Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Passion Fruit Rewards Διαφημίσεις. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Passion Fruit Rewards?

Εάν είστε από αυτούς που αρέσκεστε στις διαδικτυακές αγορές, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κι επιφυλακτικοί, αποφεύγοντας να κάνετε εγκατάσταση οποιοδήποτε πρόγραμμα που υπόσχεται ότι με τα μηνύματα που θα σας εμφανίζει θα σας βοηθάει να εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα. Αυτό το λέμε, γιατί συνήθως αυτού του είδους τα προγράμματα εν τέλει δεν είναι τίποτα άλλο παρά ‘μεταμφιεσμένα’ adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που χρησιμοποιούνται για κερδοσκοπικούς σκοπούς τρίτων εις βάρος φυσικά των ανυποψίαστων χρηστών-θυμάτων. Το Passion Fruit Rewards ανήκει σε αυτού του είδους τα ύποπτα και σαφώς ανεπιθύμητα προγράμματα.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες εν τέλει κάνουν το λάθος και το εγκαθιστούν για να το χρησιμοποιήσουν. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι συνήθως ο ιός Passion Fruit Rewards εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα διάφορων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Αν και το πρόγραμμα αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο, εμείς σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε, γιατί οι σκοποί του είναι ύποπτοι και δεν είναι καθόλου αξιόπιστο.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιείται για σκοπούς affiliate marketing. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αντί να σας εμφανίζει πχ. αξιόπιστες συγκρίσεις τιμών και προσφορών, έχει τη τάση να εμφανίζει διαφημιστικά μηνύματα που προωθούν συμφέροντα τρίτων. Οι διαφημίσεις αυτές εμπεριέχουν ‘Ads by Passion Fruit Rewards’, ‘Powered by Passion Fruit Rewards’, ‘Passion Fruit Rewards Deals’, κλπ. Αν και εκ πρώτης όψεως οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζουν δελεαστικές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, προωθητικούς κωδικούς, κλπ., εσείς δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτά αποτελούν ουσιαστικά μέρος παραπλανητικών marketing τεχνικών, έτσι ώστε να ανακατευθύνουν ανυποψίαστους χρήστες σε προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους (βλ. afilliate websites).

Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι οι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με τον ιό Passion Fruit Rewards μπορεί να χρησιμοποιηθούν για προώθηση άγνωστων κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Ανακατευθυνόμενοι προς αυτού του είδους τους ύποπτους ιστότοπους είναι πολύ πιθανόν να ξεγελαστείτε και να δώσετε έγκριση άθελα ή ασυνείδητά σας για τη διείσδυση κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων).

Τέλος, διαπιστώσαμε ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, εγείροντας με αυτό το τρόπο ζητήματα παραβίασης προσωπικού απορρήτου. Αν και σε γενικές γραμμές οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι γενικής φύσεως, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, κριτήρια διαδικτυακών αναζητήσεων που εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κλπ. , ωστόσο κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δε θα αποκτήσουν πρόσβαση κυβερνο-εγκληματίες στα προσωπικά σας δεδομένα για ύποπτους και κακόβουλους σκοπούς.

Συνοψίζοντας, το Passion Fruit Rewards δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να σας προσφέρει, ενώ αντίθετα έχοντας το εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας ρισκάρετε την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε να προβείτε σε άμεση αφαίρεσή του, από τη στιγμή που θα εντοπίσετε ότι αυτό έχει διεισδύσει στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Passion Fruit Rewards ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Εάν σας εμφανίζονται διαφημίσεις από Passion Fruit Rewards ενώ δεν το έχετε εγκαταστήσει εσείς οι ίδιοι, τότε το πιο πιθανόν είναι να διείσδυσε απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling). Προσπαθήστε να θυμηθείτε τις δωρεάν εφαρμογές που κατεβάσατε πρόσφατα. Καλό θα ήταν να τις εντοπίσετε και να τις αφαιρέσετε ολοκληρωτικά. Αυτό μπορείτε να το ελέγξετε μέσω της λίστας Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων).

Με το που διεισδύσει και εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή, το Passion Fruit Rewards καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους (browser hijacking). Με το τρόπο αυτό θα μπορεί να εμφανίζει επιχορηγούμενες διαφημίσεις τρίτων, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, σημαντικές επιβραδύνσεις, καθώς θα μπορεί επίσης να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις.

Για αυτό, σας συμβουλεύουμε να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί όταν πρόκειται να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή. Σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να παρακολουθείτε κάθε φάση λήψης/εγκατάστασης. Πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια λήψης να σας εμφανιστούν προ-τικαρισμένα κουτάκια που θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), κι extensions (επεκτάσεις). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τα ξετικάρετε, γιατί διαφορετικά θα το μετανιώσετε πολύ σύντομα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Passion Fruit Rewards?

Ο ιός Passion Fruit Rewards δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ύποπτο add-on (πρόσθετο) το οποίο μπορεί να διεισδύσει απαρατήρητο στον υπολογιστή σας και να γίνει η αιτία για την εμφάνιση διαφόρων αρνητικής φύσεως ζητημάτων. Για αυτό και εμείς σας συνιστούμε να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά από την πρώτη στιγμή που θα το εντοπίσετε στον υπολογιστή σας. Για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), απλά ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Passion Fruit Rewards Διαφημίσεις
Στιγμιότυπο του Passion Fruit Rewards Διαφημίσεις

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Passion Fruit Rewards:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Passion Fruit Rewards από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Passion Fruit Rewards και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Passion Fruit Rewards ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Passion Fruit Rewards από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Passion Fruit Rewards ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Passion Fruit Rewards από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Passion Fruit Rewards και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Passion Fruit Rewards. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Passion Fruit Rewards από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Passion Fruit Rewards θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Passion Fruit Rewards από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Passion Fruit Rewards και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Passion Fruit Rewards . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Passion Fruit Rewards από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Passion Fruit Rewards και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Passion Fruit Rewards. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Passion Fruit Rewards από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Passion Fruit Rewards ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Passion Fruit Rewards. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-passion-fruit-rewards-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες