Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Reimage

Harold Dalma - -
12

Είναι το Reimage ιός?

Το Reimage ΔΕΝ είναι ιός. Είναι ένας βελτιστοποιητής επιδόσεων υπολογιστή, ο οποίος εξαπλώνεται διαδικτυακά μέσω πακέτων λήψης διαφόρων προγραμμάτων (μέθοδος bundling). Η μέθοδος bundling δεν είναι παράνομη! Κάποια από αυτά τα προγράμματα είναι γνωστά και κάποια άλλα όχι. Το ότι εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης γνωστών προγραμμάτων, δείχνει ότι το  Reimage PC Repair είναι ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο κι αξιόπιστο εργαλείο το οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση και προστασία του υπολογιστή.

Πολλοί χρήστες πιστεύουν λανθασμένα ότι το Reimage είναι ιός. Μάλιστα, πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει και ως  scareware, πιστεύοντας ότι έχει σχεδιαστεί για να μοχλεύει τους περισσότερους δυνατόν χρήστες στο να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Παρόλα αυτά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το Reimage ΔΕΝ είναι ιός. Είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα το οποίο προβαίνει σε σαρώσεις συστήματος και βοηθάει στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων συστήματος. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πολύ χρήσιμες δυνατότητές του, θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση. Εμφανίζει αρκετά συχνά διαφημίσεις, αλλά όχι σε σημείο που να είναι εκνευριστική η συχνότητα εμφάνισής τους. 

Αναλυτικότερα, έχοντας το Reimage στον υπολογιστή σας, θα σας εμφανίζονται συχνά σαρώσεις συστήματος και αναδυόμενες διαφημίσεις που θα σας ενημερώνουν κατά πόσο ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή είναι ασφαλής. Ίσως ορισμένες φορές, αυτές οι αναδυόμενες διαφημίσεις και ειδοποιήσεις να είναι κάπως υπερβολικές και να προσπαθούν να σας πείσουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Δεν είναι κάτι παράξενο. Αυτή τη τακτική ακολουθούν άλλωστε τα περισσότερα προγράμματα που έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις. Έτσι δεν είναι?

Κλικάροντας το Κουπί “Start Repair” υπάρχει η περίπτωση να ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους όπου θα σας ζητείται να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage Plus. Αυτή είναι καθαρά δική σας επιλογή. Άλλωστε, έχετε την επιλογή (εάν έχετε ήδη κατεβάσει τη δοκιμαστική έκδοση) είτε να αφαιρέσετε το Reimage PC Repair ή να το κρατήσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας ως δεύτερο λογισμικό ασφάλειας. Απλά, καλό είναι να γνωρίζετε ότι έχοντας το εγκαταστημένο θα σας εμφανίζονται αρκετές διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις.

Επίσης, οφείλουμε να σας αναφέρουμε ότι αρκετοί χρήστες έχουν ήδη αναφέρει ότι εμφανίστηκε στον υπολογιστή τους από το πουθενά, η γραμμή εργαλείων Babylon Toolbar , αμέσως μετά την εγκατάσταση του Reimage. Επομένως, καλό είναι να γνωρίζετε αυτά τα πραγματάκια όταν κατεβάζετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Σας συνιστούμε να ξετικάρετε τυχόν επιπρόσθετες/προτεινόμενες/προαιρετικές λήψεις μπορεί να συνοδεύουν την εγκατάστασή της ως προτικαρισμένα κουτάκια. 

 

Πώς μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή μου χωρίς να το έχω κατεβάσει

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας εξηγήσουμε ότι το  Reimage ΔΕ μπορεί να διεισδύσει από μόνο του στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί χρειάζεται την έγκρισή σας, άμεσα ή έμμεσα. Θα πρέπει δηλαδή είτε να το κατεβάσετε οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ή από κάποια ιστοσελίδα ή πρόγραμμα τρίτων που δραστηριοποιείται στην διαδικτυακή προώθηση του προγράμματος αυτού. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με το τι προγράμματα κι αρχεία αποφασίζετε να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι έχουν γίνει αυθαίρετες τροποποιήσεις στην Αρχική Σελίδα και την προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, τότε δεν έχετε παρά να κατηγορείτε τον εαυτό σας που δεν ήσασταν προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης των προγραμμάτων που αποφασίσατε να κατεβάσετε.

Κατόπιν ερευνών, διαπιστώσαμε ότι το  Reimage σχετίζεται με το Babylon toolbar. Σε περίπτωση που κατεβάσετε οικειοθελώς το πρόγραμμα αυτό στον υπολογιστή σας, τότε το πιο πιθανόν είναι να εμφανιστεί η επιλογή εγκατάστασης “Recommended” (Προτεινόμενη), η οποία θα εμπεριέχει τη γραμμή εργαλείων AVG Safeguard Toolbar και τη browser επέκταση  search.avg.com.

Σε γενικές γραμμές, αυτά τα προγράμματα είναι αξιόπιστα λογισμικά ασφάλειας. Ωστόσο, έχοντας τα εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας θα σας εμφανίζονται αναδυόμενες διαφημίσεις που θα σας προτείνουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage PC Repair Online. 

Πώς μπορώ να αφαιρέσω από τον υπολογιστή μου τον ιό  Reimage?

Το Reimage Repair ΔΕΝ είναι κακόβουλο πρόγραμμα ούτε ιός! Απλά, οι διαφημίσεις του μπορεί να σας εκνευρίσουν με τη επιμονή τους να αγοράσετε την πλήρη έκδοση. Φυσικά, εάν επιθυμείτε να το πράξετε, μπορείτε να κατεβάσετε το Reimage στον υπολογιστή σας.

Συχνές Ερωτήσεις για Reimage

Ερώτηση. Το τελευταίο καιρό, μου εμφανίζονται πολλά μηνύματα που λένε ότι ο υπολογιστής μου έχει μολυνθεί και ότι ο μόνος τρόπος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είναι να αγοράσω την πλήρη έκδοση του Reimage PC Repair. Ωστόσο, δε θυμάμαι να το έχω κατεβάσει στον υπολογιστή μου… Είναι αυτές οι ειδοποιήσεις αξιόπιστες ή πρόκειται για ακόμα ένα scam?

Απάντηση. Το Reimage PC Repair είναι ένας νόμιμος βελτιστοποιητής συστημάτων υπολογιστών. Μπορεί αρκετοί χρήστες να πιστεύουν λανθασμένα ότι πρόκειται για ανεπιθύμητο πρόγραμμα ή ακόμα και ιό που προσπαθεί να ωθήσει τους χρήστες να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης, ωστόσο αυτή τη τακτική ακολουθούν όλα τα πρωτοκλασάτα προγράμματα ασφάλειας anti-virus ή anti-malware στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τη δοκιμαστική / δωρεάν έκδοσή τους. Επίσης, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες δωρεάν / δοκιμαστικές εφαρμογές, έτσι και το Reimage PC Repair χρησιμοποιεί τη μέθοδο bundling για τη διαδικτυακή του εξάπλωση. Σε καμιά περίπτωση δεν κατεβαίνει αυθαίρετα. Εάν δεν επιθυμείτε παράλληλες λήψεις προγραμμάτων που βρίσκονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης εφαρμογών που κατεβάζετε, τότε πολύ απλά μπορείτε να ξετικάρετε τα προτικαρισμένα κουτάκια που αναφέρονται σε λήψη κι εγκατάστασή τους.

Ερώτηση. Διαπίστωσα ότι το τελευταίο διάστημα άρχισαν να εμφανίζονται πολλές διαφημίσεις κάθε φορά που συνδέομαι στο διαδίκτυο με το browser μου. Το σύνηθες περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων σχετίζεται με το γεγονός ότι πρέπει να κατεβάσω την πλήρη έκδοση του Reimage Repair έτσι ώστε να προστατέψω το σύστημα του υπολογιστή μου. Επιπλέον, ξαφνικά προστέθηκε στο browser μου και η γραμμή εργαλείων, Babylon Toolbar, η οποία πραγματικά δε μου χρησιμεύει σε τίποτα! Γιατί μου εμφανίζονται αυτές οι διαφημίσεις από Reimage και η γραμμή εργαλείων που προανέφερα, και πώς μπορώ να απαλλαγώ από την παρουσία τους?

Answer. Αγαπητέ χρήστη, από αυτά που έγραψες φαίνεται ότι έπεσες κι εσύ ‘θύμα’ της μεθόδου bundling. Η μέθοδος bundling είναι μια ιδιαιτέρως δημοφιλής, και νόμιμη, μέθοδος διαδικτυακού marketing. Μέσω αυτής εξαπλώνονται διαδικτυακά διαφόρων ειδών προγράμματα που εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών. Πόλλές φορές, η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται για τη διαδικτυακή εξάπλωση PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), όπως πχ. browser hijackers και adwares. Ωστόσο, σε αυτά τα συνοδευτικά πακέτα λήψης μπορεί να εμπεριέχονται κι αξιόπιστα προγράμματα, όπως πχ. το Reimage PC Repair. Εάν τώρα το βρίσκεται ανεπιθύμητο ή οι διαφημίσεις του σας εκνευρίζουν, τότε μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα. 

Ερώτηση. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Reimage PC Repair? Είναι τελικά ιός ή όχι? Εδώ και αρκετό καιρό οι διαφημίσεις του με ‘ζαλίζουν’ να αγοράσω την πλήρη του έκδοση και πολλές από αυτές με ανακατευθύνουν σε διάφορους περίεργους ιστότοπους. Πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτό?

Απάντηση. Το Reimage PC Repair ΔΕΝ είναι ιός! Είναι ένας βελτιστοποιητής συστημάτων που προσπαθεί να πείσει τους χρήστες να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Η παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σου σημαίνει ότι κατάφερε και κατέβηκε παράλληλα με κάποια δωρεάν / δοκιμαστική εφαρμογή που κατέβασες πρόσφατα. Για αυτό άρχισαν να εμφανίζονται στον υπολογιστή σου διαφημίσεις από Reimage. Για να απαλλαγείτε από την παρουσία τους, απλά απεγκαταστήστε το Reimage. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι κατά πόσον ο υπολογιστής σας είναι ασφαλής, τότε μπορείτε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το Reimage. Το πρόγραμμα θα αναλάβει να βελτιστοποιήσει το σύστημα του υπολογιστή σας.

Ερώτηση. Μου εμφανίστηκαν μηνύματα που με προτρέπουν να κατεβάσω το Reimage PC Repair. Μοιάζει με αρκετά αξιόπιστο σαρωτή συστημάτων υπολογιστή. Ωστόσο, με προβληματίζει το γεγονός ότι αυτά τα μηνύματα προσπαθούν να με πείσουν να κατεβάσω κι άλλα προγράμματα, όπως πχ. AVG Safeguard Toolbar ή search.avg.com. Μου φαίνεται ύποπτο. Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με αυτό το εργαλείο? Είναι αξιόπιστο ή μου προτείνετε να κατεβάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα για να κάνω σαρώσεις στο σύστημα του υπολογιστή μου?

Απάντηση. Το Reimage PC Repair είναι αξιόπιστο πρόγραμμα και μπορείτε να το κατεβάσετε για να ελέγχετε τα επίπεδα ασφάλειας του συστήματος του υπολογιστή σας. Ωστόσο, θα σας εμφανίζει πολλά μηνύματα που θα προσπαθούν να σας πείσουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Εάν βρίσκετε τις διαφημίσεις του εκνευριστικές, τότε σας συνιστούμε να προβείτε σε αφαίρεσή του. 

Ερώτηση. Θέλω τη βοήθειά σας!! Άρχισαν ξαφνικά να μου εμφανίζονται πολλές διαφημίσεις που με ανακατευθύνουν σε άγνωστους και ύποπτους ιστότοπους. Πολλά από αυτά τα μηνύματα λένε ότι ο υπολογιστής μου έχει μολυνθεί. Όλα τα μηνύματα με προτρέπουν να κατεβάσω το Reimage PC Repair. Είναι αξιόπιστο? Αν όχι, πώς μπορώ να το αφαιρέσω?

Απάντηση. Το Reimage Repair είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί να πείσει το μέγιστο δυνατό αριθμό χρηστών να προβεί σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Μπορείτε να το εμπιστευτείτε, ασχέτως που για τη διαδικτυακή του εξάπλωση πολλές φορές χρησιμοποιεί επιθετικές τακτικές διαδικτυακού marketing. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να βοηθήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας να λειτουργεί καλύτερα.

Reimage – Αφαίρεση: 

Εάν δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από αυτό το εργαλείο, μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να αφαιρέσετε χειροκίνητα το Reimage ακολουθώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα:

  • Click ‘Start menu’ (Μενού Έναρξης)→ ‘Control Panel’ (Πίνακας Ελέγχου) → ‘Uninstall a Program’ (Απεγκατάσταση Προγράμματος) ή ‘Add/Remove Programs’ ή (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων)
  • Εντοπίστε το Reimage ή Reimage Express, δεξί κλικ και επιλογή ‘Uninstall’ (Απεγκατάσταση).

Ωστόσο, πριν το απεγκαταστήσετε, σκεφτείτε το καλά. Το Reimage είναι νόμιμη κι αξιόπιστη εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει το σύστημα του υπολογιστή σας. 

Αυτόματη Reimage ΙΟΣ αφαίρεση

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Reimage ΙΟΣ, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Reimage ΙΟΣ Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Reimage ΙΟΣ Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Reimage ΙΟΣ. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Reimage ΙΟΣ. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Reimage ΙΟΣ (2016-05-09)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Webroot SecureAnywhere AntiVirus στην αφαίρεση του Reimage ΙΟΣ (2016-05-09)
Στιγμιότυπο του Reimage ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του Reimage ΙΟΣ

Reimage ΙΟΣ χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
reimage.exe

Διαγράψτε αρχεία:
reimage.exe

Διεγράψτε καταλόγους:
reimage
Πηγή: http://www.2-spyware.com/remove-reimage-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες