Βαθμός σοβαρότητας:  
  (98/100)

Rango Win 8 Antivirus 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Alice Woods - - | Τύπος: Κατασκοπευτικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Rango Win 8 Antivirus 2014?

Εάν πιστεύατε ότι το Rango Win 8 Antivirus 2014 είναι ένα δυνατό πρόγραμμα ασφάλειας το οποίο έχει ως σκοπό να προστατεύει το σύστημα του υπολογιστή σας από ιούς, PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) κι άλλες παρόμοιες επικίνδυνες και ύποπτες εφαρμογές, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε την αρχική σας σκέψη.

Το λέμε αυτό, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα ένα ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο θα θέλει να σας δημιουργήσει την λανθασμένη άποψη ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί και ότι για να βρείτε λύση στη δήθεν προβληματική αυτή κατάσταση, είναι να αγοράσετε, όλως τυχαίως, την ολοκληρωμένη έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος. Επειδή ξέρουμε ότι δε σας αρέσει να ξοδεύετε τα χρήματά σας άσκοπα, σας συμβουλεύουμε να μην υποπέσετε στο λάθος και προβείτε σε αγορές ύποπτων κι αναξιόπιστων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός Rango Win 8 Antivirus 2014.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιός αυτός εμφανίζει πανομοιότυπες ειδοποιήσεις σε όποιον υπολογιστή κι αν τις εμφανίζει, κάτι το οποίο είναι λογικό, καθώς δεν εμπεριέχουν καμία απολύτως βάση δεδομένων ιών (virus database) ή άλλες σημαντικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά που εμπεριέχονται σε αξιόπιστα και δημοφιλή anti-spyware (λογισμικά προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Η βασική τακτική του ιού αυτού είναι μέσω της μεθόδου συνεχών εκφοβισμών να πεισει τους χρήστες-θύματα ότι πρέπει να αγοράσουν την πλήρη έκδοση του προγράμματος για να απαλλάξουν το σύστημα του υπολογιστή τους από τις δεκάδες ιών και ανεπιθύμητων προγραμμάτων που έδειξαν οι δήθεν αναφορές σαρώσεων του προγράμματος αυτού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και να χάσουν τα χρήματά τους οι χρήστες-θύματα, καθώς αγοράζοντας την πλήρη έκδοση ουσιαστικά δεν αλλάζουν κάτι, αλλά και να αποκτήσουν πρόσβαση στα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, όπως πχ προσωπικά στοιχεία χρήστη της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά, των χρηστών-θυμάτων διάφοροι κυβερνο-εγκληματίες.

Το πιο σύνηθες είναι να αρχίσουν να σας εμφανίζονται ‘σαρώσεις’ και ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το Rango Win 8 Antivirus 2014 πραγματικά από το πουθενά, γιατί το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να διεισδύει κρυφά κι αυθαίρετα σε συστήματα υπολογιστών χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών τους.

Σε περίπτωση που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο, γιατί κρατώντας αυτού του είδους τα προγράμματα στο σύστημα του υπολογιστή σας μπορεί να διαπιστώσετε σύντομα ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν διαρρεύσει σε τρίτους, τα χρήματα από ηλεκτρονικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες έχουν κάνει ‘φτερά’, κι άλλα παρόμοια σοβαρά ζητήματα. Αν διαπιστώσετε λοιπόν ότι το πρόγραμμα αυτό έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), έτσι ώστε να εντοπιστεί και να αφαιρεθεί ολοκληρωτικά ο ιός Rango Win 8 Antivirus 2014 από το σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Rango Win 8 Antivirus 2014 ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις κι άλλων παρόμοιων ιών, αυτό το ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware καταφέρνει να διεισδύει κρυφά σε συστήματα υπολογιστών με τη βοήθεια διαφόρων τεχνικών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι χρήστες πέφτουν θύματα παραπλάνησης και το κατεβάζουν στον υπολογιστή τους μέσω παραπλανητικών ειδοποιήσεων, οι οποίες ειδοποιήσεις μπορεί να εμφανιστούν και σε παράνομους, αλλά και σε καθώς πρέπει ιστότοπους. Στην περίπτωση των καθώς πρέπει ιστότοπων, οι παραπλανητικές αυτές ειδοποιήσεις εμφανίζονται λόγω του ότι μπορεί να έχουν χακαριστεί εν αγνοία των διαχειριστών τους.

Για να διασφαλίσετε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας θα μείνει ασφαλές, σας συνιστούμε να αγνοείτε πλήρως αυτές τις ειδοποιήσεις που εμφανίζουν αναφορές σχετικά με ‘μολύνσεις’ συστήματος ή ‘απαιτούμενες αναβαθμίσεις/ενημερώσεις’, πόσο μάλλον όταν σε αυτά εμπεριέχεται και η λέξη δωρεάν.Εάν διαπιστώσατε ή πιστεύετε ότι κάποια από τα προγράμματά σας πρέπει να αναβαθμιστούν/ενημερωθούν, όπως πχ. Java, Flash Player, κ.α., τότε σαφώς και θα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του εκάστοτε προγράμματος για να δείτε κατά πόσο χρειάζονται ή όχι. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει ‘δωρεάν σαρωτής’ που να προσφέρεται διαδικτυακά. Και στις δυο περιπτώσεις αγνοήστε πλήρως τη διαφήμιση που έχει αυτού του είδους το περιεχόμενο.

Εάν κάνατε το λάθος και κλικάρατε σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, τότε σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος για να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά το Rango Win 8 Antivirus 2014. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να μάθετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε.

Με το που καταφέρει ο ιός Rango Win 8 Antivirus 2014 να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, αρχίζει να εμφανίζει ειδοποιήσεις όπως οι παρακάτω:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Rango Win 8 Antivirus 2014 virus?

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, το Rango Win 8 Antivirus 2014 είναι ένα ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασιάς από προγράμματα κατασκοπίας), και σε περίπτωση που άρχισαν να σας εμφανίζονται ήδη ειδοποιήσεις που σχετίζονται με αυτό, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να το αφαιρέσετε από το σύστημα του υπολογιστή σας.

Σας συνιστούμε να επιλέξετε AΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ και να αποφύγετε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα. Με την αυτόματη επιλογή αφαίρεσης, αρκεί απλά να κατεβάσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware και κατόπιν να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος. Εάν χρειάζεσθε ένα λεπτομερές εγχειρίδιο το οποίο να σας εξηγεί πως να το κάνετε με επιτυχία, τότε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο.

Για να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γρήγορα, εύκολα και με ασφαλή τρόπο το Rango Win 8 Antivirus 2014, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage και Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner , γιατί μπορούν να εντοπίσουν με ιδιαίτερη ευκολία οποιοδήποτε αρχείο ή πρόγραμμα μπορεί να σχετίζεται με αυτό τον ιό ή με άλλες κυβερνο-απειλές και να απαλλαγεί πλήρως με αυτό το τρόπο το σύστημα του υπολογιστή σας από οποιοδήποτε αρχείο ή πρόγραμμα μπορεί να διείσδυσε κρυφά σε αυτό και να το μόλυνε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Rango Win 8 Antivirus 2014 μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει την εγκατάσταση ή οποιαδήποτε προσπάθεια ενεργοποίησης αξιόπιστου προγράμματος ασφάλειας, όπως πχ SpyHunter και StopZilla. Εάν δεν μπορέσετε να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε κάποιο από αυτά, τότε προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάποια από τις παρακάτω εναλλακτικές:

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Πηγαίντε στην οθόνη έναρξης των Windows 8 ( Start Screen ) και πληκτρολογήστε restore point ( σημείο επαναφοράς ) στο πεδίο Search ( Αναζήτηση ).
 2. click Settings ( Ρυθμίσεις ) -> Create a restore point ( Δημιουργία σημείου επαναφοράς ).
 3. Στην καρτέλα System Protection ( Προστασία Συστήματος ) , επιλέξτε System Restore ( Επαναφορά Συστήματος ).
 4. Click Next ( Επόμενο ) για να δείτε τα σημεία επαναφοράς και αριστερό click εκεί που θέλετε.
 5. Τώρα, επιλέξτε Scan for affected programs ( Σάρωση για μολυσμένα προγράμματα ) -> Close ( Κλείσιμο )-> Next ( Επόμενο )-> Finish ( Τέλος ).
 6. Με το που κάνει ο υπολογιστής σας reboot, κατεβάστε το Reimage και προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος, αφού πρώτα τσεκάρετε για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του προγράμματος.

2. REBOOTING ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΣΗ:

 1. Click στο Windows key και πηγαίντε στην κάτω δεξιά γωνία.
 2. Επιλέξτε Settings ( Ρυθμίσεις ) -> Change PC Settings ( Αλλαγή Ρυθμίσεων Υπολογιστή ) -> General ( Γενικά ).
 3. Click Restart Now ( Επανεκκίνηση Τώρα ) κάτω από Advanced Startup ( Προηγμένη Εκκίνηση ).
 4. Τώρα, επιλέξτε Troubleshoot ( Αντιμετώπιση Προβλημάτων ) -> Advanced Options ( Προηγμένες Επιλογές ) -> Startup Settings ( Ρυθμίσεις Εκκίνησης ).
 5. Τώρα, επιλέξτε Restart ( Επανεκκίνηση ) και πατήστε F5.
 6. Τρέξτε IE ή οποιοδήποτε άλλο browser και εισάγετε αυτό το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων : http://ioys.gr/download/hunter.exe
 7. Κατεβάστε το πρόγραμμα στο desktop και εγκαταστήστε το για να αναλάβει την ολοκληρωτική αφαίρεση κακόβουλων προγραμμάτων ή αρχείων που μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στον υπολογιστή σας και να το μόλυναν.

3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε κάποιον άλλο υπολογιστή που δεν έχει μολυνθεί από αυτό τον ιό και κατεβάστε το Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner .
 2. Με την ολοκλήρωση της λήψης, αποθηκεύστε το anti-malware σε CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Παράλληλα, απαλλάξτε το σύστημα του υπολογιστή σας από κακόβουλες διεργασίες. Για να το καταφέρετε αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο.
 4. Συνδέστε την μονάδα αποθήκευσης στον μολυσμένο υπολογιστή και μεταφέρετε σε αυτόν το anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) κι εγκαταστήστε το.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-antivirus-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες