Βαθμός σοβαρότητας:  
  (96/100)

Rango Win 8 Antispyware 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Rango Win 8 Antispyware 2014?

Το Rango Win 8 Antispyware 2014 είναι μια σαφώς κακόβουλη εφαρμογή που χρησιμοποιείται για να κλέβει τα χρήματα των ανυποψίαστων χρηστών – θυμάτων. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να σας φανεί εκ πρώτης όψεως ως μια ιδιαιτέρως επαγγελματική εφαρμογή η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τσεκάρετε το σύστημα του υπολογιστή σας για ιούς και κατόπιν να τους αφαιρείτε.

Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Οι χάκερς για να μπορούν να παραπλανούν όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, χρησιμοποίησαν το σχεδιαστικό μοτίβο των Win 8, καθώς κι άλλες παρόμοιες τροποποιήσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια εξωτερική εικόνα που θα υποδηλώνει ότι το πρόγραμμα αυτό είναι επαγγελματικά σχεδιασμένο και φυσικά ότι είναι αξιόπιστο κι ασφαλές στη χρήση. Ασχέτως όμως πόσο αξιόπιστο μπορεί να δείχνει στην αρχή, το πρόγραμμα αυτό ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία επικίνδυνων ιών γνωστή ως Braviax.

Φυσικά, δεν έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει καμία απολύτως απειλή για το σύστημα του υπολογιστή σας, καθώς δεν έχει καμία απολύτως βάση δεδομένων ιών ( virus data base ) ή κάποιο από τα σημαντικά εργαλεία που έχει οποιοδήποτε αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Επομένως, εάν διαπιστώσετε την εμφάνιση Rango Win 8 Antispyware 2014 σαρώσεων και ειδοποιήσεων που θα σας αναφέρουν ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί από εκατοντάδες επικίνδυνους ιούς, θα πρέπει πολύ απλά να τις αγνοήσετε. Αντί λοιπόν να υποπέσετε στην παραπλανητική παγίδα των κακόβουλων αυτών αναφορών, σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε εντοπισμό κι ολοκληρωτική αφαίρεση από το σύστημα του υπολογιστή σας αυτού του ψευδούς/παραπλανητικού και φυσικά κακόβουλου δήθεν λογισμικού ασφάλειας!

Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να αφαιρέσετε το Rango Win 8 Antispyware 2014 χειροκίνητα, πολύ απλά γιατί μπορεί κατά λάθος να διαγράψετε σημαντικά αρχεία η διαγραφή των οποίων μπορεί να επιρρεάσει πολύ αρνητικά την εύρρυθμη λειτουργία και σταθερότητα του συστήματος του υπολογιστή σας.

Για να απαλλαγείτε ολοκληρωτικά, γρήγορα, εύκολα και με ασφαλή τρόπο από αυτή την επικίνδυνη εφαρμογή, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Για περιπτώσεις όπως αυτή, κατόπιν δοκιμών κι αξιολογήσεων, διαπιστώσαμε ότι το ιδανικότερο πρόγραμμα ασφάλειας είναι το εξαίρετο Reimage. Φυσικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πλήρως ενημερωμένη και πιο πρόσφατη έκδοσή του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Rango Win 8 Antispyware 2014 ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Για να αποφύγετε διεισδύσεις επικίνδυνων ιών, όπως πχ ο ιός Rango Win 8 Antispyware 2014, τότε σαφώς και θα πρέπει να γνωρίζετε τι τεχνικές χρησιμοποιούνται για τη διάδοσή τους. Η πρώτη τεχνική βασίζεται σε παραπλανητικές ειδοποιήσεις που μπορεί να εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας, ασχέτως αν επισκέπτεστε ένα καθώς πρέπει και νόμιμο ιστότοπο ή έναν άγνωστο κι αμφιβόλου/αξιοπιστίας ιστότοπο.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό να σας ενημερώσουμε ότι πολλοί νόμιμοι και κάθως πρέπει ιστότοποι πέφτουν θύματα χάκερς σε καθημερινή βάση, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι τόσοι πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι ο υπολογιστής τους έχει μολυνθεί από το συγκεκριμένο ιό. Άλλωστε, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με αναδυόμενες ειδοποιήσεις που αναφέρουν σχετικά με ενημερώσεις/αναβαθμίσεις που χρειάζονται τα προγράμματα που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση λοιπόν που ενημερωθήκατε από αυτές τις αναφορές ότι πρέπει να ενημερώσετε Flash Player, Java, FLV Player ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχετε εγκαταστημένο, τότε σαφώς και θα πρέπει να τις αγνοήσετε.

Επίσης, σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακρυά από τις διαφημίσεις αυτές που σας προσφέρουν δήθεν δωρεάν σαρώσεις συστήματος ( free system scanner ). Θα πρέπει να θυμάστε πάντα ότι δεν υπάρχουν ‘δωρεάν σαρώσεις συστήματος’ και μάλιστα διαδικτυακά.

Κάτι που μας κέντρισε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον είναι ότι το Rango Win 8 Antispyware 2014 μπορεί επίσης να διαδοθεί διαδικτυακά μέσω spam κι άλλων ιδιαιτέρως γνωστών και σαφώς ύποπτων/αναξιόπιστων τεχνικών, επομένως καλό θα ήταν να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με ύποπτα/άγνωστα mails εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να αποφύγετε διεισδύσεις ιών όπως ο συγκεκριμένος.

Σε περίπτωση τώρα που ήδη βιώνετε ενδείξεις ότι ο ιός αυτός έχει καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, όπως οι παρακάτω, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο, αλλά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να αφαιρέσετε πλήρως τη συγκεκριμένη επικίνδυνη κακόβουλη εφαρμογή.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το Rango Win 8 Antispyware 2014 εμφανίζει αυτού του είδους τις ειδοποιήσεις:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Rango Win 8 Antispyware 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Rango Win 8 Antispyware 2014 ?

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε την εμφάνιση ειδοποιήσεων που σχετίζονται με το Rango Win 8 Antispyware 2014 και οι οποίες ειδοποιήσεις προσπαθούν να σας πείσουν ότι το σύστημα του υπολογιστή σας είναι μολυσμένο, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Επιλέξτε την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ και αποφύγετε την χειροκίνητη αφαίρεση. Όσον αφορά την αυτόματη αφαίρεση, χρειάζεται απλά να κατεβάσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), να το ενημερώσετε με τις πιο πρόσφατες βάσεις δεδομένων ιών, και κατόπιν να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος. Εάν χρειάζεσθε ένα λεπτομερές εγχειρίδιο το οποίο να σας εξηγεί πως να το κάνετε, τότε διαβάστε αυτό τον οδηγό.

Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γρήγορα, εύκολα και με ασφαλή τρόπο το Rango Win 8 Antispyware 2014, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δυο εξαίρετα πραγματικά προγράμματα ασφάλειας : Reimage και Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner , πολύ απλά γιατί μπορούν να εντοπίσουν με ιδιαίτερη ευκολία κάθε αρχείο ή πρόγραμμα που μπορεί να σχετίζεται με το συγκεκριμένο ιό ή άλλες κυβερνο-απειλές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, το Rango Win 8 Antispyware 2014 μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει την εγκατάσταση και ενεργοποίηση νόμιμων κι αξιόπιστων προγραμμάτων ασφάλειας, όπως πχ. SpyHunter και StopZilla. Εάν δεν μπορέσετε να κατεβάσετε και να ενεργοποιήσετε κανένα από αυτά τα δύο, τότε προσπαθήστε κάποια από τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Πηγαίντε στην οθόνη έναρξης ( Start Screen ) των Windows 8 και πληκτρολογήστε restore point στο πεδίο των αναζητήσεων ( Search ).
 2. click Settings ( Ρυθμίσεις )-> Create a restore point ( Δημιουργία σημείου επαναφοράς ).
 3. Όταν θα βρεθείτε στην καρτέλα System Protection ( Προστασία Συστήματος ), επιλέξτε System Restore ( Επαναφορά Συστήματος ).
 4. Click Next ( Επόμενο ) για να δείτε τα σημεία επαναφοράς και κάντε αριστερό click σε αυτό που χρειάζεσθε.
 5. Τώρα, επιλέξτε Scan for affected programs ( Σάρωση για μολυσμένα προγράμματα )-> Close ( Κλείσιμο ) -> Next ( Επόμενο ) -> Finish ( Τέλος ).
 6. Με το που το PC κάνει reboot, κατεβάστε το Reimage και προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος, αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. REBOOTING ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΩΣΗ:

 1. Click Windows key και πηγαίντε στην κάτω δεξιά γωνία.
 2. Επιλέξτε Settings ( Ρυθμίσεις ) -> Change PC Settings ( Αλλαγή Ρυθμίσεων Υπολογιστή ) -> General ( Γενικά ).
 3. Click Restart Now ( Επανεκκίνηση Τώρα ) το οποίο βρίσκεται κάτω από Advanced Startup ( Προηγμένη Εκκίνηση ).
 4. Τώρα, επιλέξτε Troubleshoot ( Αντιμετώπιση Προβλημάτων ) -> Advanced Options ( Προηγμένες Επιλογές ) -> Startup Settings ( Ρυθμίσεις Εκκίνησης ).
 5. Τώρα, επιλέξτε Restart ( Επανεκκίνηση ) και πατήστε F5.
 6. Τρέξτε το IE ή άλλον browser και εισάγετε αυτό το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων : http://ioys.gr/download/hunter.exe
 7. Κατεβάστε κάποιο από τα προγράμματα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και ενεργοποιήστε το για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο έχει διεισδύσει κρυφά στον υπολογιστή σας και τον μόλυνε.

3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ANTI-SPYWARE (
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ):

 1. Χρησιμοποιήστε κάποιον άλλον υπολογιστή που δεν είναι μολυσμένος από αυτό τον ιό και κατεβάστε το Reimage ή το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner .
 2. Αφού ολοκληρώσετε με αυτό, αποθηκεύστε το anti-malware σε CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Παράλληλα, απαλλαγείτε από τις κακόβουλες διεργασίες στον μολυσμένο υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, χρησιμοποιήστε αυτό το εγχειρίδιο.
 4. Συνδέστε τη μονάδα αποθήκευσης, που εισάγατε το anti-spyware πρόγραμμα, στον μολυσμένο υπολογιστή και ενεργοποιήστε το anti-spyware.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Rango Win 8 Antispyware 2014
Στιγμιότυπο του Rango Win 8 Antispyware 2014

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-antispyware-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες