Τι είναι qttask.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

qttask.exe

Το Qttask.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία είναι υπεύθυνη για την έναρξη του Apple QuickTime Player και άλλων λειτουργιών που σχετίζονται με αυτό. Το πρόγραμμα αυτό συνήθως εγκαθίσταται με το Itunes, αλλά μπορεί να εγκατασταθεί και μόνο του.

Το Qttask.exe είναι μια ακίνδυνη διεργασία, οπότε δε θα σας βλάψει αν την έχετε εγκατεστημένη στο σύστημα του υπολογιστή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν αποτελεί αναγκαίο μέρος του συστήματος, οπότε αν αποφασίσετε να τη τερματίσετε αυτή σας η πράξη δεν θα έχει καμία απολύτως αρνητική συνέπεια για την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος.

Σε μερικές περιπτώσεις, προτείνετε στους χρήστες να απενεργοποιήσουν το Qttask.exe , γιατί με αυτό το τρόπο θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν πόρους συστήματος. Τις περισσότερες φορές βρίσκουμε τη συγκεκριμένη διεργασία στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Program Files και χρησιμοποιεί περίπου 750KB της μνήμης του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Πολλοί δημιουργοί λογισμικών malware έχουν τη τάση να χρησιμοποιούν ονόματα έγκυρων και νόμιμων αρχείων προκειμένου να κρύψουν τους ιούς που δημιούργησαν και να μην εντοπιστούν εύκολα από τον χρήστη ή το σύστημα στο οποίο διείσδυσαν.

Εάν διαπιστώσετε ότι το Qttask.exe βρίσκεται στις τοποθεσίες C:\Windows ή C:\Windows\System32 folder, θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με μια πλήρως ενημερωμένη κι έγκυρη εφαρμογή ασφάλειας. Σε περιπτώσεις όπως αυτή σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με qttask.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση