Τι είναι newdot2.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Το newdot2.dll είναι ένα ενδεχομένως κακόβουλο αρχείο, το οποίο φυσικά και δεν ανήκει στα Windows.

Ανήκει σε πρόσθετο του Internet Explorer, το οποίο χρησιμοποιείται σε γενικές γραμμές για τη δημιουργία κέρδους, αύξησης της επισκεψιμότητας συγκεκριμένων ιστότοπων και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων. Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο πρόσθετο προωθεί διευθύνσεις που συνήθως καταλήγουν σε .shop, .med, .mp3, και άλλες παρόμοιες καταλήξεις.

Επίσης, μπορεί να επιδιορθώσει λανθασμένες ή μη-υπάρχουσες URL διευθύνσεις και να εμφανίσει αποτελέσματα αναζητήσεων όταν οι χρήστες εισάγουν λέξεις-κλειδιά στη μπάρα διευθύνσεων. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε 100%.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το newdot2.dll εγκαθίσταται στα κρυφά χωρίς επίγνωση και φυσικά έγκριση του χρήστη. Αν και η συγκεκριμένη μέθοδος δε μπορεί να χαρακτηρισθεί ως κακόβουλη, ωστόσο είναι σίγουρα άδικη. Το αρχείο αυτό μπορεί να εγκατασταθεί παράλληλα με την εγκατάσταση προγραμμάτων όπως : RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon and Radlight. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εγκατάστασή του είναι να μείνειτε μακρυά από προγράμματα σαν αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Η Τεχνική Αξιολόγηση Ασφάλειας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το newdot2.dll, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε αυτά τα προγράμματα από το σύστημα του υπολογιστή σας : RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon και Radlight. Αφού ολοκληρώσετε το στάδιο αυτό με επιτυχία, για μεγαλύτερη σιγουριά εκτελέστε γενική σάρωση συστήματος με κάποιο από αυτά τα εξαίρετα anti-spyware : ll system scan with Reimage Reimage Cleaner ή SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Reimage Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage Reimage Cleaner για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-newdot2-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση