Βαθμός σοβαρότητας:  
  (8/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων ReimagePlus.com (Δωρεάν Οδηγίες) - Σεπ 2019 ενημέρωση

από Lucia Danes - - | Τύπος: Εργαλεία Συστήματος

Τι είναι το ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

Το ReimagePlus.com είναι μια πλατφόρμα marketing που χρησιμοποιείται για τη διαδικτυακή προώθηση του Reimage. Εμφανίζεται σε όλους τους δημοφιλείς web browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) αμέσως μετά την λήψη/εγκατάσταση κάποιας δωρεάν/δοκιμαστικής εφαρμογής. Δυστυχώς, έως τώρα δεν ήταν δυνατόν να προσδιορίσουμε ποιες είναι ακριβώς εκείνες οι εφαρμογές που εμπεριέχουν στα συνοδευτικά πακέτα λήψης τους το πρόγραμμα που εμφανίζει διαφημίσεις από ReimagePlus.com. Μπορούμε να πούμε πάντως ότι το Reimage είναι ένα νόμιμο optimizer.

Οι διαφημίσεις από Reimage εμφανίζονται από σχετικά browser πρόσθετα. Μόλις κάποιο από αυτά εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, θα ενεργοποιείται κάθε φορά που θα ανοίγετε τον υπολογιστή σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα εμφανιστεί συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, την οποία κλικάροντάς τη θα ανακατευθυνθείτε προς ReimagePlus.com.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος πληροφορεί τους επισκέπτες να εγκαταστήσουν το PC optimization εργαλείο του ή να καλέσουν για τεχνική υποστήριξη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για υπηρεσίες επί πληρωμή, όπως άλλωστε ισχύει για εκατοντάδες άλλα παρόμοια PC optimizers. Εκτός των ανακατευθύνσεων προς ReimagePlus.com, θα σας εμφανίζονται και αναδυόμενες ειδοποιήσεις σχετικά με ζητήματα ασφάλειας που αφορούν το σύστημα του υπολογιστή σας.

Εάν λοιπόν αρχίσουν να σας εμφανίζονται αυτού του είδους οι ειδοποιήσεις, τότε σίγουρα θα πρέπει να προβληματιστείτε σχετικά με τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Έχει επιβραδυνθεί? Είναι πιθανό να έχει γεμίσει με bad registries? Το Reimage είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ταχύτητα του υπολογιστή σας. Φυσικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς τεχνικούς μέσω τηλεφώνου και να λάβετε άμεσα τη τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.

ReimagePlus.com ads
Διαφημίσεις ReimagePlus.com

Πώς μπορεί το ReimagePlus.com να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, το ReimagePlus.com είναι ουσιαστικά μια νόμιμη διαφημιστική πλατφόρμα η οποία σε καμία περίπτωση δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως browser hijacker. Εξαπλώνεται διαδικτυακά κυρίως μέσω διάφορων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling).

Επομένως, κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποιο download manager, media player, PDF creator ή οποιαδήποτε άλλη δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατέβει παράλληλα και ό,τι εμπεριέχεται στο συνοδευτικό πακέτο λήψης της (εάν έχει), όπως πχ. Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse, κλπ. Ευτυχώς, οι δημιουργοί των δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών, σας δίνουν τη δυνατότητα να ξετικάρετε τα προτικαρισμένα κουτάκια που σχετίζονται με ανεπιθύμητα προγράμματα που μπορεί να εμπεριέχονται σε ένα συνοδευτικό πακέτο λήψης.

Για αυτό τον λόγο, σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο.

Με αυτό το τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό ReimagePlus.com?

Το ReimagePlus.com ΔΕΝ είναι ιός! Ωστόσο, εάν δεν επιθυμείτε να κρατήσετε αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, μπορείτε φυσικά να αφαιρέσετε το Reimage. Για να τα καταφέρετε, ακολουθήστε τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης του Reimage:

  • Click 'Start menu' (Μενού Έναρξης)→ 'Control Panel' (Πίνακας Ελέγχου) → 'Uninstall a Program' (Απεγκατάσταση Προγράμματος) ή 'Add/Remove Programs' (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων)
  • Βρείτε το Reimage, κάντε δεξί κλικ σε αυτό κι επιλέξτε 'Uninstall' (Απεγκατάσταση)
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες