Τι είναι nengine.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -
nengine.dll

Το nengine.dll είναι ένα επικίνδυνο αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως NewNext Helper Engine.

Το αρχείο αυτό δημιουργήθηκε από την εταιρία NewNextDotMe και ανήκει στα προγράμματα εκείνα που χαρακτηρίζονται ως adwares ή ενδεχομένως ανεπιθύμητα. Το nengine.dll ενεργοποιείται αμέσως μόλις συνδεθείτε στα Windows και τρέχει ένα registry key (κλειδί μητρώου) με την ονομασία ‘NextLive’ .

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εγκαθίσταται από προγράμματα τρίτων για κερδοσκοπικούς λόγους. Εάν διαπιστώσατε την εμφάνιση σφαλμάτων που σχετίζονται με nengine.dll ή απλά διαπιστώσατε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν πρέπει να το αφήσετε ούτε στιγμή παραπάνω και να αναλάβετε δράση άμεσα.

Το nengine.dll εγκαθίσταται συνήθως στο σύστημα μαζί με το πρόγραμμα που είναι γνωστό ως Mobogenie. Αν και το πρόγραμμα αυτό δεν αποτελεί απειλή για το σύστημα του υπολογιστή σας, μπορεί εύκολα ωστόσο να δημιουργήσει την εμφάνιση συνεχών pop-up διαφημίσεων κατά τη διάρκεια πλοήγησης των χρηστών στο διαδίκτυο, και μπορεί ακόμα και να οδηγήσει τους χρήστες μέσω ανακατευθύνσεων σε αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας ιστότοπους.

Βασικά, η παρουσία και μόνο του nengine.dll αρκεί για να καταλάβετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κερδοσκοπικού χαρακτήρα adware ή κάποιο ενδεχομένως ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Και για το λόγο αυτό θα πρέπει να το αφαιρέσετε το συντομότερο δυνατόν.

Για να αφαιρέσετε επιτυχώς, εύκολα και γρήγορα το nengine.dll από το σύστημα του υπολογιστή σας, θα πρέπει να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο λογισμικό ασφάλειας. Σε περιπτώσεις όπως αυτή θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε αρχικά το Reimage και κατοπιν το Malwarebytes Malwarebytes. Με αυτό το τρόπο θα είστε απολύτως βέβαιοι ότι ο υπολογιστής σας είναι τελείως καθαρός από οποιαδήποτε κακόβουλη παρουσία που μπορεί να το μόλυνε νωρίτερα.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-nengine-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση