Βαθμός σοβαρότητας:  
  (89/100)

Security Defender. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Το security defender είναι ένα αντικατασκοπευτικό λογισμικό, το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο στο win32/defmid το οποίο συνήθως είναι μη ανιχνεύσιμο.Αφού τοποθετηθεί χρησιμοποιεί ψεύτικα αποτελέσματα σκαναρίσματος και λανθασμένες προειδοποιήσεις, σαν μέθοδο για να σε κάνει να νομίζεις οτι μολύνθηκες απο ιους.Υποδύεται τον Windows Defender που είναι νόμιμο αντικατασκοπευτικό πρόγραμμα.Ο απατεώνας προσομοιώνει ένα σύστημα ανίχνευσης και αναφέρει ψευδές μολύνσεις.Μετά ζητά να πληρώσεις για ένα foul version του προγράμματος, για να απομακρύνει τις απειλές.Βασικά προσπαθεί να σας κλέψει τ χρήματα. Εάν έχετε πληρώσει γι’αυτό το πρόγραμμα τότε σας συμβουλεύω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία της πιστοτικής σας κάρτας και να αρνηθείται τις χρεώσεις. Ο Security Defender είναι ρυθμισμένος να αρχίσει αυτόματα όταν συνδεθείτε στα windows. Ανιχνεύει μη υπαρκτά ή βλαβερά αρχεία αλλά δεν σας επιτρέπει να τα απομακρύνετε μέχρι να αγοράσετε το πρόγραμμα

Ενώ το Security Defender τρέχει θα δείτε πολλα ψεύτικα security alerts και προειδοποιήσεις στον υπολογιστη σας. Αυτές οι προειδοποιήσεις θα δηλώνουν οτι ο H/Y είναι μολυσμένος ή οτι κάποιος προσπαθεί να χακάρει τον Η/Υ και έπειτα θα σας προτείνει να αγοράσετε το security defender για να προστατευθείτε. Μερικές απο τις ψεύτικες προειδοποιήσεις:

Security Defender Firewall AlertSuspicious activity in your registry system space was detected. Rogue malware detected in your system. Data leaks and system damage are possible. Please use a deep scan option.

Harmful software detectedSecurity Defender has detected malicious software that may cause crash of your computer. Click Remove All button to remove them now.

Security Defender

External software tries to control variety of your system files. This may lead to breaking of some data in your system. Click here to protect remote access to your PC & delete these programs.

Security Defender

Your system has come under attack of harmful software. Click here to deactivate it.

Remove spyware and other potentially unwanted software

System Defender detected 18 harmful application(s). It is recommended to clean your computer immediately. Click this balloon to fix the problem.

Αυτές οι ππροειδοποιήσεις, όπως και οι ψεύτικες μολύνσεις, είναι άλλη μια προσπάθεια του προγράμματος, για να προσπαθήσει να σας πείσει οτι έχετε μολυνθεί. Θα πρέπει να το αγνοήσετε.Εάν έχετε μολυνθεί με το security defender, παρακαλώ μην το αγοράσετε. Αντιθέτως χρησημοποιήστε τον οδηγό απομάκρυνσης για να διώξετε το πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας το αυτόματο εργαλείο απομάκρυνση που δινεται παρακάτω.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Security Defender, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Security Defender. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Στιγμιότυπο του Security Defender
Στιγμιότυπο του Security DefenderΣτιγμιότυπο του Security Defender

Security Defender χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
[random].exe


Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_CLASSES_ROOT\.exe "(Default)" = ""
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\pcdfdata
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.exe\shell\open\command "(Default)" = ""%CommonAppData%\pcdfdata\.exe" /ex "%1" %*"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "pcdfsvc" = "%CommonAppData%\pcdfdata\.exe /min"

Διαγράψτε αρχεία:
%AllUsersProfile%\Desktop\Security Defender.lnk
%CommonAppData%\pcdfdata\
%CommonAppData%\pcdfdata\[random].exe
%CommonAppData%\pcdfdata\app.ico
%CommonAppData%\pcdfdata\config.bin
%CommonAppData%\pcdfdata\defs.bin
%CommonAppData%\pcdfdata\support.ico
%CommonAppData%\pcdfdata\uninst.ico
%CommonAppData%\pcdfdata\vl.bin
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\Remove Security Defender.lnk
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\Security Defender Help and Support.lnk
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\Security Defender.lnk

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες