Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz Ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz?

Το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz είναι ένας αναδυόμενος ιός ο οποίος είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικός και θα μετατρέψει τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις σε ένα πραγματικό εφιάλτη. Ο ιός αυτός έχει προγραμματιστεί να σας ανακατευθύνει σε νέα καρτέλα που είναι ‘πλημμυρισμένη’ από παραπλανητικές διαφημίσεις και ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους.

Όπως καταλαβαίνετε, ο ιός Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz εκτός από ιδιαιτέρως εκνευριστικός μπορεί να γίνει και επικίνδυνος. Ο συγκεκριμένος παραπλανητικός αναδυόμενος ιός εμφανίζεται με τη βοήθεια κάποιου adware (λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που κατάφερε και διείσδυσε κρυφά κι αυθαίρετα στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Οι δραστηριότητες των adwares συνήθως περιλαμβάνουν υποκλοπή-καταγραφή-προώθηση σε τρίτους πληροφοριών σχετικά με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και προτιμήσεις του χρήστη, ανακατευθύνσεις προς προκαθορισμένους συνεργαζόμενους με τα προγράμματα ιστότοπους (ασχέτως αν αυτοί τις περισσότερες φορές είναι άγνωστοι κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας), χρησιμοποίηση μεγάλου μέρους πόρων του συστήματος που έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών επιβραδύνσεων, κρυφές κι αυθαίρετες λήψεις κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων).

Τα adwares, για να πετύχουν τους σκοπούς τους, προβαίνουν σε διάφορες παραπλανητικές ενέργειες ώστε να καταφέρουν να πείσουν τους χρήστες να κλικάρουν τις διαφημίσεις και τους συνδέσμους ανακατεύθυνσης που τους εμφανίζουν. Συγκεκριμένα, ο ιός Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz προσπαθεί να δελεάσει τους χρήστες-θύματα με την εμφάνιση ψευδών/παραπλανητικών ενημερώσεων/ειδοποιήσεων, διαδικτυακών ερευνων και διαγωνισμών με πλούσια δώρα και γενικότερα διαφόρων ειδών ύποπτων αναδυόμενων διαφημιστικών μηνυμάτων.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι ΔΕΝ θα πρέπει να κλικάρετε σε καμία διαφήμιση ή σύνδεσμο ανακατεύθυνσης που σχετίζεται με adware, ανεξαρτήτως πόσο δελεαστικά ή ενδιαφέροντα μπορεί να φαίνονται. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά παραπλανητικά/διαφημιστικά μηνύματα και ειδοποιήσεις/ενημερώσεις που εμπεριέχουν κρυμμένους installers διαφόρων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) και με το που κλικάρετε κάποιον από αυτούς, μπορεί να καταλήξετε να αποκτήσετε μια ολόκληρη λίστα ανεπιθύμητων προγραμμάτων που θα διεισδύσουν κρυφά κι αυθαίρετα στο σύστημα του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι όσο ακίνδυνος μπορεί να μοιάζει ο ιός Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz, τόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να σας κάνει εκεί που δεν το περιμένετε.

Επομένως, εαν να σας εμφανίζονται ήδη αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ιό, τότε σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Σε αυτή την περίπτωση δε σας συνιστούμε να προβείτε σε χειροκίνητη αφαίρεση, γιατί είναι πρακτικά αδύνατο να προσδιορίσετε, εντοπίσετε και αφαιρέσετε ολοκληρωτικά όλα εκείνα τα adwares που μπορεί να ευθύνονται για την εμφάνιση των συγκεκριμένων αναδυόμενων διαφημίσεων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο αναδυόμενος ιός Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz είναι στενά συνδεδεμένος με την παρουσία κάποιων adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) προγραμμάτων. Με άλλα λόγια, αν αρχίσουν να σας εμφανίζονται ύποπτες αναδυόμενες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις, τότε θα πρέπει να ελέγξετε το σύστημα του υπολογιστή σας για adwares που μπορεί να διείσδυσαν κρυφά και να το μόλυναν.

Είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο να κρατήσετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας αυτού του είδους τα προγράμματα, γιατί εκτός από εκνευριστικά, μπορούν επίσης να σας ξεγελάσουν και να εγκαταστήσετε άθελα κι ασυνείδητα διαφόρων ειδών PUPs τα οποία θα φορτώσουν ακόμα περισσότερο τον υπολογιστή σας. Εκτός των σημαντικών επιβραδύνσεων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτού του είδους τα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτουν-καταγράφουν-προωθούν σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, αυξάνοντας με αυτό το τρόπο τις πιθανότητες πρόσβασης κυβερνο-εγκληματιών σε ευαίσθητα ή ακόμα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, πρώτα από όλα θα πρέπει να γνωρίζετε πως διαδίδονται διαδικτυακά. Ο ιός Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz έχει χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) κυρίως γιατί καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητος σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένος σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (μέθοδος bundling).

Επομένως, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη/εγκατάσταση μιας εφαρμογής και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων, λήψεων εφαρμογών, όπως πχ. browser add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείως), και extensions (επεκτάσεων).

Αν από την άλλη, σας εμφανίζονται ήδη αναδυόμενες διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με τον ιό Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι κάποιο ή κάποια adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχουν διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας μολύνοντάς τον. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να μεριμνήσετε για τον εντοπισμό και αφαίρεσή τους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz?

Για να απαλλαγείτε από τις αναδυόμενες διαφημίσεις από Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz θα πρέπει να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που σχετίζονται με αυτό. Για να τα καταφέρετε, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να τα εντοπίσει και να τα αφαιρέσει ολοκληρωτικά, συμπεριλαμβανόμενων και αρχείων ή προγραμμάτων που μπορεί να σχετίζονται μαζί τους. Από την άλλη, αν θέλετε να το κάνετε χειροκίνητα, μπορείτε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz Ιός
Στιγμιότυπο του Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz Ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Pmpzz.download.adsservingtwig.xyz. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-pmpzz-download-adsservingtwig-xyz-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες