Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων PriveteMacDeal

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PriveteMacDeal?

Το PriveteMacDeal ανήκει σε εκείνα τα προγράμματα που θα πρέπει να αποφεύγετε. Αν και δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο ένας virus (ιός) ή malware (κακόβουλο λογισμικό), ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με αυτό καθώς μπορεί να γίνει η αιτία πολλών αρνητικών παρασκηνιακών δραστηριοτήτων που θα αποτελέσουν πολύ αρνητική επιρροή για την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χαρακτηρίζεται ήδη ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

Με το που καταφέρει να διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα αυτό αρχίζει να εμφανίζει διαφόρων ειδών εμπορικού τύπου διαφημιστικά μηνύματα, τα οποία όχι μόνο είναι εκνευριστικότατα, αλλά μπορούν επίσης να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Αν δεν είστε χρήστης Mac OS, τότε είστε τυχερός όσον αφορά αυτό το θέμα, καθώς το συγκεκριμένο adware στοχεύει συνήθως υπολογιστές με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Από όσα γνωρίζουμε, μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε περιβάλλον Safari web browser, ωστόσο πιστεύουμε ότι είναι μόνο ζήτημα χρόνου έως ότου οι δημιουργοί του το κάνουν συμβατό και με άλλα λειτουργικά συστήμα και web browsers. To PriveteMacDeal, όπως συμβαίνει συνήθως με τη μέγιστη πλειοψηφία των προγραμμάτων, αναβαθμίζεται κι ενημερώνεται συνεχώς, οπότε θεωρούμε ότι σύντομα θα είναι συμβατό και με τους άλλους δημοφιλείς web browsers, όπως πχ. Internet Explorer, Google Chrome, κλπ.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πιο ξεκάθαρη ένδειξη του ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει καταληφθεί από το συγκεκριμένο browser hijacker (λογισμικό που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) είναι σαφώς η εμφάνιση διαφημίσεων που σχετίζονται με αυτό. Συνήθως, αλλά όχι πάντα, εμφανίζονται όταν ο χρήστης σερφάρει σε εμπορικά διαδικτυακά καταστήματα (Amazon, eBay, Target, κτλ.). Πέραν της εκνευριστικής τους φύσης, οι διαφημίσεις αυτές μπορεί να γίνουν έμμεσα εν δυνάμει επικίνδυνες, πολύ απλά γιατί πολλές από αυτές μπορεί να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Και κάτι το οποίο αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το PriveteMacDeal ΔΕΝ παίρνει καμία ευθύνη για το ποιόν των διαφημίσεων που εμφανίζει. Επομένως, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το PriveteMacDeal είναι μολυσμένες με ιούς κι άλλων ειδών διαδικτυακές μολύνσεις. Όσο συντομότερα το αφαιρέσετε από το σύστημα του υπολογιστή σας, τόσο πιο πολύ θα ελαττώσετε τις πιθανότητες το σύστημα του υπολογιστή σας να μολυνθεί με ανεπιθύμητα και κακόβουλα λογισμικά.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ PriveteMacDeal ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το PriveteMacDeal είναι σχετικά παρόμοιο με άλλα τύπου adware προγράμματα, όπως πχ. Klip Pal, PicColor, SalesChecker, κλπ. Επομένως, η μεθοδολογία της διαδικτυακής τους διάδοσης δεν διαφέρει. Αυτοί που πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο browser plug-in μπορεί να τους φανεί χρήσιμο και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν θα έχουν σίγουρα πρόβλημα στο να το κατεβάσουν οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του, καθώς δεν υπάρχει κουμπί λήψης (download button).

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος μέσω του οποίου διαδίδεται το συγκεκριμένο ύποπτο plug-in είναι με τη βοήθεια installers τρίτων, όπως πχ. Vittalia, Amonetize, Installrex , κλπ. Επίσης, κατόπιν ερευνών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιεί ευρέως και την μέθοδο bundling. Με άλλα λόγια καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με το τι εφαρμογές κατεβάζετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, κι αν εν τέλει αποφασίσετε να προβείτε σε λήψη κι εγκατάσταση αυτού του τύπου εφαρμογής, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διαδικασία λήψης κι εγκατάστασης. Υπάρχει περίπτωση να σας εμφανιστούν κουτάκια τα οποία θα είναι τικαρισμένα αυτόματα και θα αναφέρονται σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων πέραν της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε. Και το τονίζουμε αυτό, γιατί διαπιστώνεται περίτρανα ότι η μέγιστη πλειοψηφία των χρηστών κατεβάζει γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή ή καχυποψία μια εφαρμογή που τους ενδιαφέρει. Αυτό ουσιαστικά είναι και το μεγαλύτερο λάθος, γιατί πάνω σε αυτή τη νοοτροπία στηρίζονται τα περισσότερα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) και adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) για τη διάδοσή τους μέσω της μεθόδου bundling.

Οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων συμβουλεύουν σε περιπτώσεις λήψης κι εγκατάστασης δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών από το διαδίκτυο να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί πολύ απλά με αυτό το τρόπο έχετε σαφώς μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στο σύστημα του υπολογιστή σας. Σε περίπτωση τώρα που ο ιός PriveteMacDeal έχει ήδη καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να τον αφαιρέσετε όπως και τα αρχεία που σχετίζονται με αυτόν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ PriveteMacDeal ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Εάν διαπιστώσατε την ύπαρξη του ιού PriveteMacDeal στον υπολογιστή σας, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα για την επιτυχή και ολοκληρωτική αφαίρεσή του.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του PriveteMacDeal ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του PriveteMacDeal ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων PriveteMacDeal:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση PriveteMacDeal από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το PriveteMacDeal και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το PriveteMacDeal ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση PriveteMacDeal από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το PriveteMacDeal ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση PriveteMacDeal από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το PriveteMacDeal και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του PriveteMacDeal. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων PriveteMacDeal από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το PriveteMacDeal θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση PriveteMacDeal από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το PriveteMacDeal και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του PriveteMacDeal . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση PriveteMacDeal από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το PriveteMacDeal και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του PriveteMacDeal. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση PriveteMacDeal από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το PriveteMacDeal ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του PriveteMacDeal. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-privetemacdeal-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες