Βαθμός σοβαρότητας:  
  (98/100)

Rango Win 7 Antispyware 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Rango Win 7 Antispyware 2014?

Το Rango Win 7 Antispyware 2014 είναι μια ψευδής/παραπλανητική εφαρμογή που τη διαχειρίζονται κυβερνο-εγκληματίες. Μέσω αυτού του κακόφημου προγράμματος παραπλανούν τους χρήστες-θύματα, κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι το σύστημα του υπολογιστή τους έχει δήθεν μολυνθεί σοβαρά και προβάλλοντας ως μόνη λύση σε αυτό το δήθεν σοβαρό ζήτημα την αγορά της πλήρους έκδοσης του συγκεκριμένου προγράμματος. Φύσικα, ό,τι ισχύει για τη δοκιμαστική έκδοση του Rango Win 7 Antispyware 2014 το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ολοκληρωμένη του έκδοση, δηλαδή είναι παντελώς άχρηστη.

Αν δείτε να σας εμφανίζονται συνεχώς δήθεν σκαναρίσματα συστήματος και ειδοποιήσεις οι οποίες αναφέρουν ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί από δεκάδες επικίνδυνους ιούς, σαφώς και θα πρέπει να προβληματιστείτε. Όχι όμως για αυτά που σας εμφανίζουν οι συγκεκριμένες ‘αναφορές σάρωσης’, αλλά το ότι οι εμφανίσεις των συγκεκριμένων αναφορών είναι αποτέλεσμα κακόβουλης δραστηριότητας που λαμβάνει ήδη χώρα στον υπολογιστή σας.

Σε αυτή την περίπτωση, για να απαλλαγείτε από το Rango Win 7 Antispyware 2014 και τις εκνευριστικότατες και συνάμα πλήρως παραπλανητικές ειδοποιήσεις του, θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), έτσι ώστε να εντοπιστούν και να αφαιρεθούν πλήρως όλα τα ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία που μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυναν.

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν δεν κάνετε κάτι να το αφαιρέσετε, τότε είναι σίγουρο ότι εκτός από τις εκνευριστικότατες σαρώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με τη δήθεν ύπαρξη ιών, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι έχουν εγκατασταθεί κρυφά, χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας, κι άλλα ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα. Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι αυτού του είδους τα ψευδή/παραπλανητικά anti-spyware μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κυβερνο-εγκληματίες που θα θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά που πληκτρολογείτε και με το τρόπο αυτό να υποκλέψουν προσωπικούς σας κωδικούς πιστωτικών καρτών και διαφόρων λογαριασμών.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να αντιληφθείτε ότι χάκερς κατάφεραν να υποκλέψουν απόρρητα προσωπικά σας στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών κι άλλων ευαίσθητων κι απόρρητων προσωπικών σας δεδομένων με ό,τι αρνητικές συνέπειες αυτό συνεπάγεται, τότε θα πρέπει να αφαιρέσετε άμεσα το Rango Win 7 Antispyware 2014 από την πρώτη στιγμή που θα το εντοπίσετε εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε ολοκληρωτικά από την εκνευριστική κι επικίνδυνη παρουσία του είναι να εγκαταστήσετε και να τρέξετε το εξαίρετο Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Rango Win 7 Antispyware 2014 ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Όπως συμβαίνει και με άλλα παρόμοια κακόφημα προγράμματα που ανήκουν στην οικογένεια των ιών Braviax, συμπεριλαμβανόμενου και του Rango Win 7 Antispyware 2014, το πρόγραμμα αυτό καταφέρνει και διαδίδεται διαδικτυακά μέσω ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων και spam. Θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι οι ειδοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για την προώθηση αυτού του επικίνδυνου ιού είναι πολύ έξυπνα δομημένες με αποτέλεσμα να είναι ιδιαιτέρως παραπλανητικές καταφέρνοντας πολλούς χρήστες να μπουν στον πειρασμό να τις κλικάρουν και να πράξουν αυτά που τους προτείνουν.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι ειδοποιήσεις αυτές αναφέρουν στους χρήστες ότι δήθεν κάποια από τα προγράμματά τους, όπως πχ Java, Flash PLayer, FLV Player, κλπ., πρέπει να αναβαθμιστούν/ενημερωθούν. Αν τις κλικάρετε όμως, θα διαπιστώσετε ότι αυτό που εν τέλει προτείνουν είναι να κατεβάσετε το Rango Win 7 Antispyware 2014. Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, ο ιός αυτός εγκαθιστά σε διάφορα κρυμμένα σημεία του συστήματος τις καταχωρήσεις μητρώου του (registry entries) για να μην είναι εύκολα εντοπίσιμος, και κατόπιν προβαίνει σε τροποποιήσεις διαφόρων παραμέτρων του συστήματος αμέσως με το που ο χρήστης-θύμα κάνει reboot στον υπολογιστή του. Με το που ολοκληρωθεί κι αυτή η φάση, αρχίζουν να εμφανίζονται συνεχώς εκνευριστικότατες ειδοποιήσεις που αναφέρουν ασταμάτητα σχετικά με δήθεν μολύνσεις του συστήματος. Φυσικά, αυτές οι ειδοποιήσεις προτείνουν πάντα ως λύση σε αυτή τη δήθεν επικίνδυνη και προβληματική κατάσταση την αγορά εκ μέρους του χρήστη-θύματος της πλήρους έκδοσης του Rango Win 7 Antispyware 2014 .

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποπέσετε στο λάθος και πληρώσετε, γιατί πολύ απλά θα τα λεφτά σας θα πάνε χαμένα! Πριν ευκολόπιστα πιστέψετε ότι ο υπολογιστής σας κινδυνεύει από αυτές τις δήθεν κακόβουλες μολύνσεις και προβείτε στην αγορά μιας εντελώς άχρηστης κι αναξιόπιστης πλήρους έκδοσης ενός άγνωστου προγράμματος, σκεφτείτε αν πραγματικά αξίζει το ρίσκο.

Εάν πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει μολυνθεί, τότε σαφώς και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει να κάνει γενική σάρωση συστήματος, να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα μπορεί να διείσδυσε κρυφά στον υπολογιστή σας και να τον μόλυνε, όπως πχ στην περίπτωση του ιού Rango Win 7 Antispyware 2014. Για πιο αναλυτικά, μπορείτε να διαβάσετε τις παρακάτω οδηγίες:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Rango Win 7 Antispyware 2014 ?

Αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε το Rango Win 7 Antispyware 2014 από τον υπολογιστή σας, να θυμάστε πως δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν οδηγό χειροκίνητης αφαίρεσης. Αυτό διότι μπορεί να διαγράψετε τα λάθος αρχεία και να προκαλέσετε ζημιά στον υπολογιστή σας. Γι” αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα anti-malware, όπως το SpyHunter ή το STOPzilla. Αν δεν καταφέρετε να εκτελέσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό εγγραφής, ο οποίος θα πείσει τον ιό πως αγοράσατε την πλήρης έκδοση του: 3425-814615-3990. Μετά, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ένα anti-spyware για να μπορέσετε να απομακρύνετε τα μολυσμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας.

Αν ωστόσο δεν καταφέρετε να εκτελέσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα, χρησιμοποιήστε τα εξής βήματα:

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου. Απλά κάντε επανεκκίνηση και τη στιγμή που ξεκινά, πιέστε επανειλημμένα το πλήκτρο F8.
2. Εισάγετε κανονικά τα στοιχεία σύνδεσης σας
3. Μετά, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε “Εκτέλεση ως” ή “Εκτέλεση ως διαχειριστής” και εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού διαχειριστή (αν ζητηθούν).
4. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη του προγράμματος στον υπολογιστή σας. Εκτελέστε το για να σταματήσετε τις κακόβουλες διεργασίες και να απομακρύνετε τα αρχεία του Rango Win 7 Antispyware 2014.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Rango Win 7 Antispyware 2014
Στιγμιότυπο του Rango Win 7 Antispyware 2014

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-7-antispyware-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες