Βαθμός σοβαρότητας:  
  (46/100)

RegGenie. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το RegGenie είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο διαδίδεται στο διαδίκτυο ως καθαριστής μητρώου (ιστορικού καταχωρήσεων). Εάν καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, ξεκινάει να προβάλλει τις διαφημίσεις του οι οποιές είναι προφανώς φτιαγμένες ώστε να αναγκάσουν τους χρήστες να αγοράσουν την ολοκληρωμένη έκδοση. Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, αυτά τα μηνύματα κυρίως προειδοποιούν για αποτελέσματα ‘έγκυρων’ σκαναρισμάτων τα οποία δύσκολα κανείς θα μπορούσε να ονομάσει ‘ενημερωτικά’ ή ‘έγκυρα’. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλοί έχουν επισημάνει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκει τα ίδια ‘προβλήματα μητρώου’ σχεδόν σε όλους τους υπολογιστές που σκανάρει.

Αφού τεστάραμε το RegGenie στους υπολογιστές μας, ανακαλύψαμε ότι το πρόγραμμα αυτό ανιχνεύει ασήμαντα προβλήματα στο μητρώο, των οποίων η επίλυση πολύ δύσκολα θα επιταχύνει τους υπολογιστές αυτούς. Οπότε, αν είδατε μηνύματα από το RegGenie στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστήσας, τότε καλό θα ήταν, να τα αγνοήσετε και να μην αγοράσετε πότε την ολοκληρωμένη του έκδοση. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνετε μια πολύ ‘άστοχη’ αγορά και θα χάσετε τα λεφτά σας.

Πώς μπορεί το RegGenie να ‘κολλήσει’ στον υπολογιστή μου ?

Το RegGenie κυρίως διαδίδεται στο διαδίκτυο όπως κάθε άλλο ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Αν θέλετε να το αποφύγετε, προσπαθήστε να αγνοήσετε εκείνες τις διαφημίσεις που παρουσιάζουν εφαρμογές που υπόσχονται να τσεκάρουν το σύστημα του υπολογιστή σας δωρεάν. Συνήθως, με το που θα κλικάρετε σε κάτι τέτοιο, μπορεί εύκολα να δεχτείτε να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση του RegGenie ή παρόμοιων εφαρμογών. Με το που θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή, ξεκινάει να ‘πειράζει’ τις ρυθμίσεις του συστήματος και να δείχνει διαφημίσεις. Οτι ειδοποιήσεις για σφάλματα στο μητρώο του υπολογιστή σας και αν εμφανιστούν, σας συνιστούμε να τις αγνοήσετε, γιατί το μόνο που έχουν ως στόχο είναι να δημιουργήσουν την αναγκή στον χρήστη να αγοράσει την ολοκληρωμένη έκδοση του προγράμματος. Καλό θα ήταν να απεγκαταστήσετε και τη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος αν την κατεβάσατε στον υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το RegGenie?

Αν θέλετε να αφαιρέστε το RegGenie από τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

  1. Click Start (Έναρξη) -> Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) -> Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) -> Uninstall a Program (Απεγκατάσταση).
  2. Ψάξτε για RegGenie και άλλες άγνωστες καταχωρήσεις και επιλέξτε ‘Uninstall/Change’ (Απεγκατάσταση / Αλλαγή).
  3. Click OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Αν αυτό αποτύχει, τρέξτε ένα γενικό σκανάρισμα του συστήματός σας με κάποιο απ’ αυτά τα δύο πλήρως ενημερωμένα κι έγκυρα anti-spyware Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του RegGenie
Στιγμιότυπο του RegGenieΣτιγμιότυπο του RegGenie

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-reggenie.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες