Βαθμός σοβαρότητας:  
  (94/100)

Security Bytes 2015. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Κατασκοπευτικό λογισμικό

Τι είναι το Security Bytes 2015;

Ξεκινώντας αυτό το άρθρο, θέλουμε να αναφέρουμε πως δεν έχουμε ακόμη κάποιο παράδειγμα του Security Bytes 2015. Γι’ αυτό, δεν μπορούμε να πούμε πως αυτός ο ιός είναι αληθινός. Ωστόσο, η εμφάνιση αυτού του ονόματος σε ορισμένα φόρουμ ασφάλειας μας έκανε να δημιουργήσουμε αυτό το άρθρο. Αν θεωρείτε πως ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από το Security Bytes 2015, δεν πρέπει να χάσετε άλλο χρόνο. Σαρώστε το αμέσως με ένα αξιόπιστο anti-spyware. Σύμφωνα με τους χρήστες που αναφέρουν για αυτόν τον ιό, είναι μια ακόμη απειλή της Braviax. Από τη στιγμή που κάποιο από αυτά τα προγράμματα διεισδύει στο σύστημα, τροποποιεί διάφορες ρυθμίσεις του και ξεκινά να παριστάνει ένα γνήσιο πρόγραμμα anti-spyware. Να έχετε κατά νου, πως είναι απλά ένα ακόμη υποτιθέμενο anti-spyware χωρίς καμία βάση δεδομένων ή άλλα χαρακτηριστικά που μπορούμε να βρούμε σε άλλα προγράμματα anti-spyware. Όπως και τα υπόλοιπα scareware, το Security Bytes 2015 απλά παριστάνει πως σαρώνει τον υπολογιστή και μετά αναφέρει για δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες διαφορετικούς ιούς, οι οποίοι υποτίθεται πως κρύβονται στο σύστημα του χρήστη. Παρακαλούμε, ΜΗΝ εμπιστεύεστε αυτές τις ειδοποιήσεις διότι αποτελούνται από επινοούμενους ιούς και χρησιμοποιούνται μόνο για να ξεγελούν τους χρήστες, έτσι ώστε να πιστεύουν πως οι Η/Υ τους έχουν μολυνθεί και χρειάζονται επιδιόρθωση. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να πληρώσετε χρήματα για την αδειοδοτημένη έκδοση αυτού του προγράμματος. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις πληρώσετε, όχι μόνο δεν θα αφαιρέσετε τους ιούς που ‘κρύβονται’ στον υπολογιστή σας, αλλά απλά θα χάσετε τα χρήματα σας και θα αποκαλύψετε ευαίσθητα δεδομένα στους εγκληματίες που δημιούργησαν αυτή την απειλή. Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε αυτόν τον ιό, πρέπει να βασιστείτε σε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware, όπως το Reimage για να αποφύγετε αυτή την απειλή αυτόματα.

How can Security Bytes 2015 infect my computer?

Το Security Bytes 2015 είναι μια σοβαρή απειλή η οποία εξαπλώνεται έτσι ώστε να αποσπά χρήματα από διάφορους χρήστες. Υπάρχει μια ολόκληρη λίστα από τέτοια προγράμματα τα οποία εξαπλώνονται μέσω διάφορων μεθόδων διανομής. Για να μπορέσετε να αποφύγετε την εγκατάσταση τους, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πραγματοποιείτε αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Πρέπει να έχετε κατά νου, πως υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούνται για τη διάδοση ιών και malware. Επίσης, το Security Bytes 2015 μπορεί να κατεβεί μέσω πλαστών ειδοποιήσεων οι οποίες προσφέρουν την εγκατάσταση συγκεκριμένου λογισμικού ή τη δωρεάν σάρωση του υπολογιστή σας για ιούς. Καμία από αυτές τις ειδοποιήσεις δεν είναι έμπιστες και καλό είναι να τις αποφύγετε. Παρεμπιπτόντως, πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίγετε ύποπτα μηνύματα. Αν δεν γνωρίζετε τον αποστολέα, το θέμα φαίνεται ύποπτο ή δείτε γραμματικά ή τυπογραφικά λάθη, μην ανοίξετε αυτό το μήνυμα διότι μπορεί εύκολα να μολυνθείτε από το Security Bytes 2015. Αν καταφέρει να μπει στον υπολογιστή, ξεκινά να προβάλλει διάφορες ειδοποιήσεις όπως αυτή:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας αν έχετε ήδη παρατηρήσει αυτή ή παρόμοιες ειδοποιήσεις και επιδιορθώστε άμεσα τον υπολογιστή σας.

Πως να αφαιρέσετε το Security Bytes 2015;

Αν θεωρείτε πως το Security Bytes 2015 έχει ήδη διεισδύσει στον υπολογιστή σας, πρέπει να τον σαρώσετε αμέσως με ένα αξιόπιστο anti-spyware και να εξαλείψετε όλες τις εγγραφές που θα εντοπίσει. ΜΗΝ αγοράσετε την άδεια του διότι όχι μόνο θα χάσετε τα χρήματα σας, αλλά μπορεί να εκθέσετε και τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού. Απλά κάντε λήψη ενός αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware, ενημερώστε το και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Αν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό που να εξηγεί πως ακριβώς γίνεται αυτό, διαβάστε αυτόν τον οδηγό. Για την αφαίρεση του Security Bytes 2015, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage και το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner διότι μπορούν εύκολα να εντοπίσουν κάθε κρυφό χαρακτηριστικό που ανήκει σε αυτήν και άλλες απειλές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Security Bytes 2015 μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει την εγκατάσταση και τη δραστηριότητα τέτοιων νόμιμων εφαρμογών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των SpyHunter και StopZilla. Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ή εκτέλεση των παραπάνω εφαρμογών, δοκιμάστε τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Βοηθήματα -> Εργαλεία συστήματος -> Επαναφορά συστήματος.
 2. Επιλέξτε Επαναφορά του υπολογιστή σε προηγούμενη κατάσταση και κάντε κλικ στο Επόμενο.
 3. Επιλέξτε την ημερομηνία και το συγκεκριμένο σημείο επαναφοράς που θέλετε και μετά κάντε κλικ στο Επόμενο.
 4. Περιμένετε μέχρι ο Η/Υ σας κάνει επανεκκίνηση και κάντε κλικ στο OK στο παράθυρο Ολοκλήρωση επαναφοράς.
 5. Τώρα, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:

 1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 2. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής σας ξεκινά τη λειτουργία του, ξεκινήστε να πιέζετε το κουμπί F8 συνεχόμενα μέχρι να δείτε την οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.
 3. Εδώ, επιλέξτε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου (γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε τα βέλη του πληκτρολογίου) και μετά πιέστε το κουμπί Enter.
 4. Συνδεθείτε τα στοιχεία όπως ακριβώς και στη κανονική λειτουργία των Windows
 5. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε Εκτέλεση ως ή Εκτέλεση ως διαχειριστής. Εισάγετε το κωδικό του λογαριασμού διαχειριστή (αν σας ζητηθεί).
 6. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης σας: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe και κάντε λήψη αυτού του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε το για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ GUEST ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Αν έχετε ήδη ένα guest λογαριασμό, μπορείτε να προσπαθήσετε να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος μέσω αυτού. Απλά συνδεθείτε σε αυτόν και κάντε λήψη του Reimage. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το guest λογαριασμό με τη βοήθεια των εξής βημάτων:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Πίνακας ελέγχου και επιλέξτε Λογαριασμοί χρηστών.
 2. Μόλις εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κάντε κλικ στο Guest -> Ενεργοποίηση Guest λογαριασμού.
 3. Τώρα, περιμένετε μέχρι ο υπολογιστής σας κάνει επανεκκίνηση και δείτε την οθόνη καλωσορίσματος των Windows
 4. Επιλέξτε Guest λογαριασμός για τη λήψη των προτεινόμενων anti-spyware προγραμμάτων μας.

4. ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό μηχάνημα που δεν έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό και κάντε λήψη του Reimage ή του Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, μεταφέρετε αυτό το anti-malware σε ένα CD/DVD, εξωτερικό δίσκο, ή USB flash drive.
 3. Στο μεταξύ, σταματήστε τις κακόβουλες διεργασίες στο μολυσμένο μηχάνημα. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.
 4. Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει το anti-spyware στο μολυσμένο Η/Υ και εκτελέστε το.

5. ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ Security Bytes 2015 ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ:

 1. Επιτρέψτε στο Security Bytes 2015 να ολοκληρώσει τη δραστηριότητα του και να σας εμφανίσει τα αποτελέσματα της πλαστής σάρωσης του.
 2. Κάντε κλικ στο Allow unprotected και κλείστε αυτό το μήνυμα.
 3. Ανοίξτε την εξερεύνηση αρχείων (κάντε κλικ στην Έναρξη -> Έγγραφα) και εισάγετε %AppData% στη γραμμή διεύθυνσης. Κάντε κλικ στο enter.
 4. Μετονομάστε το guard-agas ή παρόμοιες εγγραφές.
 5. Κάντε επανεκκίνηση του μηχανήματος σας και εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Κάντε λήψη του SpyHunter και αφαιρέστε τα κακόβουλα αρχεία που ανήκουν στο Security Bytes 2015.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-security-bytes-2015.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες