Βαθμός σοβαρότητας:  
  (71/100)

Registry Cleaner Pro. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Το Registry Cleaner Pro είναι ένα ψευδές και παραπλανητικό Windows registry cleaner (Καθαριστικό Μητρώου Windows).

Συνήθως. το συγκεκριμένο παραπλανητικό πρόγραμμα προωθείται μέσω Trojans που εμφανίζουν παραπλανητικές ειδοποιήσεις ασφαλείας από τη γραμμή εργασιών Windows. Επίσης, το Registry CleanerPro διαφημίζεται και σε διαφόρους ιστότοπους αμφίβολής ποιότητας και εγκυρότητας και μέσω παραπλανητικών online σαρώσεων. Ο κύριος σκοπός του συγκεκριμένου παράσιτου είναι να σας ξεγελάσει και να σας αναγκάσει να αγοράσετε την ολοκληρωμένη έκδοση της εφαρμογής.

Με το που εγκατασταθεί, το Registry Cleaner Pro θα διεξάγει ‘ψευδή’ σκαναρίσματα του συστήματος και θα αρχίσει να εμφανίζει διάφορες παραπλανητικές μολύνσεις και θέματα ασφαλείας. Μη ξεγελιέστε, πρόκειται ξεκάθαρα για ΑΠΑΤΗ!, γιατί πολύ απλά τα προβλήματα αυτά δεν υπάρχουν στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Ο λόγος που το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει ‘κατά φαντασίαν’ προβλήματα ασφαλείας είναι καθαρά και μόνο για να σας τρομοκρατήσει και να σας μοχλεύσει στο να αγοράσετε την πλήρη έκδοσή του. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το RegistryCleaner Pro μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιβραδύνσεις στις επιδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας και υπάρχει ο κίνδυνος να εγκαταστήσει αυθαίρετα επικίνδυνα malware.

Θα πρέπει να αφαιρέσετε το Registry Cleaner Pro αμέσως μόλις εντοπίσετε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας. Η καθυστέρηση αφαίρεσής του το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει την κατάσταση χειρότερη. Για την επιτυχή και ολοκληρωτική αφαίρεσή του θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα τρία εξαίρετα anti-malware :

Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security .

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Registry Cleaner Pro, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Registry Cleaner Pro. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Registry Cleaner Pro (2014-05-19)
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Registry Cleaner Pro (2014-05-19)
Στιγμιότυπο του Registry Cleaner Pro
Στιγμιότυπο του Registry Cleaner Pro

Registry Cleaner Pro χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
RegistryCleaner_Pro.exe
Close.exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun ?�?RegistryCleaner_ProNET?�?

Καταργήστε DLLs
EngineAP.dll

Διαγράψτε αρχεία:
RegistryCleaner_Pro.exe
Close.exe
EngineAP.dll

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-registry-cleaner-pro.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες