Τι είναι SAService.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

SAService.exe

Το SAService.exe (γνωστό επίσης και ως SAService Application) είναι ένα από τα βασικά εκτελέσιμα αρχεία του McAfee SiteAdvisor. Μπορεί να βρεθεί σε κάποιο υποφάκελο στο «C:\Program Files» και θεωρείται ασφαλές. Ωστόσο, αυτό το αρχείο μπορεί να σχετίζεται με το SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService και εφαρμογές NAC. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα δίχως πρόβλημα, δεν πρέπει να σταματήσετε τη λειτουργία του SAService.exe.

Χρήστες κάνουν αναφορά για διάφορα προβλήματα σχετικά με τη χρήση αυτής της διεργασίας. Για να απαλλαγείτε από αυτά, πρέπει να αφαιρέσετε το McAfee Site Advisor. Να έχετε κατά νου, πως για να το καταφέρετε, πρέπει να πραγματοποιήσετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Μερικές φορές, οι χάκερς χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων αρχείων, για να αποκρύψουν τους ιούς τους! Αν έχετε υποψιαστεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να ελέγξετε την αξιοπιστία του SAService.exe και να βεβαιωθείτε πως δεν σχετίζεται με κακόβουλα προγράμματα. Γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση