Βαθμός σοβαρότητας:  
  (71/100)

Registry Cleaner Pro. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Το Registry Cleaner Pro είναι ένα ψευδές και παραπλανητικό Windows registry cleaner (Καθαριστικό Μητρώου Windows).

Συνήθως. το συγκεκριμένο παραπλανητικό πρόγραμμα προωθείται μέσω Trojans που εμφανίζουν παραπλανητικές ειδοποιήσεις ασφαλείας από τη γραμμή εργασιών Windows. Επίσης, το Registry CleanerPro διαφημίζεται και σε διαφόρους ιστότοπους αμφίβολής ποιότητας και εγκυρότητας και μέσω παραπλανητικών online σαρώσεων. Ο κύριος σκοπός του συγκεκριμένου παράσιτου είναι να σας ξεγελάσει και να σας αναγκάσει να αγοράσετε την ολοκληρωμένη έκδοση της εφαρμογής.

Με το που εγκατασταθεί, το Registry Cleaner Pro θα διεξάγει ‘ψευδή’ σκαναρίσματα του συστήματος και θα αρχίσει να εμφανίζει διάφορες παραπλανητικές μολύνσεις και θέματα ασφαλείας. Μη ξεγελιέστε, πρόκειται ξεκάθαρα για ΑΠΑΤΗ!, γιατί πολύ απλά τα προβλήματα αυτά δεν υπάρχουν στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Ο λόγος που το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει ‘κατά φαντασίαν’ προβλήματα ασφαλείας είναι καθαρά και μόνο για να σας τρομοκρατήσει και να σας μοχλεύσει στο να αγοράσετε την πλήρη έκδοσή του. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το RegistryCleaner Pro μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιβραδύνσεις στις επιδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας και υπάρχει ο κίνδυνος να εγκαταστήσει αυθαίρετα επικίνδυνα malware.

Θα πρέπει να αφαιρέσετε το Registry Cleaner Pro αμέσως μόλις εντοπίσετε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας. Η καθυστέρηση αφαίρεσής του το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει την κατάσταση χειρότερη. Για την επιτυχή και ολοκληρωτική αφαίρεσή του θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα τρία εξαίρετα anti-malware :

Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes .

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Registry Cleaner Pro
Στιγμιότυπο του Registry Cleaner Pro
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-registry-cleaner-pro.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες