Τι είναι SAService.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

SAService.exe

Το SAService.exe (γνωστό επίσης και ως SAService Application) είναι ένα από τα βασικά εκτελέσιμα αρχεία του McAfee SiteAdvisor. Μπορεί να βρεθεί σε κάποιο υποφάκελο στο “C:\Program Files” και θεωρείται ασφαλές. Ωστόσο, αυτό το αρχείο μπορεί να σχετίζεται με το SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService και εφαρμογές NAC. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα δίχως πρόβλημα, δεν πρέπει να σταματήσετε τη λειτουργία του SAService.exe.

Χρήστες κάνουν αναφορά για διάφορα προβλήματα σχετικά με τη χρήση αυτής της διεργασίας. Για να απαλλαγείτε από αυτά, πρέπει να αφαιρέσετε το McAfee Site Advisor. Να έχετε κατά νου, πως για να το καταφέρετε, πρέπει να πραγματοποιήσετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Μερικές φορές, οι χάκερς χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων αρχείων, για να αποκρύψουν τους ιούς τους! Αν έχετε υποψιαστεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να ελέγξετε την αξιοπιστία του SAService.exe και να βεβαιωθείτε πως δεν σχετίζεται με κακόβουλα προγράμματα. Γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με SAService.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση