Βαθμός σοβαρότητας:  
  (5/100)

Απομάκρυνση Reimage Express (Βελτιωμένο Εγχειρίδιο Οδηγιών) - Οκτ 2019 ενημέρωση

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Εργαλεία Συστήματος

Είναι ιός το Reimage Express?

Reimage Express

Τεχνικά μιλώντας, το Reimage Express ΔΕΝ είναι ιός. Προωθείται ως εργαλείο βελτιστοποίησης επιδόσεων συστημάτων υπολογιστών. Πιστεύουμε ότι λογικά έχετε ακούσει για εργαλεία με αυτό το όνομα που κυκλοφόρησαν πριν το συγκεκριμένο. Πρόκειται για τα Reimage και Reimage Plus.

Το Reimage Express δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια νεώτερη έκδοση αυτών των δυο. Εάν θέλετε να κρατήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας ακμαίο στις επιδόσεις του, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από αυτές τις εκδόσεις του Reimage Optimizer. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα.

  1. Το Reimage Express χαρακτηρίζεται ως PUP (Potentially Unwanted Program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), γιατί εγκαθίσταται σε συστήματα υπολογιστών παράλληλα με άλλες εφαρμογές. Αν και έχει τη δική του επίσημη ιστοσελίδα από την οποία μπορείτε να το κατεβάσετε, ωστόσο αυτό εξαπλώνεται διαδικτυακά και με τη μέθοδο bundling. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που οι χρήστες πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα εμφανίστηκε από το πουθενά στον υπολογιστή τους.
  2. Μπορεί να λειτουργήσει ως καλό εργαλείο βελτιστοποίησης. Έχει δοκιμαστεί, κι έχει αποδειχθεί ότι εμπεριέχει σωστή κι ολοκληρωμένη βάση δεδομένων registries, ενημερώσεων λογισμικών, κακόβουλων αρχείων, κτλ.
  3. Με το που εγκατασταθεί, το Reimage Express προβαίνει σε συνεχείς σαρώσεις συστήματος κι εμφανίζει αναδυόμενες ειδοποιήσεις που προειδοποιούν τους χρήστες σχετικά με την κατάσταση του συστήματος του υπολογιστή. Μπορεί να σας ειδοποιήσει σχετικά με εκατοντάδες διαφορετικές περιπτώσεις δυσλειτουργίας/σφαλμάτων συστήματος. Έτσι, το σύστημα του υπολογιστή σας θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
  4. Αν προβείτε στην αφαίρεση όλων των ζητημάτων που θα σας αναφέρει το πρόγραμμα, τότε θα διαπιστώσετε σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας.

Reimage Express

Σίγουρα θα αναρωτιέστε…ποιός είναι ο σκοπός του Reimage Express?

Το Reimage Express προβαίνει σε σαρώσεις συστημάτων υπολογιστή και εμφανίζει ειδοποιήσεις για ένα και μοναδικό σκοπό – να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τις αποδόσεις του συστήματος του υπολογιστή τους.

Θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε όλο το φάσμα των λειτουργικών χαρακτηριστικών του Reimage. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, με το που εγκατασταθεί, προβαίνει σε σαρώσεις συστήματος. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι συγκεκριμένες σαρώσεις καταναλώνουν μεγάλο ποσοστό των πόρων του συστήματος με αποτέλεσμα να παρατηρήσετε σε ορισμένες περιπτώσεις επιβράδυνση στις επιδόσεις του.

Εάν επιθυμείτε να βελτιστοποιήσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage Express, γιατί έχει αποδειχθεί ότι συντελεί σημαντικά στην εξάλειψη σφαλμάτων/δυσλειτουργίας.

Στο παρελθόν, οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων προειδοποιούσαν ότι η πλήρη έκδοση μπορεί να προβεί σε αφαιρέσεις σημαντικών αρχείων και να οδηγήσει σε δημιουργία προβλημάτων όσον αφορά τη σταθερότητα του συστήματος. Ωστόσο, οι πρόσφατες έρευνες και δοκιμές έχουν αποδείξει ότι πλέον το Reimage μπορεί να επιλύσει όλα τα προβλήματα σφαλμάτων/δυσλειτουργίας χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα. Αντίθετα, το σύστημα του υπολογιστή σας θα αρχίσει να 'πετάει'!

Πώς μπορεί αυτό το εργαλείο βελτιστοποίησης να εμφανιστεί στον υπολογιστή μου?

Το Reimage Express έχει το δικό του επίσημο ιστότοπο μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν κι οικειοθελώς, εάν το επιθυμείτε, τη δοκιμαστική του έκδοση, καθώς και να προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης.

Πάντως, εάν δεν την εγκαταστήσατε οι ίδιοι κι αυτή η εφαρμογή εμφανίστηκε ξαφνικά στον υπολογιστή σας, αυτό σημαίνει ότι κατέβηκε ως περιεχόμενο συνοδευτικού πακέτου λήψης κάποιας εφαρμογής που κατεβάσατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας (βλ. μέθοδος bundling) από δημοφιλείς ιστότοπους λήψεων, όπως πχ. Softonic, Soft32, Cnet, κτλ.

Η μέθοδος bundling είναι νόμιμη. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να αποφύγετε παράλληλες διεισδύσεις εφαρμογών, όπως πχ. το Reimage Express, τότε σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που κατεβάζετε από το διαδίκτυο.

Σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε σαφώς μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα απευθύνονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Εάν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να αφαιρέσετε το Reimage Express, τότε συνέχιστε να διαβάζετε.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω ολοκληρωτικά αυτή την εφαρμογή?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το «Reimage Express virus» ΔΕΝ είναι ιός! Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι εάν το επιθυμείτε μπορείτε να αφαιρέσετε και χειροκίνητα το Reimage Express. Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης:

  • Click 'Start menu' (Μενού Έναρξης) → 'Control Panel' (Πίνακας Ελέγχου)→ 'Uninstall a Program' (Απεγκατάσταση Προγράμματος) ή 'Add/Remove Programs' (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων)
  • Εντοπίστε το Reimage Express, δεξί κλικ κι επιλέξτε 'Uninstall' (Απεγκατάσταση)

Ωστόσο, ίσως θα ήταν προτιμότερο να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage Express. Με αυτό το τρόπο, θα αποκτήσετε ένα καλό εργαλείο βελτιστοποίησης το οποίο θα σας βοηθήσει σημαντικά να απαλλαγείτε από bad registry αρχεία, PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), κι άλλα παρόμοια ανεπιθύμητα / δυσλειτουργικά στοιχεία.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-reimage-express.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες