Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

SaveItCoupons ΙΟΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Julie Splinters - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SaveItCoupons?

Το SaveItCoupons ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) προγραμμάτων που υποτίθεται ότι κάνουν την εμπειρία των διαδικτυακών σας αγορών πολύ πιο ευχάριστη και οικονομική.

Κυρίως, το πρόγραμμα αυτό σας εμφανίζει διάφορα εκπτωτικά κουπόνια, αναδυόμενες διαφημίσεις, μπανεράκια και άλλων ειδών διαφημιστικά μηνύματα προβάλλοντάς τα ως τις καλύτερες διαδικτυακές προσφορές σε αυτά που αναζητάτε. Ωστόσο, η θεωρία από την πραγματικότητα απέχουν πολύ. Καλό θα ήταν να μην το εμπιστεύεστε πλήρως, γιατί έχουμε διαπιστώσει ότι ο κύριος σκοπός του ιού SaveItCoupons είναι να μοχλεύει τις ροές επισκεψιμότητας προς συνεργάσιμους με αυτό ιστοτόπους. Στην πραγματικότητα, αυτού του είδους τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για μεγιστοποίηση κερδοσκοπικών εσόδων υπέρ των δημιουργών και εις βάρος φυσικά των ανυποψίαστων χρηστών. Επίσης, το SaveItCoupons έχει χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), γιατί πολύ απλά μπορεί να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας χωρίς την έγκριση ή επίγνωσή σας. Επιπρόσθετα, με το που εγκαταστήσετε αυτό το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα, έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις.

Μάλιστα, οι τελευταίες έρευνες απέδειξαν ότι το SaveItCoupons adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) εκτός του ότι συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα για να σας εμφανίζει διαφημίσεις σχετικές με το προφίλ σας, έχει προωθήσει ουκ ολίγες φορές αυτά τα προσωπικά δεδομένα και σε τρίτους που μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για 'ύποπτους' σκοπούς.

Για να αποφύγετε μελλοντικές λαχτάρες, θα σας συνιστούσαμε να δράσετε άμεσα και να απαλλαγείτε από την παρουσία του SaveItCoupons.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SaveItCoupons ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Είναι γεγονός ότι οι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το SaveItCoupons παρουσιάζονται συνήθως μετά την λήψη κι εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής, κυρίως τύπου freeware.

Οι Torrent και file sharing ιστότοποι είναι γεμάτοι από αμφιλεγόμενους συνδέσμους και κουμπιά, πράγμα που σημαίνει ότι κλικάροντας κάποιο από αυτά μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια ανεπιθύμητη και συνήθως κρυφή λήψη κι εγκατάσταση, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του ΙnstallRex που σχετίζεται με τον ιό SaveItCoupons.

Φυσικά, υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές εφαρμογές που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οπότε εάν θέλετε να αποφύγετε ή τέλος πάντων να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες κρυφών κι ανεπιθύμητων διεισδύσεων, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που θα θέλετε να εγκαταστήσετε κάποια freeware εφαρμογή, πόσο μάλλον αν αυτή προέρχεται από άγνωστες πηγές. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους 'εκπλήξεις' θα πρέπει πάντα να έχετε εγκαταστημένη στο σύστημα του υπολογιστή σας κάποια εφαρμογή διαδικτυακής και συστεμικής ασφάλειας που θα είναι πλήρως ενημερωμένη και πάνω από όλα αξιόπιστη. Και το τονίζουμε αυτό για τον πολύ απλό εξής λόγο : Εάν ένα σχετικά αβλαβές adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) μπορεί να διεισδύσει εύκολα στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε τι μπορεί να γίνει στην περίπτωση ενός πιο εξελιγμένου κι επικίνδυνου κακόβουλου λογισμικού ?

Κάθε φορά θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι κατεβάζετε ένα ασφαλές πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Πολύ σημαντικό για αυτό είναι να διαβάζετε προσεκτικά την Άδεια Τελικού Χρήστη (end-user license agreement) στην οποία μπορείτε να βρείτε πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικές με την πραγματική φύση και σκοπούς ενός προγράμματος. Επίσης, στην αναζήτησή σας για την αξιοπιστία ενός προγράμματος σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν οι κριτικές και βαθμολογήσεις άλλων χρηστών, οι οποίες θα σας διαφωτίσουν σε μεγάλο βαθμό για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του προγράμματος που θέλετε να κατεβάσετε. Και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό, είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τη 'basic' (βασική) ή 'quick' (γρήγορη) μορφή εγκατάστασης, αλλά αντιθέτως να επιλέγετε πάντα την 'advanced' (για προχωρημένους) ή 'custom' (προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ SaveItCoupons ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Εάν δε θέλετε να σας εμφανίζονται οι ενοχλητικότατες διαφημίσεις ή να ανακατευθύνεστε σε άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας / ασφάλειας ιστότοπους που συνήθως εμπεριέχουν πληθώρα κακόβουλων λογισμικών, τότε θα σας συνιστούσαμε να αφαιρέσετε άμεσα το SaveItCoupons από το σύστημα του υπολογιστή σας.

Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες που συντάχθηκαν από τους ειδικούς μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστήματων, και απαλλαγείτε άμεσα και με ασφαλή τρόπο από το συγκεκριμένο adware (λόγισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του SaveItCoupons ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του SaveItCoupons ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού SaveItCoupons:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaveItCoupons από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το SaveItCoupons και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το SaveItCoupons ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaveItCoupons από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το SaveItCoupons ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaveItCoupons από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το SaveItCoupons και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SaveItCoupons. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού SaveItCoupons από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το SaveItCoupons θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaveItCoupons από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SaveItCoupons και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του SaveItCoupons . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaveItCoupons από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SaveItCoupons και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SaveItCoupons. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaveItCoupons από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το SaveItCoupons ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του SaveItCoupons. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-saveitcoupons-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες