Βαθμός σοβαρότητας:  
  (15/100)

Pro PC Cleaner. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Linas Kiguolis - - | Τύπος: Εργαλεία Συστήματος

Τι είναι το Pro PC Cleaner?

Pro PC Cleaner

Το Pro PC Cleaner ανήκει σε εκείνα τα προγράμματα που μπορεί να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας 'από το πουθενά'. Αυτό συμβαίνει, γιατί προωθείται κυρίως μέσω δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών τρίτων και μπορεί να κατέβει παράλληλα στον υπολογιστή σας. Προωθείται από τους δημιουργούς του ως ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει κακές καταχωρήσεις μητρώου (βλ. bad registry entries) και να τις αφαιρεί. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν υψηλότερες ταχύτητες συστήματος.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα διαφέρει κατά πολύ από τις δελεαστικές προωθητικές υποσχέσεις. Μάλιστα, με το που καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας θα αρχίσει να σας εμφανίζει συνεχώς και μεγάλο σε όγκο αριθμό σαρώσεων συστήματος με σαφώς αμφισβητήσιμες κι αναξιόπιστες αναφορές αποτελεσμάτων. Φυσικά, το πρόγραμμα δεν θα αφαιρέσει τα 'δήθεν' εντοπισμένα προβλήματα έως ότου προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Σας συνιστούμε να ΜΗΝ προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης, γιατί απλά θα ξοδευτείτε και αποτέλεσμα δεν θα δείτε!

Συγκεκριμένα, ασχέτως πόσο δελεαστικό μπορεί να μοιάζει εκ πρώτης όψεως, το Pro PC Cleaner θα σταματήσει να εμφανίζει τα εκνευριστικά και παραπλανητικά του μηνύματα μόνο σε περίπτωση που προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Αν πάλι πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας σας φαίνεται ότι έχει επιβραδύνει τις ταχύτητές του, τότε σας προτείνουμε να προτιμήσετε κάποιον σαφώς πιο αξιόπιστο και καταξιωμένο PC optimizer.

Επίσης, σας συνιστούμε να προβείτε σε άμεση αφαίρεση αυτού του ανεπιθύμητου προγράμματος σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι αυτό έχει εγκατασταθεί εκεί! Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο Reimage. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η 'απρόσκλητη' εμφάνιση αυτού του προγράμματος σημαίνει ότι πιθανότατα έχουν διεισδύσει κι άλλα ανεπιθύμητα προγράμματα στον υπολογιστή σας, χωρίς τη συνειδητή επίγνωση κι έγκρισή σας.

Πώς μπορεί το Pro PC Cleaner να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Εάν δε γνωρίζετε πως εξαπλώνονται διαδικτυακά ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. το Pro PC Cleaner, adwares (ανεπιθύμητα προγράμματα που εμφανίζουν εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις), browser hijackers (ανεπιθύμητα προγράμματα που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο), κι άλλων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), τότε θα σας ενδιαφέρουν οι παρακάτω γραμμές.

Ο πρώτος τρόπος, είναι η οικειοθελής λήψη των προγραμμάτων αυτών. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρήστης επισκέπτεται την επίσημη ιστοσελίδα και κατεβάζει συνειδητά το πρόγραμμα. Ο δεύτερος τρόπος, είναι η μέθοδος bundling. Σε αυτή την περίπτωση, τα PUPs κατεβαίνουν απαρατήρητα και παράλληλα με διάφορες δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές, καθώς κρύβονται στα συνοδευτικά πακέτα λήψης των εφαρμογών αυτών.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις απρόσκλητες και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί και προσεκτικοί, κυρίως όσον αφορά τις λήψεις εφαρμογών, όπως πχ. download managers, PDF creators, video streaming software, κλπ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων, ακόμα και το ασφαλέστερο πρόγραμμα μπορεί να εμπεριέχει συνοδευτικό πακέτο λήψης όπου μπορεί να κρύβονται ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. ο ιός Pro PC Cleaner virus.

Για αυτό, κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή, σας συνιστούμε να επιλέγετε Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε.

Επίσης, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα PC optimizers προωθούνται ευρέως μέσω διαφόρων αναδυόμενων διαφημίσεων. Αυτές οι διαφημίσεις μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων/αναζητήσεων ή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας σε κάποιον ιστότοπο, ασχέτως αν είναι νόμιμος κι αξιόπιστος ή όχι. Σας συμβουλεύουμε, σε κάθε περίπτωση, να αποφύγετε να κλικάρετε αυτού του είδους τα μηνύματα που προσφέρονται να κάνουν δωρεάν σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το Pro PC Cleaner?

Ασχέτως που το Pro PC Cleaner δε χαρακτηρίζεται ως κακόβουλο πρόγραμμα, πιστεύουμε ότι καταλάβατε καλά γιατί είναι προτιμότερο να μη το κατεβάσετε, και φυσικά να μη το κρατήσετε, στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Εάν ψάχνετε για ένα πλήρως ενημερωμένο και αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο θα αναλάβει αυτόματα να απαλλάξει το σύστημα του υπολογιστή σας από κακές καταχωρήσεις μητρώου (βλ. bad registry entries), αλλά και από πληθώρα ανεπιθύμητων προγραμμάτων, τότε σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Τέλος, εάν έχετε εγκαταστήσει ή βρήκατε ήδη εγκαταστημένο το Pro PC Cleaner στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα παραπάνω προτεινόμενα προγράμματα ή να προβείτε σε χειροκίνητη αφαίρεσή του ακολουθώντας προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Pro PC Cleaner:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pro PC Cleaner από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Pro PC Cleaner και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Pro PC Cleaner ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pro PC Cleaner από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Pro PC Cleaner ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pro PC Cleaner από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Pro PC Cleaner και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Pro PC Cleaner. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pro PC Cleaner από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Pro PC Cleaner θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pro PC Cleaner από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Pro PC Cleaner και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Pro PC Cleaner . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pro PC Cleaner από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Pro PC Cleaner και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Pro PC Cleaner. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pro PC Cleaner από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Pro PC Cleaner ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Pro PC Cleaner. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-pro-pc-cleaner.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες