Βαθμολογία:  
  (73/100)

Κρητική του Norton Internet Security, δωρεάν λήψη

από Jake Doevan - - | Τύπος: Προγράμματα Antivirus

Το Norton Internet Security 2013 είναι το πιο πρόσφατο anti-virus λογισμικό από τη Symantec, το οποίο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις.

Το πρόγραμμα αυτό έχει βελτιστοποιηθεί για Windows XP/Vista/7/8, και είναι κυρίως σχεδιασμένο για να προστατεύει τους χρήστες που επισκέπτονται συχνά πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και επομένως βρίσκονται εκτεθειμένοι σε κινδύνους από scams ή επιθέσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτές τις πλατφόρμες.

Σύμφωνα με το pcmag.com, το Norton Internet Security 2013 έχει κορυφαία βαθμολόγηση σε ικανότητα αφαίρεσης malware, έξυπνο firewall, άριστα exploit blocking, ακριβές antispam και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα σε ορισμένες περιπτώσεις να επιρρεάσει αρνητικά τις αποδόσεις του συστήματος.

Όταν έρθει η ώρα της εγκατάστασης, το Norton Internet Security 2013 προσφέρει κάτι το οποίο όλοι περίμεναν εδώ και πολύ καιρό – εγκατάσταση χωρίς επανεκκίνηση. Με το που εγκαταστήσει το πρόγραμμα ο χρήστης, αυτό ξεκινάει την λειτουργία του χωρίς να χρειάζεται reboot. Ωστόσο, θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής ακόμα κι αν τρέχετε τη δοκιμαστική δωρεάν έκδοση, οπότε θα σας φέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το περιβάλλον εργασίας του Norton Internet Security 2013 έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, οπότε έχει βελτιστοποιηθεί για touch screens και Windows 8. Αλλά ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τα Windows 7 ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα δε θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή δυσλειτουργίας.

Όταν χρειασθεί να ελέγξετε το σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε το quick scan (γρήγορη σάρωση), full system scan (πλήρης σάρωση συστήματος), και custom scan (προσαρμοσμένη σάρωση) για ιούς και malware. Αυτό το πρόγραμμα ασφάλειας επικεντρώνεται σε όλους τους πιθανούς διαδικτυακούς κινδύνους, οπότε μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να σκανάρετε το Facebook για κακόβουλους συνδέσμους κ.α.

Οι ενημερώσεις του προγράμματος γίνονται αυτοματοποιημένα, προσφέρει εύκολες στη χρήση επιλογές, και κατά τη διάρκεια της συνδρομής προσφέρει δωρεάν υποστήριξη πελατών.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Norton Internet Security Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Norton Internet Security Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Norton Internet Security, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Norton Internet Security είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Norton Internet Security.
Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html
Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Norton Internet Security