Βαθμός σοβαρότητας:  
  (18/100)

RegClean Pro. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Είναι το RegClean Pro ιός ?

Όχι, το RegClean Pro δεν είναι ιός.

Είναι ένα ΝΟΜΙΜΟ πρόγραμμα καθαρισμού registry (μητρώων) από την εταιρία Sysweak. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να διορθώνει τα μητρώα απαλάσσοντάς τα από σφάλματα που έχουν εντοπιστεί στον υπολογιστή.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπήρξε θέμα συζητήσεων στο διαδίκτυο ανάμεσα στους χρήστες σχετικά με την εγκυρότητά του και τις πιθανές σχέσεις του με δημιουργούς malware. Σύμφωνα λοιπών με τις μαρτυρίες αρκετών χρηστών, η δοκιμαστική έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος εμφανίζει συνεχείς ειδοποιήσεις σχετικά με αμφίβολα σφάλματα οδηγών. Επίσης, αφαιρεί μόνο 50 από αυτά και κατόπιν ζητάει από τον χρήστη να αγοράσει την ολοκληρωμένη έκδοση έτσι ώστε να αφαιρέσει και τα υπόλοιπα.

Οπότε, είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι το RegClean Pro έχει σκοπό να βάλει χέρι στα χρήματά σας. Και γενικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί τον ίδιο ακριβώς στόχο μπορεί να έχουν κι άλλα παρόμοια προγράμματα.

Το RegClean Pro registry cleaner συνήθως προωθείται μέσω διαδικτυακών διαφημίσεων που προσφέρουν δωρεάν εγκατάσταση προγράμματων που υπόσχονται να καθαρίσουν το μητρώο του υπολογιστή σας από σφάλματα. Με το που εγκατασταθεί, το πρόγραμμα αυτό εκτελεί registry scan (σκανάρισμα μητρώου) και κατόπιν εμφανίζει τα αποτελέσματα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μητρώο του υπολογιστή. Το πιο εκνευριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι σχεδόν κάθε φορά που κάνετε reboot στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα εκτελεί το συγκεκριμένο σκανάρισμα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα προ-αναφερόμενα, το RegClean Pro είναι μια νόμιμη εφαρμογή, αλλά σας συνιστούμε να μη την χρησιμοποιείτε και γενικότερα να μη την πολυεμπιστεύεστε. Μετά από δοκιμές, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κατόπιν του σκαναρίσματος που εκτελεί αφήνει ορισμένα σφάλματα τα οποία δεν εντόπισε και επίσης στις αναφορά που παρουσιάζει διαφαίνονται ασαφή και αμφίβολα αποτελέσματα.

Εάν έχετε ήδη αγοράσει την ολοκληρωμένη έκδοση, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι συνοδεύεται από χρηματική εγγύηση.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του RegClean Pro, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του RegClean Pro. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του RegClean Pro (2014-03-12)
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του RegClean Pro (2014-03-12)
Στιγμιότυπο του RegClean Pro
Στιγμιότυπο του RegClean Pro

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες