Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Ns.winupdate.24.com αναδυόμενος ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΙΟΣ Ns.winupdate.24.com ?

Ο αναδυόμενος ιός Ns.winupdate.24.com μπορεί να χαρακτηριστεί και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), γιατί ευθύνεται για πολλές κρυφές, αυθαίρετες και σαφώς ανεπιθύμητες διεργασίες κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων κι αναζητήσεων. Μπορεί σύντομα να γίνει η αιτία για την εμφάνιση πολλών εκνευριστικών αναδυόμενων διαφημίσεων, ύποπτων ανακατευθύνσεων, σημαντικών επιβραδύνσεων, κι άλλων πολλών αρνητικών διεργασιών ασχέτως web browser μπορεί να χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανόμενων των IE, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, κλπ.

Εάν λοιπόν άρχισαν ήδη να σας ενοχλούν δεκάδες αναδυόμενες διαφημίσεις που σας ‘προσφέρουν’ δωρεάν ενημερώσεις για διάφορα λογισμικά που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η εμφάνιση των διαφημίσεων από Ns.winupdate.24.com είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι το σύστημα του υπολογιστή σας μολύνθηκε από ανεπιθύμητο πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Συνήθως, τα adwares καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Παράλληλα, αν δεν είστε προσεκτικοί και παρατηρητικοί, θα κατέβουν και ανεπιθύμητα προγράμματα που εμπεριέχονται στα συνοδευτικά πακέτα λήψης τους, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή των χρηστών, συνειδητή τουλάχιστον. Με το που καταφέρουν να διεισδύσουν και να εγκαταστηθούν στο σύστημα-στόχο, αρχίζουν να εμφανίζουν διαφημίσεις με απώτερο σκοπό να σας μοχλεύσουν και να σας πείσουν να τις κλικάρετε για να ενημερώσετε δήθεν λογισμικά που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας, όπως πχ. Flash Player, FLV Player, Java, download manager, web browsers, κλπ. Ο λόγος που οι διάφοροι scammers προσπαθούν να ξεγελάσουν τους χρήστες με αυτές τις διαφημίσεις είναι απλός – στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι διαφημίσεις από Ns.winupdate.24.com έχουν στόχο να ξεγελάσουν τους χρήστες να κατεβάσουν έμμεσα περισσότερα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή τους.

Εάν λοιπόν δεν θέλετε να διαπιστώσετε κάποια μέρα ότι ο υπολογιστής σας έχει καταληφθεί κι από άλλα ύποπτα κι ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ browser hijackers (ανεπιθύμητα προγράμματα που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) και adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), τότε θα πρέπει να αποφύγετε και να αγνοήσετε πλήρως το περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων, γιατί πρόκειται ξεκάθαρα περί απάτης.

Αν τελικά το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε σάρωση συστήματος και ολοκληρωτική αφαίρεσή του χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Φυσικά, μπορείτε να απαλλαγείτε από την παρουσία του και χειροκίνητα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά οποιαδήποτε ύποπτη δωρεάν εφαρμογή έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας. Καλό θα ήταν όμως να προτιμήσετε το σίγουρο κι εύκολο αυτόματο τρόπο παρά να το κάνετε χειροκίνητα, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων μπορεί να δυσκολευτούν αρκετά..!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Ns.winupdate.24.com ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Τα adwares που σχετίζονται με το Ns.winupdate.24.com διαδίδονται όπως τα περισσότερα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Οι χρήστες μπορούν να τα εγκαταστήσουν οικειοθελώς, γιατί μπορεί να πιστεύουν ότι αυτά θα εμπλουτίσουν την εμπειρία των διαδικτυακών τους πλοηγήσεων κι αναζητήσεων. Από την άλλη βεβαίως, αυτά μπορεί να ‘τρυπώσουν’ κρυφά κι αυθαίρετα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling). Συνήθως, οι δωρεάν εφαρμογές που εμπεριέχουν αυτού του είδους συνοδευτικά πακέτα λήψης είναι download managers, PDF creators, video streaming λογισμικά, κι άλλα παρόμοια.

Όποτε θέλετε να κατεβάσετε αυτού του είδους τις δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε προ-τικαρισμένα κουτάκια που θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, οι οποίες λήψεις συνήθως αφορούν ύποπτα και ανεπιθύμητα προγράμματα που εμφανίζονται με τη μορφή browser πρόσθετων, extensions (επεκτάσεων), plugins, toolbars (γραμμών εργαλείων), κτλ.

Αν εν τέλει αυτά καταφέρουν να διεισδύσουν και να εγκατασταθούν στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα προβούν άμεσα κι αυθαίρετα σε αντικατάσταση της Αρχικής Σελίδας και της προ-επιλεγμένης μηχανής αναζήτησης που ορίσατε. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, σύντομα θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από Ns.winupdate.24.com οι οποίες θα εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης, σημαντικές επιβραδύνσεις, κλπ. Αν και τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) αυτά καθαυτά δε χαρακτηρίζονται ως κακόβουλα, ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αν αυτά τα προγράμματα ‘τρυπώσουν’ στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το ανεπιθύμητο πρόγραμμα Ns.winupdate.24.com κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίζει και να αφαιρεί ολοκληρωτικά οποιοδήποτε PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) ή adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

Βεβαίως, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προβείτε και σε χειροκίνητη αφαίρεση του ιού αυτού, απλά ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσής του. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά όλα τα ανεπιθύμητα και ύποπτα προγράμματα που κρύβονται στον υπολογιστή σας. Κυρίως αυτά που περιέχουν στο τίτλο τους λέξεις όπως πχ. ‘save’ (εξοικονόμηση), ‘sale’ (πώληση), ‘coupon’ (κουπόνι), κλπ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Ns.winupdate.24.com ?

Εάν πιστεύετε ή γνωρίζετε ότι ο ιός Ns.winupdate.24.com έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να αναλάβετε άμεσα δράση. Απλά, ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Ns.winupdate.24.com αναδυόμενος ιός
Στιγμιότυπο του Ns.winupdate.24.com αναδυόμενος ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Ns.winupdate.24.com pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ns.winupdate.24.com pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Ns.winupdate.24.com pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Ns.winupdate.24.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ns.winupdate.24.com pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Ns.winupdate.24.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ns.winupdate.24.com pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Ns.winupdate.24.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ns.winupdate.24.com pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Ns.winupdate.24.com pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Ns.winupdate.24.com pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ns.winupdate.24.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ns.winupdate.24.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Ns.winupdate.24.com pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ns.winupdate.24.com pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ns.winupdate.24.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ns.winupdate.24.com pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ns.winupdate.24.com pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Ns.winupdate.24.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Ns.winupdate.24.com pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ns-winupdate-24-com-pop-up-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες