Τι είναι services.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Το Services.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο μπορεί να βρεθεί στα συστήματα των Windows 2000 και Windows XP.

Η διεργασία αυτή είναι υπεύθυνη για την προβλεπόμενη λειτουργία των υπηρεσιών Windows και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο ευρέως φάσματος λειτουργιών και εφαρμογών.

Οπότε, εάν διαπιστώσετε την παρουσία του αρχείου Services.exe καλό θα ήταν να το αφήσετε όπως είναι, γιατί πρόκειται για ένα βασικότατο μέρος του λειτουργικού συστήματος των Windows.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Υπάρχουν εκατοντάδες κακόβουλων προγραμμάτων τα οποία χρησιμοποιούν ονόματα νομίμων κι αυθεντικών διεργασιών, έτσι ώστε να καταφέρουν να κρύψουν την παρουσία τους στο σύστημα ενός υπολογιστή, και φυσικά το Services.exe είναι ένα από αυτά τα αρχεία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το αρχείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα browser hijacker, γνωστό και ως CoolWebSearch.xpsystem, αλλά και από άλλες πολύ σοβαρές διαδικτυακές μολύνσεις, όπως πχ Anits, NS Keylogger, WALI, Clickbank, Replace, Rontokbro κ.α.

Με το που διεισδύσει και εγκατασταθεί στο σύστημα, ευθύνεται για την ενεργοποίηση παρασίτων, την φόρτωση καίριων μερών κακόβουλων προγραμμάτων και την εκτέλεση καταστροφικών για το σύστημα διεργασιών.

Ωστόσο, μπορεί να δουλέψει και μόνο του στο παρασκήνιο του συστήματος και να διεξάγει τις δικές του επιζήμιες δραστηριότητες.

Εάν διαπιστώσετε ότι το αρχείο Services.exe είναι ενεργό στο σύστημα του υπολογιστή σας, καλό θα ήταν να το ελέγξετε, γιατί είναι μια καθαρή ένδειξη ότι ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί. Για τη αποτελεσματική και έγκυρη γενική σάρωση του συστήματος σας προτείνουμε το εξαίρετο RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-services-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση