Κρητική του Plumbytes, δωρεάν λήψη

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Anti-Spyware
12

Το Plumbytes Anti-Malware είναι ένα προηγμένο λογισμικό ασφάλειας συστημάτων υπολογιστών, δημιουργία της Plumbytes Software, LP. Πρόκειται για μια βρετανική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού η οποία ανέπτυξε αυτό το λογισμικό ασφάλειας anti-malware το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο λογισμικό ασφάλειας το οποίο να έχει τη δυνατότητα αποτελεσματικού εντοπισμού και ολοκληρωτικής αφαίρεσης κακόβουλων κι ανεπιθύμητων κατασκοπευτικών προγραμμάτων/αρχείων, δλδ. malware και spyware.

Κατόπιν δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το λογισμικό ασφάλειας Plumbytes Anti-Malware είναι άκρως αποτελεσματικό στον εντοπισμό κι ολοκληρωτική αφαίρεση όλου του φάσματος κακόβουλων κι ανεπιθύμητων κατασκοπευτικών προγραμμάτων/αρχείων, συμπ. των ιών, viruses, Trojans, ransomware, keyloggers, ψευδών/παραπλανητικών anti-spyware, worms, adware, browser hijackers, κι άλλων κυβερνο-απειλών που μπορούν να εκθέσουν σε κίνδυνο τόσο την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος όσο και την ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Επίσης, το συγκεκριμένο λογισμικό ασφάλειας έχει πολλά άλλα εξαιρετικά λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, το λογισμικό ασφάλειας Plumbytes Anti-Malware έχει ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας browser “anti-hijack”. Ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο λειτουργικό χαρακτηριστικό, δεδομένης της τεράστιας διαδικτυακής έξαρσης των PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) τύπου browser hijackers. Αυτά τα ύπουλα και δυνητικά επικίνδυνα προγράμματα καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών τρίτων (βλ. μέθοδος bundling).

Με άλλα λόγια, εάν ο χρήστης δε δείχνει την απαραίτητη προσοχή καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που κατεβάζει ώστε να ξετικάρει προτικαρισμένα κουτάκια που αναφέρονται σε αυθαίρετη παράλληλη εγκατάσταση προαιρετικών/προτεινόμενων/επιπρόσθετων λήψεων, τότε πέραν της εφαρμογής που επιθυμεί συνειδητά να κατεβάσει θα κατέβει παράλληλα και ό,τι εμπεριέχεται στο συνοδευτικό πακέτο λήψης της. Η τεχνολογία “anti-hijack” προστατεύει το σύστημα από ακριβώς αυτού του είδους τις ύπουλες διεισδύσεις PUPs, και δε browser hijackers, που μόλις διεισδύσουν στο σύστημα-στόχο καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers (βλ. browser hijacking).

Ένα ακόμη πολύ θετικό λειτουργικό χαρακτηριστικό που διαθέτει το λογισμικό ασφάλειας Plumbytes Anti-Malware είναι το “security threat detection” (εντοπισμός απειλής ασφάλειας) που επιτρέπει το ασφαλές σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το διαδίκτυο είναι γεμάτο από ύπουλους κι άκρως επικίνδυνους phishing ή κακόβουλους ιστότοπους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε με προηγμένες τεχνικές παραπλάνησης να ‘ψαρεύουν’ προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες που τους επισκέπτονται ή να τους κάνουν να κατεβάσουν ασυνείδητα ή άθελα διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα/αρχεία. Οι ιστότοποι αυτοί έχουν εξελιχθεί τόσο που τις περισσότερες φορές είναι σχεδόν αδύνατο για τον χρήστη να διαπιστώσει εάν πρόκειται για αξιόπιστο ή κακόβουλο ιστότοπο. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η συγκεκριμένη λειτουργία του Plumbytes Anti-Malware είναι πολύ χρήσιμη, γιατί ανιχνεύει και φιλτράρει αυτόματα ποιοι ιστότοποι είναι ασφαλείς και ποιοι όχι. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το Plumbytes Anti-Malware έχει την λειτουργία fast-scan (γρήγορη σάρωση). Συγκρητικά με άλλα anti-malware εργαλεία, το Plumbytes Anti-Malware ολοκληρώνει τη σάρωση του συστήματος έως και πέντε φορές γρηγορότερα. Ακόμα, διαθέτει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον χρήστη (user-friendly interface) που έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να βοηθάει τον χρήστη, με τον πλέον βέλτιστο τρόπο, να ολοκληρώνει τη σάρωση και καθαρισμό του συστήματος ταχύτατα και πανεύκολα!Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει σάρωση συστήματος με την εκκίνηση του συστήματος.

Μπορείς να βρεις αναλυτικές και κατατοπιστικές οδηγίες χρήσης στον Οδηγό Χρήσης Plumbytes.

Οδηγός Χρήσης Plumbytes

 

Λήψη Plumbytes

Μπορείς να κατεβάσεις τη δωρεάν έκδοση του Plumbytes Anti-Malware εδώ, και να προβείς σε σάρωση συστήματος για εντοπισμό τυχόν ανεπιθύμητων ή κακόβουλων προγραμμάτων/αρχείων κατάφεραν να διεισδύσουν στο σύστημα του υπολογιστή σου.

Το Plumbytes Anti-Malware είναι συμβατό με Windows 10/8/7 (32 ή 64 bit), Vista (με SP2, 32 bit μόνο) και XP (SP3, 32 bit μόνο). Έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να αναγνωρίζει, εντοπίζει, και να παρέχει ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με ανεπιθύμητα κατασκοπευτικά ή κακόβουλα προγράμματα (spyware και malware) τυχόν διεισδύσουν στο σύστημα του υπολογιστή. Ωστόσο, για ολοκληρωτική αφαίρεση και ολοκληρωμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο, απαιτείται η αγορά της πλήρους έκδοσής του.

Η πλήρης έκδοση του Plumbytes Anti-Malware κοστίζει 34,99 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Πρόκειται για εξάμηνη άδεια χρήσης, η οποία ανανεώνεται αυτόματα. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης της αυτόματης ανανέωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την απόκτηση της πλήρους έκδοσης του συγκεκριμένου λογισμικού ασφάλειας υπάρχει και η δυνατότητα εξατομικευμένης συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης από έμπειρα στελέχη του Τμήματος Πελατειακής και Τεχνικής Υποστήριξης του Plumbytes Anti-Malware.

Έτσι, στην περίπτωση πχ. που το λογισμικό δεν καταφέρει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά μια κυβερνο-απειλή ή ο χρήστης αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη χρήση του, μπορεί να επικοινωνήσει 24/7 με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα βρει τη βέλτιση εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα, και μάλιστα δωρεάν!

Σε συμβουλεύουμε να μη ψάξεις για δωρεάν κλειδί (free license key) Plumbytes Anti-Malware ή δωρεάν κλειδί ενεργοποίησης (free activation key) Plumbytes Anti-Malware στο διαδίκτυο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει! Επίσης, σε συμβουλεύουμε να αποφύγεις οποιαδήποτε συναλλαγή με ιστότοπους ή διαφημιστικά μηνύματα υπόσχονται ότι μπορούν να σου δώσουν δωρεάν ‘σπασμένους’ συνδέσμους λήψης του συγκεκριμένου λογισμικού ασφάλειας, πρόκειται για scammers και hackers! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου μια ψευδή/παραπλανητική απομίμηση του προγράμματος, δλδ. ουσιαστικά ένα ανεπιθύμητο και δυνητικά επικίνδυνο πρόγραμμα που αργά ή γρήγορα θα ‘πλημμυρίσει’ το σύστημα του υπολογιστή σου με επικίνδυνους ιούς, κατασκοπευτικά προγράμματα, trojans, κτλ.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι η λήψη πειρατικών/σπασμένων εκδόσεων του Plumbytes Anti-Malware αποτελεί αδίκημα και τιμωρείται με υψηλά πρόστιμα, ακόμα και με ποινή φυλάκισης! Με αυτό το τρόπο όχι μόνο βάζεις σε μπελάδες τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα συντηρείς και προωθείς το διαδικτυακό έγκλημα! Η αγορά της αυθεντικής πλήρους έκδοσης του Plumbytes Anti-Malware από την επίσημη ιστοσελίδα του είναι η καλύτερη επιλογή απ’ όλες τις απόψεις!

Είναι το Plumbytes νόμιμο?

Έχουμε λάβει αυτή την ερώτηση από εκατοντάδες χρήστες, και η απάντηση είναι ναι! Το Plumbytes είναι ένα παντελώς νόμιμο λογισμικό. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο πρόγραμμα και είναι λογικό ορισμένοι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων να είναι ακόμα λίγο επιφυλακτικοί μαζί του. Πάντως, η ομάδα ειδικών του ioys.gr έλεγξε ενδελεχώς το συγκεκριμένο λογισμικό ασφάλειας, κι έφτασε στο συμπέρασμα ότι είναι ένα παντελώς ασφαλές πρόγραμμα το οποίο μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό και γρήγορο στον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση κατασκοπευτικών (spyware) και κακόβουλων (malware) τυχόν κατάφεραν να διεισδύσουν και να μολύνουν το σύστημα του υπολογιστή.

Το Plumbytes είναι χωρίς αμφιβολία ένα ολοκληρωμένο, ασφαλές, αποτελεσματικό, κι αξιόπιστο λογισμικό ασφάλειας. Στην περίπτωση που πέσεις σε διαδικτυακό άρθρο ή διαδικτυακή κριτική που χαρακτηρίζει το Plumbytes ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), τότε το πιθανότερο να έχει δημοσιοποιηθεί από ανταγωνιστική εταιρεία ή από τρίτους επιχορηγούμενους συνεργάτες.

Συνοψίζοντας, είμαστε 100% σίγουροι ότι το Plumbytes είναι ένα ιδιαιτέρως αξιόπιστο και ασφαλές λογισμικό ασφάλειας και σε καμιά περίπτωση δεν ανήκει στην κατηγορία των δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Το Plumbytes Συγκρητικά

Plumbytes vs SpyHunter

Το Plumbytes Anti-Malware και το SpyHunter είναι δυο παρόμοια λογισμικά ασφάλειας που εντοπίζουν και αφαιρούν ολοκληρωτικά spyware και malware. Και τα δυο έχουν εκδόσεις που προσφέρουν δωρεάν σάρωση συστήματος για έλεγχο και εντοπισμό τυχόν ανεπιθύμητων / κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων κατάφεραν να διεισδύσουν και να μολύνουν κρυφά το σύστημα του υπολογιστή.

Ωστόσο, για την αντιμετώπιση και ολοκληρωτική αφαίρεση των εντοπισμένων ανεπιθύμητων / κακόβουλων προγραμμάτων, απαιτείται και στις δυο περιπτώσεις η αγορά της πλήρους έκδοσης. Και τα δυο λογισμικά ασφάλειας προσφέρουν το κλειδί άδειας (license key) στην ίδια ακριβώς τιμή, δλδ. 34.99 Eυρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Και τα δυο προγράμματα μπορούν να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν ανεπιθύμητα (PUPs) όσο και κακόβουλα προγράμματα / αρχεία. Πάντως, πιστεύουμε ότι το Plumbytes παρέχει ένα πολύ φιλικότερο περιβάλλον χρήστη (user-friendly interface, UI), γιατί αντίθετα με το SpyHunter, προσφέρει την λειτουργία Smart Scan (Γρήγορη Σάρωση) η οποία ενεργοποιεί αυτόματα σαρώσεις σε προκαθορισμένα σημεία του συστήματος. Από την άλλη, το SpyHunter παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να τροποποιήσει χειροκίνητα τις ρυθμίσεις σάρωσης, μια λειτουργία που μπορεί να οφελήσει έμπειρους χρήστες, ωστόσο οι αρχάριοι χρήστες περισσότερο θα μπερδευτούν παρά θα οφεληθούν.

Επίσης, παρατηρήσαμε ότι το Plumbytes ολοκληρώνει τη σάρωση συστήματος γρηγορότερα από το SpyHunter. Μπορείς να βρεις αναλυτική σύγκριση Plumbytes vs SpyHunter, εδώ.

Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware

Αν και είναι πιο πρόσφατο anti-malware λογισμικό ασφάλειας, το Plumbytes Anti-Malware είναι εξίσου καλό όσο και το Malwarebytes Anti-Malware. Πάντως, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι αν και το Malwarebytes προωθείται ως δωρεάν προϊόν, η δωρεάν έκδοση μπορεί μόνο να αφαιρεί malware και δεν προσφέρει προστασία.

Από την άλλη, το Plumbytes δεν προωθείται ως δωρεάν προϊόν, ωστόσο προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν σάρωσης. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να προβούν σε δωρεάν σάρωση συστήματος και να διαπιστώσουν εάν ο υπολογιστής τους έχει μολυνθεί. Οι επί πληρωμή εκδόσεις και των δυο λογισμικών ασφάλειας προσφέρουν πολλά χρήσιμα λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Plumbytes ολοκληρώνει τη σάρωση συστήματος γρηγορότερα από το Malwarebytes, προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 60 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, ενώ η αντίστοιχη εγγύηση του Malwarebytes είναι 30 ημερών. Μπορείς να διαβάσεις την πλήρη σύγκριση Plumbytes versus Malwarebytes AntiMalware, εδώ.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με Plumbytes Anti-Malware:

Ερώτηση: Γεια σας. Ψάχνω για λογισμικό ασφάλειας υπολογιστή το οποίο μπορεί να προστατέψει τον υπολογιστή μου από ιούς και από εκείνα τα εκνευριστικά προγράμματα που εμφανίζουν συνεχώς διαφημίσεις. Διαπίστωσα ότι τα παιδιά μου τείνουν να κατεβάζουν άγνωστες και ύποπτες εφαρμογές στον υπολογιστή, χωρίς να το πολυσκεφτούν. Τώρα πρόσφατα που έκανα διαδικτυακή αναζήτηση βρήκα ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το Plumbytes Anti-Malware. Φαίνεται πολύ πιο οικονομικό από άλλα παρόμοια anti-malware λογισμικά, θα ήθελα ωστόσο να σιγουρευτώ ότι είναι αξιόπιστο και ασφαλές.

Απάντηση: Το Plumbytes Anti-Malware είναι ένα παντελώς ασφαλές, αξιόπιστο, και νόμιμο anti-malware λογισμικό ασφάλειας. Μπορεί να εντοπίσει γρήγορα και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά ανεπιθύμητα κατασκοπευτικά (spyware) και κακόβουλα (malware) προγράμματα / αρχεία. Είναι ένα σχετικά πρόσφατο anti-malware και δεν υπολείπεται σε τίποτα από παλαιότερα αξιόπιστα anti-malware λογισμικά ασφάλειας. Επίσης, παρέχει ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργικών χαρακτηριστικών, πολύ μεγαλύτερο από άλλα παρόμοια λογισμικά ασφάλειας.

Ερώτηση: Κατέβασα το PlumBytes Anti-Malware, αλλά φαίνεται πως δε μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει το adware που επιβραδύνει τον υπολογιστή μου και εμφανίζει συνεχώς αναδυόμενες διαφημίσεις. Τι μου προτείνετε να κάνω?

Απάντηση: Αγαπητέ χρήστη, εάν το Plumbytes Anti-Malware δε μπορεί να αναγνωρίσει και να εντοπίσει το adware που σου δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι τρέχεις την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος. Τσέκαρε ότι έχεις κατεβάσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, εάν όχι κάντο, και κατόπιν τρέξε και πάλι σάρωση συστήματος. Εάν το πρόβλημα επιμείνει, μπορείς να επικοινωνήσεις 24/7 με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του Plumbytes για να λάβεις εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα σου!

Ερώτηση: Υποπτεύομαι ότι ο υπολογιστής μου έχει μολυνθεί από κάποιο είδος malware, αλλά δε μπορώ να το πω με σιγουριά. Θα ήθελα με κάποιο τρόπο να το διαπιστώσω πριν προβώ σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Plumbytes. Τι μου προτείνετε να κάνω?

Απάντηση: Εάν υποπτεύεσαι ότι ο υπολογιστής σου έχει μολυνθεί από malware, προτείνουμε να προβείς σε σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Plumbytes Anti-Malware. Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν σαρώσεων συστήματος και εμφάνισης αναφορών σχετικά με την κατάσταση ασφάλειας του συστήματος του υπολογιστή σου. Ωστόσο, για να αφαιρέσεις ολοκληρωτικά τα ανεπιθύμητα / κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία που εντοπιστούν, θα πρέπει να προβείς σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Plumbytes.

Ερώτηση: Έχω διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές για το Plumbytes Anti-Malware στο δια&de

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Plumbytes Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Plumbytes Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Plumbytes Anti-Malware, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Plumbytes Anti-Malware έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Plumbytes Anti-Malware είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Σχετικά με συντάκτη
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εξειδικευμένη στις αναλύσεις malware...

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες