Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Qualitink

12

Το Qualitink είναι μια ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή, η οποία μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διαδικτυακή εμπειρία πλοήγησής σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος, αυθαίρετες και σαφώς ανεπιθύμητες ανακατευθύνσεις σε άγνωστους αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, και φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείτε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας να ‘πλημμυρίζει’ από εκνευριστικές διαφημίσεις.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από τέτοιου είδους προγράμματα που προωθούνται ως χρήσιμα εργαλεία, και το  Quanlitink είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, εάν διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης και Προυποθέσεις, θα διαπιστώσετε ποια είναι η αληθινή του φύση : “ Το λογισμικό  (Qualitink) υποστηρίζεται από διαφόρων ειδών διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στον  browser σας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς όριο, ερευνητικού τύπου διαφημίσεων, καθώς και μπανεράκια, βίντεο διαφημίσεις, συνδέσμους κειμένου κ.α.”.

Με άλλα λόγια, το  Qualitink είναι ακόμα ένα πρόγραμμα τύπου adware ( που υποστηρίζεται/συνοδεύεται από διαφημίσεις), το οποίο μάλιστα έχει τη τάση δημιουργίας ανακατευθύνσεων των χρηστών-θυμάτων σε προκαθορισμένους ιστότοπους για  κερδοσκοπισμό των δημιουργών του εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ  Qualitink ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε το  Qualitink από την επίσημη ιστοσελίδα του. Ωστόσο, καλό θα ήταν να το σκεφτείτε καλά πριν το πράξετε.

Επίσης, τέτοιου είδους εφαρμογές διαδίδονται  όντας κρυμμένες σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν εφαρμογών που θα κατεβάσει κάποια στιγμή ο χρήστης από το διαδίκτυο. Αυτή η σαφώς έμμεση και παραπλανητική στρατηγική μάρκετινγκ βασίζεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία κατά τη διάρκεια εγκατάστασης, και σε αυτή την περίπτωση ασυνείδητα συμφωνούν στο να κατεβάσουν αυτές τις επιπρόσθετες λήψεις. Για να αποφύγετε την πιθανότητα λήψης κι εγκατάστασης του  Qualitink virus, θα πρέπει πάντα να διαβάζετε προσεκτικά τους Ορους και Προυποθέσεις  πριν προβείτε σε οποιαδήποτε εγκατάσταση εφαρμογής που έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο. Θα πρέπει επίσης, να επιλέγετε πάντα  advanced (για προχωρημένους) ή  custom (προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης κάθε φορά που θέλετε να κατεβάσετε κάποιο  freeware από το διαδίκτυο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα για το οποίο δε γνωρίζετε εάν είναι ασφαλές ή όχι.

Η ασφάλεια του υπολογιστή βρίσκεται στα χέρια σας, οπότε θα πρέπει να είστε πάντα ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν επισκέπτεστε αμφιβόλου ποιότητας/ασφάλειας ιστοσελίδες ή όταν κατεβάζετε δωρεάν προγράμματα από το διαδίκτυο χωρίς να έχετε ελέγξει την αξιοπιστία τους πρώτα. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ  Qualitink ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ?

Σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν θα βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησης σας στο διαδίκτυο. Για αυτό και σας συνιστούμε να το αφαιρέσετε. Για να το καταφέρετε αυτό, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Qualitink αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Qualitink Διαφημίσεις, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του Qualitink Διαφημίσεις. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Qualitink Διαφημίσεις. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Qualitink Διαφημίσεις (2014-09-03)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του Qualitink Διαφημίσεις (2014-09-03)
Στιγμιότυπο του Qualitink Διαφημίσεις
Στιγμιότυπο του Qualitink Διαφημίσεις
Γρήγορο Μενού: Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Qualitink
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Qualitink από συστήματα Windows 7 / Vista / XP

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).

Αφαίρεση Qualitink από συστήματα Windows 10 / Windows 8

 • Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το Qualitink και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το Qualitink ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Qualitink από σύστημα Mac OS X

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Qualitink ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Qualitink από Internet Explorer (IE)

Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Qualitink και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable' Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Qualitink.
Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Qualitink από Mozilla Firefox (FF)

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 • Εδώ, επιλέξτε το Qualitink και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Qualitink .
Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Qualitink από Google Chrome

Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 • Εδώ, επιλέξτε το Qualitink και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Qualitink.
Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Qualitink από Safari

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 • Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Qualitink ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Qualitink.
Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του Qualitink ads

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα Qualitink υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook