Τι είναι qttask.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

qttask.exe

Το Qttask.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία είναι υπεύθυνη για την έναρξη του Apple QuickTime Player και άλλων λειτουργιών που σχετίζονται με αυτό. Το πρόγραμμα αυτό συνήθως εγκαθίσταται με το Itunes, αλλά μπορεί να εγκατασταθεί και μόνο του.

Το Qttask.exe είναι μια ακίνδυνη διεργασία, οπότε δε θα σας βλάψει αν την έχετε εγκατεστημένη στο σύστημα του υπολογιστή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν αποτελεί αναγκαίο μέρος του συστήματος, οπότε αν αποφασίσετε να τη τερματίσετε αυτή σας η πράξη δεν θα έχει καμία απολύτως αρνητική συνέπεια για την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος.

Σε μερικές περιπτώσεις, προτείνετε στους χρήστες να απενεργοποιήσουν το Qttask.exe , γιατί με αυτό το τρόπο θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν πόρους συστήματος. Τις περισσότερες φορές βρίσκουμε τη συγκεκριμένη διεργασία στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Program Files και χρησιμοποιεί περίπου 750KB της μνήμης του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Πολλοί δημιουργοί λογισμικών malware έχουν τη τάση να χρησιμοποιούν ονόματα έγκυρων και νόμιμων αρχείων προκειμένου να κρύψουν τους ιούς που δημιούργησαν και να μην εντοπιστούν εύκολα από τον χρήστη ή το σύστημα στο οποίο διείσδυσαν.

Εάν διαπιστώσετε ότι το Qttask.exe βρίσκεται στις τοποθεσίες C:\Windows ή C:\Windows\System32 folder, θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με μια πλήρως ενημερωμένη κι έγκυρη εφαρμογή ασφάλειας. Σε περιπτώσεις όπως αυτή σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση