Βαθμός σοβαρότητας:  
  (97/100)

Rango Win 7 Antivirus 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Alice Woods - - | Τύπος: Κατασκοπευτικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Rango Win 7 Antivirus 2014?

Το Rango Win 7 Antivirus 2014 είναι ένα ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), το οποίο μάλιστα το ίδιο είναι ιός και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το έχετε εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας ούτε λεπτό. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ιού θα πρέπει να θυμάστε ότι πρέπει να αγνοείτε πλήρως το περιεχόμενο των αναφορών, σχετικά με το πόσο ‘μολυσμένο’ είναι το σύστημα του υπολογιστή σας, που θα σας εμφανίζουν δήθεν σαρώσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο κακόβουλο πρόγραμμα.

Ο σκοπός των ‘αναφορών’ αυτών είναι η παραπλάνηση των χρηστών μέσω τακτικών εκφοβισμού, έτσι ώστε οι χρήστες να προβούν σε αγορά της πλήρους έκδοσης του προγράμματος. Πριν θεωρήσετε λοιπόν ότι το Rango Win 7 Antivirus 2014 είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε για να αναλάβει την θωράκιση του συστήματος του υπολογιστή σας από διάφορες κυβερνο-απειλές, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση που προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης, όχι μόνο θα χάσετε τα λεφτά που θα ξοδέψετε για να την αποκτήσετε, καθώς είναι παντελώς άχρηστη, αλλά, ισώς και το πιο σημαντικό, είναι ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες κυβερνο-εγκληματίες να αποκτήσουν πρόσβαση στα απόρρητα προσωπικά σας στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε για τη συγκεκριμένη διαδικτυακή συναλλαγή.

Επομένως, αν άρχισαν να σας εμφανίζονται ειδοποιήσεις που υποστηρίζουν ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί, θα πρέπει να τις αγνοήσετε πλήρως. Επίσης, θα πρέπει να εντοπίσετε και να απαλλαγείτε ολοκληρωτικά από την παρουσία του ιού Rango Win 7 Antivirus 2014 στο σύστημα του υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Σας συνιστούμε, αμέσως μετά την εγκατάσταση του anti-spyware, να τσεκάρετε για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του, έτσι ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι αυτό θα μπορέσει να αφαιρέσει πλήρως το συγκεκριμένο ιό κι όλα τα κατάλοιπά του που μπορεί να άφησε κρυμμένα στο σύστημα του υπολογιστή σας, ακόμα και στην περίπτωση που ο ιός μπορεί να αναβαθμίστηκε πρόσφατα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Rango Win 7 Antivirus 2014 ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Υπάρχουν πολλές τεχνικές που εφαρμόζει το Rango Win 7 Antivirus 2014 για τη διαδικτυακή του διάδοση. Όπως και στην περίπτωση του Rango Win 7 Antispyware 2014, έτσι κι αυτό μπορεί να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας μέσω ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων, spam, παράνομων/πειρατικών προγραμμάτων, κτλ. Εάν σας εμφανιστεί κάποια ειδοποίηση που θα σας αναφέρει ότι κάποιο από τα προγράμματά σας χρειάζεται αναβάθμιση/ενημέρωση και παράλληλα θα σας προτείνει να σαρώσει τον υπολογιστή σας δωρεάν, τότε σαφώς και θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε κάτι τέτοιο.

Το καλύτερο για αυτού του είδους τις περιπτώσεις θα ήταν να φύγετε από την ιστοσελίδα στην οποία σας εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα, γιατί είναι είτε παράνομη ή χακαρισμένη. Οι ειδοποιήσεις που προσφέρουν δήθεν δωρεάν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις προγραμμάτων, όπως πχ. Java, Plash Player, FLV Player, κτλ., χρησιμοποιούνται ενεργά στη διαδικτυακή διάδοση διαφόρων ανεπιθύμητων ή κακόβουλων προγραμμάτων, όπως πχ adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), hijackers (λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας) και rogue anti-spywares (ψευδή/παραπλανητικά λογισμικά προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ‘free scanner’ (δωρεάν σαρωτής), οπότε αυτό και μόνο θα πρέπει να σας κάνει καχύποπτους κι αρνητικούς σε διαφημιστικά μηνύματα που αναφέρονται σε κάτι τέτοιο.

Σε περίπτωση τώρα που το Rango Win 7 Antivirus 2014 καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα αρχίσει να σας εμφανίζει ειδοποιήσεις όπως η παρακάτω:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Αν άρχισαν να σας εμφανίζονται αυτού του είδους οι ειδοποιήσεις, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να αφαιρέσετε άμεσα τον ιό Rango Win 7 Antivirus 2014 από τον υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Rango Win 7 Antivirus 2014 virus?

Αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε το Rango Win 7 Antivirus 2014 από τον υπολογιστή σας, να θυμάστε πως δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν οδηγό χειροκίνητης αφαίρεσης. Αυτό διότι μπορεί να διαγράψετε τα λάθος αρχεία και να προκαλέσετε ζημιά στον υπολογιστή σας. Γι” αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα anti-malware, όπως το SpyHunter ή το STOPzilla. Αν δεν καταφέρετε να εκτελέσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό εγγραφής, ο οποίος θα πείσει τον ιό πως αγοράσατε την πλήρης έκδοση του: 3425-814615-3990. Μετά, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ένα anti-spyware για να μπορέσετε να απομακρύνετε τα μολυσμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας.

Αν ωστόσο δεν καταφέρετε να εκτελέσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα, χρησιμοποιήστε τα εξής βήματα:

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου. Απλά κάντε επανεκκίνηση και τη στιγμή που ξεκινά, πιέστε επανειλημμένα το πλήκτρο F8.
2. Εισάγετε κανονικά τα στοιχεία σύνδεσης σας
3. Μετά, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε “Εκτέλεση ως” ή “Εκτέλεση ως διαχειριστής” και εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού διαχειριστή (αν ζητηθούν).
4. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη του προγράμματος στον υπολογιστή σας. Εκτελέστε το για να σταματήσετε τις κακόβουλες διεργασίες και να απομακρύνετε τα αρχεία του Rango Win 7 Antivirus 2014.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Rango Win 7 Antivirus 2014
Στιγμιότυπο του Rango Win 7 Antivirus 2014

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-7-antivirus-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες