Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων SafetySearch

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SafetySearch?

Το SafetySearch είναι μια εφαρμογή η οποία προωθείται ως ένα εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να προστατεύει τους χρήστες από μολύνσεις που σχετίζονται με ιούς ή γενικότερα κακόβουλα λογισμικά. Δυστυχώς όμως, το πρόγραμμα αυτό δύσκολα μπορεί να εμπλουτίσει και να βελτιστοποιήσει την εμπειρία των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, γιατί δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα ένα adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) το οποίο μάλιστα μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το SafetySearch μπορεί να εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα, στο σύστημα του υπολογιστή σας, λογισμικό παρακολούθησης κι εντοπισμού, έτσι ώστε να μπορεί να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Οι πληροφορίες που συλλέγει είναι συνήθως IP διευθύνσεις, κριτήρια αναζήτησης, δημοφιλέστερες ιστοσελίδες, clicks, τύποι browsers, γλώσσα, κι άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Κατόπιν δοκιμών, διαπιστώσαμε επίσης ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να αρχίσει να σας εμφανίζει διαφόρων ειδών διαφημιστικά μηνύματα κάθε φορά που θα θέλετε να πλοηγηθείτε. Σε περίπτωση, πχ. που σερφάρετε σε διαδικτυακά καταστήματα, τότε θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημιστικά μηνύματα που θα εμπεριέχουν εκπτωτικά κουπόνια και διάφορες άλλες προσφορές, ενώ σε περίπτωση που, πχ. παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια, τότε θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διάφορα μπανεράκια που θα σας προτείνουν να παίξετε κι άλλα διαδικτυακά παιχνίδια.

Όπως και να έχει, εμείς σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε το λάθος και κλικάρετε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, γιατί σκοπός των διαφημίσεων που σχετίζονται με το SafetySearch είναι να προωθήσουν τα συμφέροντα τρίτων παρά να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Το πιο πιθανό είναι με το που κλικάρετε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις να ανακατευθυνθείτε προς κάποιον άγνωστο κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπο που θα εμπεριέχει επικίνδυνο περιεχόμενο για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι οι περισσότεροι ύποπτοι ή κακόβουλοι ιστότοποι προωθούνται με αυτού του είδους τις έμμεσες μεθόδους.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το πρόσθετο μπορεί να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και να παρενοχλεί τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις, είναι εύκολο να συμπεράνετε ότι είναι προς το συμφέρον σας να το αφαιρέσετε από τους browsers σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SafetySearch ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το SafetySearch plug-in δεν έχει δική του επίσημη ιστοσελίδα και είναι δύσκολο γενικότερα να βρείτε κάποιο ιστότοπο από όπου θα μπορέσετε να το κατεβάσετε. Άλλωστε, ως επί το πλείστον, αυτή η αναξιόπιστη εφαρμογή διαδίδεται μέσω διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (μέθοδος bundling). Επίσης, κατόπιν ερευνών διαπιστώσαμε ότι διαδίδεται και μέσω ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων που μπορεί κατά καιρούς να σας εμφανιστούν στο διαδίκτυο.

Κατόπιν δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το SafetySearch είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα και με όλους τους δημοφιλείς web browsers, όπως πχ Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Επομένως, μπορεί να διεισδύσει σε οποιοδήποτε σύστημα και να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις οποιουδήποτε browser. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποιο νέο πρόγραμμα. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα για το οποίο δε γνωρίζετε αρκετά, τότε σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End user license agreement), καθώς και τις πολιτικές διαχείρισης προσωπικών δεδομένων. Σε αυτά τα κείμενα θα μπορέσετε να βρείτε αναλυτικά την αληθινή φύση και τις πολιτικές του εκάστοτε προγράμματος, όπως πχ αν εμπεριέχει συνοδευτικά πακέτα λήψης ή αν εγκαθιστά cookies εντοπισμού/παρακολούθησης.

Εάν εν τέλει αποφασίσετε να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να είναι τικαρισμένα αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ. SafetySearch κι άλλα παρόμοια προγράμματα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πιστέψετε σε διαδικτυακές ειδοποιήσεις σχετικά με δήθεν αναβαθμίσεις και ενημερώσεις λογισμικών που βρίσκονται εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας. Το τονίζουμε αυτό, γιατί στην πλειοψηφία τους είναι ψευδείς και παραπλανητικές, αν όχι όλες. Σκοπός των ειδοποιήσεων αυτών είναι να προωθούν τη διάδοση ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Σε περίπτωση που εν τέλει ο ιός SafetySearch κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, θα το καταλάβετε λόγω της πληθώρας των αρνητικών δραστηριοτήτων που θα αρχίσουν να εμφανίζονται και σχετίζονται με την παρουσία του. Αν αντιληφθείτε κάτι τέτοιο, σας συμβουλεύουμε να προβείτε σε άμεση αφαίρεσή του από το σύστημα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ SafetySearch ?

Εάν αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘Ads by SafetySearch’ κι άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις κάθε φορά που θα πλοηγείστε στο διαδίκτυο, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι αυτό το PUP ( potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το κρατήσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί αυτό θα αρχίσει να προβαίνει σε πληθώρα ύποπτων δραστηριοτήτων που εν τέλει θα αποτελέσουν απειλή για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

Για να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γρήγορα, εύκολα, και με ασφαλή τρόπο αυτό τον ιό, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του SafetySearch ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του SafetySearch ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων SafetySearch:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SafetySearch από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το SafetySearch και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το SafetySearch ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SafetySearch από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το SafetySearch ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SafetySearch από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το SafetySearch και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SafetySearch. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων SafetySearch από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το SafetySearch θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SafetySearch από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SafetySearch και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του SafetySearch . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SafetySearch από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SafetySearch και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SafetySearch. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SafetySearch από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το SafetySearch ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του SafetySearch. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-safetysearch-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες