Βαθμός σοβαρότητας:  
  (99/100)

Police Judiciaire Fédérale virus. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Ο ιός Police Judiciaire Fédérale είναι μια ύπουλη εφαρμογή, η οποία βασίζεται σε δούρειους ίππους (κακόβουλα προγράμματα) όταν θέλει να διεισδύσει σε κάποιο υπολογιστή. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ransomware επειδή από τη στιγμή που μπαίνει στο σύστημα, το κλειδώνει. Παρακαλούμε, να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επισκέπτεστε παράνομες ιστοσελίδες, όταν ανοίγετε μηνύματα spam και όταν πραγματοποιείτε άλλες επισφαλείς δραστηριότητες, αν δεν θέλετε να μολυνθείτε από αυτόν τον ιό. Από τη πρώτη κιόλας στιγμή, φαίνεται ότι προβάλλει μια νόμιμη ειδοποίηση από μια κυβερνητική αρχή, η οποία βρίσκεται στη Γαλλία. Ωστόσο, στη πραγματικότητα είναι μια πλαστή ειδοποίηση η οποία έχει σκοπό να σας τρομοκρατήσει ώστε να πληρώσετε ένα ανύπαρκτο πρόστιμο. Αν δείτε την ειδοποίηση του Police Judiciaire Fédérale στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως το μηχάνημα σας έχει μολυνθεί και πρέπει να απομακρύνετε όποια κακόβουλα αρχεία ανήκουν σε αυτό το ransomware.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ Police Judiciaire Fédérale?

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο ιός Police Judiciaire Fédérale εξαπλώνεται μέσω παράνομων ή παραβιασμένων ιστοσελίδων, freeware, spam και παρόμοιες μεθόδους διανομής. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι μέσω πλαστών μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τα οποία προσποιούνται πως προέρχονται από κάποια νόμιμη εταιρία, όπως η Fedex, eBay, Amazon και άλλες παρόμοιες. Μόλις το θύμα ανοίξει το email, κατεβάζει έναν δούρειο ίππο ο οποίος ξεκινά διάφορες κακόβουλες δραστηριότητες. Τυπικά, κάνει λήψη διάφορων κακόβουλων αρχείων και έπειτα κλειδώνει τον υπολογιστή. Ως αποτέλεσμα, ο ιός Police Judiciaire Fédérale εμφανίζει τη πλαστή του ειδοποίηση, η οποία κάνει αναφορά για διάφορες παραβιάσεις του νόμου και ζητά από το χρήστη να καταβάλει ένα πρόστιμο για να ξεκλειδώσει το μηχάνημα του. Παρακαλούμε, ποτέ μην ακολουθείτε τέτοιες οδηγίες διότι θα χάσετε 100 ευρώ πληρώνοντας ένα ψεύτικο πρόστιμο. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα, να αφαιρέσετε τον ιό Police Judiciaire Fédérale από το σύστημα χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ Police Judiciaire Fédérale?

Να θυμάστε, πρέπει πάντα να ακολουθείτε πρακτικές ασφαλής περιήγησης, έτσι ώστε να αποφεύγετε τέτοια ransomware. Αν το σύστημα σας έχει ήδη κλειδωθεί, ακολουθήστε τα εξής βήματα ώστε να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας και να μπορέσετε να αφαιρέσετε τον ιό Police Judiciaire Fédérale:

* Μέθοδος με χρήση Flash drive:

1. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο μηχάνημα για να κατεβάσετε το Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ή κάποιο παρόμοιο anti-spyware.
2. Ενημερώστε το πρόγραμμα και τοποθετήστε το σε ένα USB drive ή ένα απλό CD.
3. Στο μεταξύ, κάντε επανεκκίνηση του μολυσμένου μηχανήματος σε Ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών και συνδέστε το USB drive.
4. Κάντε επανεκκίνηση του μολυσμένου υπολογιστή ακόμη μια φορά και πραγματοποιήστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με το Reimage

* Αυτοί που πέφτουν θύματα τέτοιων ransomware, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον υπολογιστή τους, μέσω ενός διαφορετικού λογαριασμού χρήστη. Αν ένας εκ των οποίων διαθέτει δικαιώματα διαχειριστή, θα μπορέσετε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα anti-malware.

* Προσπαθήστε να αποτρέψετε την εκτέλεση του Flash, έτσι ώστε να σταματήσετε τη κανονική λειτουργία του ransomware. Για να απενεργοποίησετε το Flash, πηγαίνετε στην υποστήριξη της Macromedia και επιλέξτε ‘Άρνηση’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Μετά από αυτό, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ένα πρόγραμμα anti-malware.

* Χειροκίνητη αφαίρεση του ιού Police Judiciaire Fédérale:

  1. Κάντε επανεκκίνηση του μολυσμένου υπολογιστή σε ‘Ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών’, έτσι ώστε να απενεργοποιήσετε τον ιό Police Judiciaire Fédérale (θα πρέπει να λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις της συγκεκριμένης απειλής)
  2. Εκτελέστε το Regedit
  3. Αναζητήστε για εγγραφές WinLogon και σημειώστε όλα τα αρχεία που δεν είναι explorer.exe ή κενά. Αντικαταστήστε τα με το explorer.exe.
  4. Αναζητήστε στο μητρώο αυτά τα αρχεία που σημειώσατε και διαγράψτε τις αντίστοιχες εγγραφές των αρχείων στο μητρώο.
  5. Κάντε επανεκκίνηση και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ενημερωμένο Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner για να αφαιρέσετε λοιπά αρχεία του ιού.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-police-judiciaire-f-d-rale-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες