Τι είναι SAService.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

SAService.exe

Το SAService.exe (γνωστό επίσης και ως SAService Application) είναι ένα από τα βασικά εκτελέσιμα αρχεία του McAfee SiteAdvisor. Μπορεί να βρεθεί σε κάποιο υποφάκελο στο «C:\Program Files» και θεωρείται ασφαλές. Ωστόσο, αυτό το αρχείο μπορεί να σχετίζεται με το SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService και εφαρμογές NAC. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα δίχως πρόβλημα, δεν πρέπει να σταματήσετε τη λειτουργία του SAService.exe.

Χρήστες κάνουν αναφορά για διάφορα προβλήματα σχετικά με τη χρήση αυτής της διεργασίας. Για να απαλλαγείτε από αυτά, πρέπει να αφαιρέσετε το McAfee Site Advisor. Να έχετε κατά νου, πως για να το καταφέρετε, πρέπει να πραγματοποιήσετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Μερικές φορές, οι χάκερς χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων αρχείων, για να αποκρύψουν τους ιούς τους! Αν έχετε υποψιαστεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να ελέγξετε την αξιοπιστία του SAService.exe και να βεβαιωθείτε πως δεν σχετίζεται με κακόβουλα προγράμματα. Γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση