Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Reimage

123

Είναι το Reimage ιός?

Το Reimage ΔΕΝ είναι ιός. Είναι ένας βελτιστοποιητής επιδόσεων υπολογιστή, ο οποίος εξαπλώνεται διαδικτυακά μέσω πακέτων λήψης διαφόρων προγραμμάτων (μέθοδος bundling). Η μέθοδος bundling δεν είναι παράνομη! Κάποια από αυτά τα προγράμματα είναι γνωστά και κάποια άλλα όχι. Το ότι εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης γνωστών προγραμμάτων, δείχνει ότι το  Reimage PC Repair είναι ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο κι αξιόπιστο εργαλείο το οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση και προστασία του υπολογιστή.

Πολλοί χρήστες πιστεύουν λανθασμένα ότι το Reimage είναι ιός. Μάλιστα, πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει και ως  scareware, πιστεύοντας ότι έχει σχεδιαστεί για να μοχλεύει τους περισσότερους δυνατόν χρήστες στο να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Παρόλα αυτά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το Reimage ΔΕΝ είναι ιός. Είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα το οποίο προβαίνει σε σαρώσεις συστήματος και βοηθάει στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων συστήματος. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πολύ χρήσιμες δυνατότητές του, θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση. Εμφανίζει αρκετά συχνά διαφημίσεις, αλλά όχι σε σημείο που να είναι εκνευριστική η συχνότητα εμφάνισής τους. 

Αναλυτικότερα, έχοντας το Reimage στον υπολογιστή σας, θα σας εμφανίζονται συχνά σαρώσεις συστήματος και αναδυόμενες διαφημίσεις που θα σας ενημερώνουν κατά πόσο ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή είναι ασφαλής. Ίσως ορισμένες φορές, αυτές οι αναδυόμενες διαφημίσεις και ειδοποιήσεις να είναι κάπως υπερβολικές και να προσπαθούν να σας πείσουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Δεν είναι κάτι παράξενο. Αυτή τη τακτική ακολουθούν άλλωστε τα περισσότερα προγράμματα που έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις. Έτσι δεν είναι?

Κλικάροντας το Κουπί “Start Repair” υπάρχει η περίπτωση να ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους όπου θα σας ζητείται να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage Plus. Αυτή είναι καθαρά δική σας επιλογή. Άλλωστε, έχετε την επιλογή (εάν έχετε ήδη κατεβάσει τη δοκιμαστική έκδοση) είτε να αφαιρέσετε το Reimage PC Repair ή να το κρατήσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας ως δεύτερο λογισμικό ασφάλειας. Απλά, καλό είναι να γνωρίζετε ότι έχοντας το εγκαταστημένο θα σας εμφανίζονται αρκετές διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις.

Επίσης, οφείλουμε να σας αναφέρουμε ότι αρκετοί χρήστες έχουν ήδη αναφέρει ότι εμφανίστηκε στον υπολογιστή τους από το πουθενά, η γραμμή εργαλείων Babylon Toolbar , αμέσως μετά την εγκατάσταση του Reimage. Επομένως, καλό είναι να γνωρίζετε αυτά τα πραγματάκια όταν κατεβάζετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Σας συνιστούμε να ξετικάρετε τυχόν επιπρόσθετες/προτεινόμενες/προαιρετικές λήψεις μπορεί να συνοδεύουν την εγκατάστασή της ως προτικαρισμένα κουτάκια. 

 

Πώς μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή μου χωρίς να το έχω κατεβάσει

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας εξηγήσουμε ότι το  Reimage ΔΕ μπορεί να διεισδύσει από μόνο του στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί χρειάζεται την έγκρισή σας, άμεσα ή έμμεσα. Θα πρέπει δηλαδή είτε να το κατεβάσετε οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ή από κάποια ιστοσελίδα ή πρόγραμμα τρίτων που δραστηριοποιείται στην διαδικτυακή προώθηση του προγράμματος αυτού. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με το τι προγράμματα κι αρχεία αποφασίζετε να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι έχουν γίνει αυθαίρετες τροποποιήσεις στην Αρχική Σελίδα και την προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, τότε δεν έχετε παρά να κατηγορείτε τον εαυτό σας που δεν ήσασταν προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης των προγραμμάτων που αποφασίσατε να κατεβάσετε.

Κατόπιν ερευνών, διαπιστώσαμε ότι το  Reimage σχετίζεται με το Babylon toolbar. Σε περίπτωση που κατεβάσετε οικειοθελώς το πρόγραμμα αυτό στον υπολογιστή σας, τότε το πιο πιθανόν είναι να εμφανιστεί η επιλογή εγκατάστασης “Recommended” (Προτεινόμενη), η οποία θα εμπεριέχει τη γραμμή εργαλείων AVG Safeguard Toolbar και τη browser επέκταση  search.avg.com.

Σε γενικές γραμμές, αυτά τα προγράμματα είναι αξιόπιστα λογισμικά ασφάλειας. Ωστόσο, έχοντας τα εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας θα σας εμφανίζονται αναδυόμενες διαφημίσεις που θα σας προτείνουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage PC Repair Online. 

Πώς μπορώ να αφαιρέσω από τον υπολογιστή μου τον ιό  Reimage?

Το Reimage Repair ΔΕΝ είναι κακόβουλο πρόγραμμα ούτε ιός! Απλά, οι διαφημίσεις του μπορεί να σας εκνευρίσουν με τη επιμονή τους να αγοράσετε την πλήρη έκδοση. Φυσικά, εάν επιθυμείτε να το πράξετε, μπορείτε να κατεβάσετε το Reimage στον υπολογιστή σας.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Reimage ΙΟΣ, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Reimage ΙΟΣ
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Reimage ΙΟΣ
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
Το ReimageReimage ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Reimage ΙΟΣ.

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
Εναλλακτικά Προγράμματα

Reimage ΙΟΣ χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
reimage.exe

Διαγράψτε αρχεία:
reimage.exe

Διεγράψτε καταλόγους:
reimage

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook