Λήψη του Reimage

Πάρε σοβαρά την ιδιωτικότητα και ασφάλειά σου

Reimage Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με url=https://ioys.gr/reimage/]Reimage[/url], Απεγκατάσταση, Όρους και Απόρρητο.

Βήμα 1

 Άνοιγμα του Installer

Άνοιγμα του Installer

Εντοπισμός του installer αρχείου και διπλό κλικ για άνοιγμα.

Βήμα 2

 Κλικ 'Yes' ή 'Run'

Κλικ 'Yes' ή 'Run'

Εξουσιοδότηση του installer μέσω του διαλόγου ασφάλειας.

Βήμα 3

 Ακολουθήστε τις Οδηγίες Installer

Ακολουθήστε τις Οδηγίες Installer

Διαβάστε τις οδηγίες εγκατάστασης και ρύθμισης του λογισμικού.

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Σας ευχαριστούμε που κατεβάσατε το Reimage PC Repair! Πρόκειται για μια πολύ αποτελεσματική και προηγμένη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών συστημάτων υπολογιστών με διάφορους τρόπους.

Το Reimage έχει τη δυνατότητα διόρθωσης Windows σφαλμάτων, εντοπισμού κι ολοκληρωτικής αφαίρεσης ιών, και βελτιστοποίησης σταθερότητας συστημάτων υπολογιστών. Η μοναδική και προηγμένη τεχνολογία επιδιόρθωσης που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εφαρμογή, στηρίζεται σε βάση δεδομένων που εμπεριέχει πάνω από 25.000.000 βασικά στοιχεία για την αποτελεσματική επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος Windows. Έχει τη δυνατότητα να αντικαθιστά αρχεία που περιέχουν σφάλματα και παράλληλα να συμπληρώνει σημαντικά αρχεία που μπορεί να λείπουν.

Λόγω της μηχανής Avira AntiVir, το Reimage έχει τη δυνατότητα αποτελεσματικής και ολοκληρωτικής αφαίρεσης όλων των τύπων ιών, συμπεριλαμβανομένων: malware, adwares, trojans, worms, spywares, και rootkits. Μπορείτε να δείτε εδώ την πλήρη Reimage αξιολόγηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ορισμένες φορές, μπορεί να μη καταφέρετε να αφαιρέσετε κάποιον ιό με λογισμικό ασφάλειας. Διαφορετικά anti-spyware προγράμματα, έχουν διαφορετικές βάσεις δεδομένων ιών. Επιλέγοντας το Reimage, σας συνιστούμε να προβαίνετε επίσης σε γενικές σαρώσεις συστήματος από το SpyHunter. Με αυτό το τρόπο, θα διπλοτσεκάρετε την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, χωρίς επιπλέον κόστος!

Η ιδανικότερη λύση πάντως θα ήταν να αγοράσετε την ολοκληρωμένη έκδοση του Reimage. Πρόκειται για ένα εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο anti-spyware το οποίο έχει λάβει άριστες αξιολογήσεις από χρήστες και ειδικούς, καθώς καταφέρνει να εντοπίζει αποτελεσματικά και να αφαιρεί ολοκληρωτικά όλων των ειδών τους ιούς, συμπεριλαμβανομένων: browser hijackers, adwares, ransomwares, κλπ. Συνεχίζετε να έχετε απορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας Ask Us.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η δωρεάν έκδοση του Reimage μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια, καθώς μπορεί να εντοπίσει σφάλματα και ιούς. Ωστόσο, μπορείτε να αφαιρέσετε τους εντοπισμένους ιούς μόνο εάν αγοράσετε την ολοκληρωμένη έκδοση του προγράμματος. Εάν δε μείνετε ευχαριστημένοι από Reimage, μπορείτε να το απεγκαταστήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Εναλλακτικά προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αφαίρεση ιών: Malwarebytes και SpyHunter 5.

Εάν δεν έχετε πειστεί ακόμα για το πόσο σημαντικό είναι να εγκαταστήσετε κάποιο επαγγελματικό, πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το 2016 έχει χαρακτηριστεί ως η χρονιά των ιών ransomware. Πρόκειται για προηγμένα και πολύ επικίνδυνα malware που προχωρούν σε κρυπτογράφηση σημαντικών αρχείων που βρίσκονται αποθηκευμένα στο κάθε σύστημα-στόχο που μολύνουν! Για να μπορέσουν να ανακτήσουν και πάλι πρόσβαση στα αρχεία τους, οι χρήστες-θύματα καλούνται να πληρώσουν μεγάλα ποσά ως λύτρα που ποικίλουν από $300 (αν είστε χρήστης PC) έως και $10000, ή ακόμα περισσότερα (εάν πρόκειται για εταιρικό υπολογιστή ή εταιρικό δίκτυο υπολογιστών).

Είναι πάντα πολύ φτηνότερη επιλογή να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε κάποιο επαγγελματικό, αξιόπιστο, και πλήρως ενημερωμένο λογισμικό ασφάλειας το οποίο θα σας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο, από το να αφήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας και τα αρχεία σας εκτεθειμένα στις κυβερνο-απειλές!  

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!