Κρητική του Reimage, δωρεάν λήψη

12

Το Reimage είναι ένα νόμιμο λογισμικό επισκευής συστημάτων υπολογιστών, το οποίο μάλιστα έχει πιστοποιηθεί από τη Softpedia. Είναι συμβατό με Windows, Mac OS X, και Android λειτουργικά συστήματα. Το δυνατότερο χαρακτηριστικό του Reimage είναι το Windows Repair. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα προωθείται ως μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που μπορεί να εντοπίσει σχεδόν κάθε πιθανό πρόβλημα ή δυσλειτουργία που μπορεί να εμφανιστεί σε ένα λειτουργικό σύστημα.

Μια από τις σημαντικότερες λειτουργικές του δυνατότητες του Reimage είναι το Repair. Αυτή η λειτουργική δυνατότητα μπορεί να εντοπίσει δυσλειτουργικά ή ελλειπή αρχεία και να τα κατεβάσει ολοκληρωμένα και διορθωμένα από τη δική του βάση δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα σας ξεμπερδεύει από την ανάγκη επανεγκατάστασης λογισμικού που έχει πρόβλημα, ακόμα και στην περίπτωση σπασμένων προγραμμάτων.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ασφάλεια. Παρόλο που το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι γνωστό για τις δυνατότητές του να επιδιορθώνει προβλήματα στα αρχεία λειτουργικού συστήματος, μπορείτε επίσης να αφαιρείτε και ιούς με Reimage Repair, γιατί έχει ενσωματωμένη τη μηχανή Avira AntiVir. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το Avira είναι ένα πολυ-βραβευμένο λογισμικό ασφάλειας, είναι προφανές ότι το Reimage είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε malware. Εάν δεν έχετε Windows ως λειτουργικό σύστημα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το Reimage για Mac ή το Reimage Mobile Cleaner. 

Λήψη Reimage

Μπορείτε να κατεβάσετε το Reimage εδώ. Είναι συμβατό με Windows XP/Vista/7/8/10 OS. Όταν το πρόγραμμα ξεκινήσει τις σαρώσεις, αυτές χωρίζονται σε τρία επίπεδα: Hardware, Ασφάλεια, και Σταθερότητα. Όταν ολοκληρώσει τον έλεγχο Hardware, το πρόγραμμα αναγνωρίζει το μέγεθος της μνήμης, τη ταχύτητα του σκληρού δίσκου, CPU παραμέτρους, κι άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Windows σφάλματα, OS ζητήματα, blue screen of death (BSoD), κακόβουλα/ανεπιθύμητα DLLs, παγώματα υπολογιστή, και ζημιές που μπορεί να προκληθούν από ιούς μπορούν να εντοπιστούν και να διορθωθούν με τη βοήθεια του Reimage Automated PC Repair.

Κατόπιν, το πρόγραμμα ξεκινάει τον έλεγχο ασφάλειας. Σε αυτό το στάδιο, το Reimage Repair εντοπίζει οτιδήποτε μπορεί να έχει διεισδύσει στο σύστημα μολύνοντάς το, όπως πχ. ιοί, adwares, trojans, spyware, worms, rootkits, και πολλά άλλα είδη malware. Έχοντας ενσωματωμένη τη μηχανή, Avira AntiVir, μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιαδήποτε malware. spyware, virus απειλή εντοπιστεί. Μόλις ολοκληρωθεί κι αυτό το στάδιο, το πρόγραμμα προβαίνει σε έλεγχο σταθερότητας συστήματος κι εντοπίζει τα προγράμματα που τείνουν να κρασάρουν περισσότερο.

Για να επιδιορθωθούν τα ζητήματα που έχουν εντοπιστεί, ο χρήστης καλείται να προβεί σε αγορά του Reimage License Key έναντι €69.95. Εάν το παραγγείλετε και δε μείνετε ευχαριστημένοι από το επίπεδο υπηρεσιών, έχετε δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας εντός 60 ημερών.

Ακόμα, εάν δε μπορέσει να διορθώσει κάποιο πρόβλημα/ζήτημα του λειτουργικού σας συστήματος το Reimage, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν την υπηρεσία υποστήριξης, ασχέτως χώρας ή ζώνης ώρας. Πάντως, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το πρόγραμμα δεν προσφέρει προστασία συστήματος σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά, το Reimage μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όποιο malware καταφέρει να 'τρυπώσει' και να μολύνει το λειτουργικό σας σύστημα, ωστόσο, το Reimage δεν προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο! Για προστασία συστήματος σε πραγματικό χρόνο, σας προτείνουμε να έχετε εγκαταστημένο επίσης κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware ή anti-virus.

Reimage Express – Αξιολόγηση:

Το Reimage Express είναι ένα δωρεάν εργαλείο του Reimage. Σκοπός του είναι να βοηθάει τους χρήστες να επιλύνουν βασικά προβλήματα Windows OS τα οποία μπορούν να εντοπιστούν κατά τη διάρκεια κάποιας από τις γρήγορες σαρώσεις που κάνει το συγκεκριμένο εργαλείο.

Μόλις ολοκληρώσει τη σάρωση συστήματος, προχωράει σε διάγνωση των κεντρικών ζητημάτων συστήματος τα οποία κι εμφανίζει στην Reimage αναφορά σάρωσης. Κατόπιν, τα επιλύνει χρησιμοποιώντας πατενταρισμένη τεχνολογία. Παρόλα αυτά, κι εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Reimage Express δε προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία επιδιορθώσεων συστήματος.

Για να μπορέσετε να αφαιρέστε εντοπισμένα malware, να επιδιορθώσετε τυχόν ζημιές στο σύστημα μπορεί να έχει δημιουργήσει κάποιος ιός, να αντικαταστήσετε προβληματικά αρχεία ή να κατεβάσετε αρχεία που λείπουν μέσω αναβαθμίσεων, τότε πρέπει να αγοράσετε το κλειδί, Reimage Activation key. Το πρόγραμμα είναι συμβατό με Windows XP/Vista/7/8/10 OS.

Διαβάστε αναλυτική αξιολόγηση του Reimage Express

Reimage Plus – Αξιολόγηση:

Το Reimageplus είναι η επίσημη σελίδα του Reimage Repair. Πρόκειται για ένα παντελώς νόμιμο site μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε Reimage free, Reimage PC Repair, κι άλλα παρόμοια λογισμικά. Ορισμένες φορές, μπορεί να σας εμφανιστούν διαφημίσεις από αυτό το site. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να διπλοτσεκάρετε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Reimage ή κάποιο παρόμοιο anti-spyware/anti-virus. Υπάρχει περίπτωση οι διαφημίσεις να εμφανίζονται λόγω ανεπιθύμητων προγραμμάτων τύπου adware (browser πρόσθετα, επεκτάσεις, plugins και γραμμές εργαλείων).

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτού του είδους τα ανεπιθύμητα προγράμματα καταφέρνουν και εξαπλώνονται διαδικτυακά διεισδύοντας απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών, καθώς εμπεριέχονται κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling). Για αυτό τον λόγο, σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν κατεβάζετε αυτού του είδους τις εφαρμογές στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης μιας τέτοιας εφαρμογής αντιληφθείτε προτικαρισμένα κουτάκια που αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση προτεινόμενων/προαιρετικών/επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ. ύποπτα browser πρόσθετα, θα πρέπει να τα ξετικάρετε, ώστε να μην εκθέσετε την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, λόγω αυτών των παράλληλων λήψεων.

Άλλωστε, ο κύριος σκοπός των προγραμμάτων που βρίσκονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης είναι η προβολή επιχορηγούμενων διαφημίσεων συνεργαζόμενων τρίτων έναντι αδράς αμοιβής! Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επαναφορά του browser βοηθάει στην επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος. 

Μάθετε περισσότερα για την αφαίρεση διαφημίσεων Reimage.

Reimage για Mac – Αξιολόγηση:

Εάν ψάχνετε για λογισμικό επιδιόρθωσης το οποίο να είναι συμβατό με Mac OS X, τότε μια καλή επιλογή είναι το Reimage for Mac. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε κλικάροντας αυτό το link. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να βελτιστοποιεί τις επιδόσεις του συστήματος, αφαιρόντας ανεπιθύμητες και κακόβουλες εφαρμογές οι οποίες δεν πρέπει να βρίσκονται στο σύστημα του υπολογιστή.

Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την αποτελεσματική αντιμετώπιση PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Επίσης, το Reimage for Mac παρέχει τη δυνατότητα εκκαθάρισης του ιστορικού browsing, επιδιόρθωσης σφαλμάτων, και εξοικονόμιση cached χώρου. Μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για τον καθημερινό έλεγχο του hardware και του αποθηκευτικού χώρου. Με αυτό το τρόπο, βοηθάει στη γρηγορότερη κι ομαλότερη λειτουργία του συστήματος.

Ωστόσο, έχοντας εγκαταστημένο το Reimage στο iPad ή τον υπολογιστή σας, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας συστήματος. Για αυτό τον λόγο, για να παρέχετε ολοκληρωμένη προστασία στο προσωπικό σας Mac OS X, σας συνιστούμε να έχετε παράλληλα εγκαταστημένο και κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-virus.

Reimage για Android – Αξιολόγηση:

Το Reimage για Android είναι πιθανώς το πιο πολυαναμενόμενο εργαλείο στην αγορά αυτές τις μέρες. Υπάρχει τεράστια ανάγκη στην αγορά των Android συσκευών για ένα εργαλείο που θα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βελτιστοποίησης συστήματος Android.

Οι περισσότεροι χρήστες, μη έχοντας επαρκείς γνώσεις προγραμματισμού, δε ξέρουν ποιο από όλα τα εργαλεία βελτιστοποίησης συστημάτων που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο είναι αξιόπιστο και ποιο όχι. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποιο αξιόπιστο κι ολοκληρωμένο εργαλείο. Ευτυχώς, αυτό αλλάζει με το λανσάρισμα του Reimage για Android.

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή προβαίνει άμεσα σε σάρωση συστήματος και εντοπίζει τυχόν προβλήματα μπορεί να υπάρχουν. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εντοπίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που καταναλώνουν πολύ μνήμη στο κινητό ή το tablet, όπως πχ. κακόβουλες εφαρμογές, ιστορικό κλήσεων/μηνυμάτων, cached μνήμη, κτλ. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, κι έτσι μπορείτε να επιδιορθώσετε την λειτουργικότητα της Android συσκευής σας χρησιμοποιώντας το Reimage χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι. 

 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες