker και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του SiteRanker . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SiteRanker από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SiteRanker και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SiteRanker. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SiteRanker από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το SiteRanker ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του SiteRanker. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-siteranker.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες