Τι είναι newdot2.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Το newdot2.dll είναι ένα ενδεχομένως κακόβουλο αρχείο, το οποίο φυσικά και δεν ανήκει στα Windows.

Ανήκει σε πρόσθετο του Internet Explorer, το οποίο χρησιμοποιείται σε γενικές γραμμές για τη δημιουργία κέρδους, αύξησης της επισκεψιμότητας συγκεκριμένων ιστότοπων και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων. Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο πρόσθετο προωθεί διευθύνσεις που συνήθως καταλήγουν σε .shop, .med, .mp3, και άλλες παρόμοιες καταλήξεις.

Επίσης, μπορεί να επιδιορθώσει λανθασμένες ή μη-υπάρχουσες URL διευθύνσεις και να εμφανίσει αποτελέσματα αναζητήσεων όταν οι χρήστες εισάγουν λέξεις-κλειδιά στη μπάρα διευθύνσεων. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε 100%.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το newdot2.dll εγκαθίσταται στα κρυφά χωρίς επίγνωση και φυσικά έγκριση του χρήστη. Αν και η συγκεκριμένη μέθοδος δε μπορεί να χαρακτηρισθεί ως κακόβουλη, ωστόσο είναι σίγουρα άδικη. Το αρχείο αυτό μπορεί να εγκατασταθεί παράλληλα με την εγκατάσταση προγραμμάτων όπως : RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon and Radlight. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εγκατάστασή του είναι να μείνειτε μακρυά από προγράμματα σαν αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Η Τεχνική Αξιολόγηση Ασφάλειας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το newdot2.dll, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε αυτά τα προγράμματα από το σύστημα του υπολογιστή σας : RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon και Radlight. Αφού ολοκληρώσετε το στάδιο αυτό με επιτυχία, για μεγαλύτερη σιγουριά εκτελέστε γενική σάρωση συστήματος με κάποιο από αυτά τα εξαίρετα anti-spyware : ll system scan with Reimage ή Malwarebytes Malwarebytes.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-newdot2-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση