Restoro κριτική

από Lucia Danes - - | Τύπος: Anti-Spyware

Restoro – ένα υψηλά προτεινόμενο εργαλείο επιδιόρθωσης συστήματος (system repair tool) για λειτουργικά συστήματα Windows

Restoro – ένα εντυπωσιακό anti-malware εργαλείο με δυνατές επιδόσεις και στις επιδιορθώσεις συστήματος. Ξεχωρίζει σε μια κορεσμένη αγορά όπου έχουν ήδη εμφανιστεί χιλιάδες προγράμματα που υπόσχονται την άμεση και αποτελεσματική επιδιόρθωση προβλημάτων συστήματος, χωρίς ωστόσο, τις περισσότερες φορές, η πραγματικότητα να σχετίζεται με τις υποσχέσεις. Οι χρήστες “βομβαρδίζονται” καθημερινά και είναι πλέον πολύ δύσκολο να αποφασίσεις ποιο είναι εκείνο το λογισμικό ασφαλείας που ξεχωρίζει και όντως αξίζει να αποκτήσεις. Για αυτό τον λόγο, προτείνουμε το Restoro. Και για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, παρακάτω θα βρεις μια αναλυτικότατη αξιολόγηση του Restoro.

Restoro Windows repair tool

Το Restoro είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο επιδιόρθωσης συστήματος (system repair tool) σχεδιασμένο να τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Windows. Είναι ένα all-in-one ολοκληρωμένο λογισμικό ασφαλείας που έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει χαμένες ή κατεστραμμένες καταχωρήσεις μητρώου (registry entries), να επιδιορθώνει τις ρυθμίσεις συστήματος, να αφαιρεί άχρηστα και προβληματικά αρχεία, κτλ. Έτσι, συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτιστοποίηση της γενικότερης λειτουργίας, επιδόσεων, και ταχύτητας του συστήματος. 

Είναι πολύ εύκολο να επιδιορθώσεις το σύστημα ενός υπολογιστή με το Restoro γιατί το συγκεκριμένο λογισμικό ασφαλείας βασίζεται σε αξιοπρόσεκτη τεχνολογία αιχμής – διαθέτει τεράστια βάση δεδομένων σε απομακρυσμένη απόσταση όπου εμπεριέχονται όλα τα αυθεντικά και ενημερωμένα Windows αρχεία. Έτσι, το πρόγραμμα μπορεί να αντικαταστήσει γρήγορα και αποτελεσματικά όποια προβληματικά ή χαμένα συστημικά αρχεία εντοπίσει κατόπιν σάρωσης στο σύστημα. Μάλιστα, η βάση δεδομένων ενημερώνεται τακτικότατα και έτσι το πρόγραμμα είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις των ενημερώσεων. Δε χρειάζεται πια να αγχώνεσαι εάν τα συστημικά αρχεία σου ενημερώνονται γρήγορα και επαρκώς ή όχι.

Φυσικά, εκτός από βελτιστοποιητής συστήματος, το Restoro είναι και ένα εξαιρετικό λογισμικό ασφαλείας που προστατεύει και καταπολεμάει αποτελεσματικότατα όλο το εύρος των PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) και malware, συμπ. adware, browser hijackers, ιοί ransomware, trojans, keyloggers, κλπ. Δε χωράει αμφιβολία οτι η επιστροφή του συστήματος στην κανονικότητα μετά από κυβερνο-επίθεση κάποιου προηγμένου και καταστροφικού ιού αποτελεί τις περισσότερες φορές ένα πολύ δύσκολο και περίπλοκο εγχείρημα. Όλα αυτά έως τώρα. Πλέον, με τη βοήθεια του Restoro, το σύστημα του υπολογιστή σου θα φαίνεται και θα είναι στα καλύτερά του.

Τέλος, το Restoro αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για τους IT gurus όσο και για τους αρχάριους χρήστες, καθώς η διεπιφάνεια χρήσης είναι πολύ εύκολη. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να τονιστεί οτι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες ενός πραγματικού πολυ-εργαλείου σε πολύ προσιτή τιμή. 

Το λογισμικό Restoro έχει δημιουργηθεί από ταλαντούχους και άρτια καταρτισμένους IT ειδικούς

Το λογισμικό Restoro είναι ένα ολοκαίνουριο προϊόν, καθώς πρωτοκυκλοφόρησε εντός του 2018. Παρόλα αυτά, η ομάδα των developers που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του, απαρτίζεται από πολύ ταλαντούχους IT επαγγελματίες, εξιδεικευμένους στη βελτιστοποίηση και τη διαδικτυακή ασφάλεια συστημάτων. Μάλιστα, το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης δουλεύει ακατάπαυστα ώστε το προϊόν να βελτιώνεται συνεχώς.

Η ομάδα ειδικών του Restoro έχει πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή και συγκεκριμένες υψηλές αξίες: Ειλικρίνεια & Αξιοπιστία, Καινοτομία & Απλότητα. Ένα άλλο πολύ μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι οι χρήστες μπορούν να καλέσουν οποιαδήποτε στιγμή τη Τεχνική Υποστήριξη στο 1-888-658-5291 ή μέσω online chat.

Restoro – εγκατάσταση, λειτουργία, τιμή

Restoro installation

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το Restoro Windows 10 από την επίσημη ιστοσελίδα του. Η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης είναι πολύ εύκολη, αρκεί να ακολουθήσεις τις απλές οδηγίες που θα εμφανίζονται στην οθόνη. Ο συνολικός χρόνος για την λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού είναι κοντά στο ένα λεπτό. Επίσης, δεν υπάρχει συνοδευτικό πακέτο λήψης του installer. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το Restoro χωρίς να ανησυχούν για παράλληλες λήψεις PUPs, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις λήψης άλλων εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling, software bundles).

Η αρχική σάρωση θα γίνει ως εξής:

  • Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το πρόγραμμα θα προβεί σε full σάρωση συστήματος. Για να χρησιμοποιήσει στο έπακρο όλες του τις προηγμένες δυνατότητες, πρώτα συλλέγει τεχνικές πληροφορίες για τον υπολογιστή – CPU, μητρική, μνήμη, κάρτα βίντεο, και δεδομένα τοπικών drives. Στην αναφορά σάρωσης που εμφανίζει, το Restoro περιλαμβάνει επίσης το συνολικό μέγεθος και τον ελεύθερο χώρο του σκληρού δίσκου, τη CPU θερμοκρασία, και άλλες χρήσιμες παραμέτρους.
  • Κατόπιν, το Restoro για Windows ψάχνει για προβλήματα σταθερότητας συστήματος, όπως πχ. κρασαρίσματα προγραμμάτων εντός των περασμένων μηνών. Έχει τη δυνατότητα εντοπισμού προβληματικών εφαρμογών που μπορούν να οδηγήσουν σε δυσλειτουργία των Windows. Το app σαρώνει το μητρώο των Windows (Windows registry) ώστε να εντοπίσει κατεστραμμένα ή χαμένα κλειδιά μητρώου (registry keys).
  • Τέλος, το Restoro σκανάρει το σύστημα για τον εντοπισμό κακόβουλων εφαρμογών και τυχόν υπολειμμάτων αυτά μπορεί να άφησαν στο σύστημα. Το εύρος της σάρωσης περιλαμβάνει όλα τα είδη κακόβουλων αρχείων, όπως trojans, ιοί ransomware, worms κι άλλα παράσιτα. Με αυτό το τρόπο, οι χρήστες επωφελούνται από τη δυνατότητα αυτόματης αφαίρεσης PUPs και malware που προσφέρει το Restoro.

Η σάρωση και η αναφορά με τα αποτελέσματα της σάρωσης είναι δωρεάν. Όσοι χρήστες επιθυμούν την επίλυση των εντοπισμένων προβλημάτων θα πρέπει να αγοράσουν την πλήρη έκδοση του προγράμματος. Το καλό είναι οτι η τιμή του Restoro είναι πολύ ανταγωνιστική και γίνεται ακόμα ανταγωνιστικότερη στην περίπτωση αγοράς άδειας πλήρους έκδοσης για περισσότερους από έναν υπολογιστές

Η πλήρης έκδοση του Restoro είναι διαθέσιμη έναντι $39.95. Η άδεια χρήσης είναι διάρκειας 1 έτους. Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να εγκαταστήσει το πρόγραμμα και σε άλλους υπολογιστές, τότε μπορεί να αποκτήσει κόπιες για ακόμα δυο υπολογιστές μόλις με $10 έκαστη. Είναι μια πραγματικά καταπληκτική προσφορά, καθώς τα περισσότερα νοικοκυριά έχουν περισσότερους από έναν υπολογιστές.

Έτσι, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει πλήρη προστασία σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές μόλις με $59.95 / έτος, δλδ. κάτι λιγότερο από $20 / υπολογιστή. Πρόκειται για μια φανταστική και πολύ ανταγωνιστική προσφορά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί οτι προσφέρεται στους αγοραστές εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 60 ημερών. Με άλλα λόγια, εάν αποκτήσεις την πλήρη έκδοση του προγράμματος, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 2 μήνες και στην περίπτωση που δε μείνεις ευχαριστημένος ή δε σε καλύψει στο βαθμό που επιθυμείς, μπορείς να λάβεις πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Restoro money back guarantee

Είνα το Restoro ασφαλές στη χρήση?

Δυστυχώς, πολλά από τα εργαλεία επιδιόρθωσης συστήματος και αφαίρεσης malware που είναι διαθέσιμα στην αγορά όχι μόνο δεν πραγματοποιούν στο έπακρο τις υποσχέσεις τους, αλλά ενδέχεται να προκαλέσουν και αρκετά προβλήματα. Εάν δεν έχεις ακούσει ποτέ για bloatware και scareware, τότε θα σου εξηγήσουμε τι είναι αυτές οι ύπουλες εφαρμογές.

Το bloatware έχει σχεδιαστεί να “πλημμυρίζει” το σύστημα του υπολογιστή με browser επεκτάσεις, γραμμές εργαλείων, βελτιστοποιητές συστήματος, κι άλλα πολλά άχρηστα προγράμματα. Έτσι, φαίνεται πάντα οτι το σύστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα. Τα bloatwares κατεβαίνουν χωρίς τη συνειδητή επίγνωση κι έγκριση των χρηστών.

Το scareware είναι είδος εφαρμογής που έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να μοχλεύει τους χρήστες μέσα από τακτικές εκφοβισμού. Τις περισσότερες φορές, ο σκοπός επιτυγχάνεται με την εμφάνιση παραπλανητικών αναφορών σάρωσης συστήματος. Γίνεται προσπάθεια τρομοκράτησης του χρήστη οτι δήθεν το σύστημα του υπολογιστή του κινδυνεύει από επικίνδυνους ιούς. Πολλα “μαϊμού” εργαλεία επιδιόρθωσης και βελτιστοποίησης συστήματος εφαρμόζουν τη scareware τακτική. 

Έτσι, στην ερώτηση “είναι το Restoro ασφαλές?” μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε οτι είναι ασφαλές και σε καμιά περίπτωση δεν σχετίζεται με τις παραπάνω κακόβουλες, ύπουλες κατηγορίες εφαρμογών. Αντίθετα, το Restoro έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τέτοιες εφαρμογές ως κακόβουλες και να τις αφαιρεί ολοκληρωτικά. Οι λόγοι που καθιστούν αυτό το λογισμικό ασφαλές και νόμιμο είναι απλοί:

  • Δεν έχει συνοδευτικά πακέτα λήψης όπου συνηθίζουν να κρύβονται ύποπτες και ενοχλητικές εφαρμογές – η διαδικασία εγκατάστασης είναι ασφαλής
  • Το Restoro εμφανίζει αληθινά και ακριβή αποτελέσματα σάρωσης και μαρκάρει ευδιάκριτα τα εντοπισμένα προβλήματα. Αυτό σημαίνει οτι οι χρήστες δε θα λαμβάνουν χιλιάδες ενοχλητικά και παραπλανητικά προειδοποιητικά μηνύματα που θα προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν (όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των scareware apps)
  • Το Restoro δεν εμφανίζει ενοχλητικές διαφημίσεις ή επιχορηγούμενες ανακατευθύνσεις προς sites συνεργαζόμενων τρίτων. 

Μείνε μακριά από πειρατικά λογισμικά

Αρκετά μεγάλος αριθμός χρηστών έχει τη τάση να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στην απόκτηση πειρατικών έναντι των αυθεντικών λογισμικών. Έχουν παρατηρηθεί τέτοιες προσπάθειες ακόμα και για την πειρατική απόκτηση του κλειδιού άδειας χρήσης (license key) του Restoro ή του κλειδιού επαναφοράς (restore key) του Restoro. Σε συμβουλεύουμε να αποφύγεις την πειρατεία, γιατί όχι μόνο είναι παράνομη και διώκεται ποινικά καθώς αποτελεί παράβαση του νομοθετικού πλαισίου περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και επικίνδυνη, γιατί η λήψη ύποπτων πειρατικών εκδόσεων από file-sharing sites μπορεί όχι μόνο να σε οδηγήσει σε “μαϊμού” λήψεις, αλλά και να εκθέσει το σύστημα του υπολογιστή σου σε διεισδύσεις επικίνδυνων malware.

Επίσης, η πειρατεία είναι και ανήθικη. Το team που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του λογισμικού έχει περάσει άπειρες ώρες επίπονης εργασίας και έχει ξοδέψει πολλά χρήματα ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν ένα ευκολόχρηστο, πολυ-λειτουργικό, ασφαλές, αξιόπιστο, και άκρως αποτελεσματικό λογισμικό βελτιστοποίησης και ασφάλειας συστήματος. Με την απόκτηση πειρατικής έκδοσης θα δείξεις πολύ μεγάλη ασέβεια στον κόπο και στα έξοδα που χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος για λειτουργικά συστήματα Windows.

Εν Κατακλείδι

Restoro scan

Πιστεύουμε οτι το Restoro είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα επαναφοράς, ανανέωσης, και επιδιόρθωσης του συστήματος υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται η επανεγκατάσταση των Windows. Επίσης, μπορεί να επιδιορθώσει τυχόν ζημιά ή δυσλειτουργία μπορεί να προκλήθηκε στο σύστημα από παλαιότερες κυβερνο-επιθέσεις malware. Το app μπορεί να τρέξει αρμονικά με άλλο anti-malware λογισμικό ασφαλείας. Tέλος, εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη λειτουργία συστήματος.

Ευελπιστούμε οτι η αναλυτική αξιολόγηση του Restoro σε βοήθησε να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα και να απάντησε στην απορία “τι είναι το Restoro?.”

Προσφορά
Σχετικά με συντάκτη
Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση