Τι είναι το nengine.dll?

από Jake Doe - -
nengine.dll

Το nengine.dll είναι ένα επικίνδυνο αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως NewNext Helper Engine.

Το αρχείο αυτό δημιουργήθηκε από την εταιρία NewNextDotMe και ανήκει στα προγράμματα εκείνα που χαρακτηρίζονται ως adwares ή ενδεχομένως ανεπιθύμητα. Το nengine.dll ενεργοποιείται αμέσως μόλις συνδεθείτε στα Windows και τρέχει ένα registry key (κλειδί μητρώου) με την ονομασία ‘NextLive’ .

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εγκαθίσταται από προγράμματα τρίτων για κερδοσκοπικούς λόγους. Εάν διαπιστώσατε την εμφάνιση σφαλμάτων που σχετίζονται με nengine.dll ή απλά διαπιστώσατε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν πρέπει να το αφήσετε ούτε στιγμή παραπάνω και να αναλάβετε δράση άμεσα.

Το nengine.dll εγκαθίσταται συνήθως στο σύστημα μαζί με το πρόγραμμα που είναι γνωστό ως Mobogenie. Αν και το πρόγραμμα αυτό δεν αποτελεί απειλή για το σύστημα του υπολογιστή σας, μπορεί εύκολα ωστόσο να δημιουργήσει την εμφάνιση συνεχών pop-up διαφημίσεων κατά τη διάρκεια πλοήγησης των χρηστών στο διαδίκτυο, και μπορεί ακόμα και να οδηγήσει τους χρήστες μέσω ανακατευθύνσεων σε αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας ιστότοπους.

Βασικά, η παρουσία και μόνο του nengine.dll αρκεί για να καταλάβετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κερδοσκοπικού χαρακτήρα adware ή κάποιο ενδεχομένως ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Και για το λόγο αυτό θα πρέπει να το αφαιρέσετε το συντομότερο δυνατόν.

Για να αφαιρέσετε επιτυχώς, εύκολα και γρήγορα το nengine.dll από το σύστημα του υπολογιστή σας, θα πρέπει να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο λογισμικό ασφάλειας. Σε περιπτώσεις όπως αυτή θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε αρχικά το Reimage και κατοπιν το SpyHunterCombo Cleaner. Με αυτό το τρόπο θα είστε απολύτως βέβαιοι ότι ο υπολογιστής σας είναι τελείως καθαρός από οποιαδήποτε κακόβουλη παρουσία που μπορεί να το μόλυνε νωρίτερα.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-nengine-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση