Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Mysearchs Search

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Mysearchs Search?

Το Mysearchs Search έχει χαρακτηρισθεί ως browser hijacker (λογισμικό που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) και ως PUP ( potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), και όχι άδικα.

Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι ότι διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί ο χρήστης να μπήκε στον πειρασμό να κατεβάσει στον υπολογιστή του από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Αφού εγκατασταθεί, προβαίνει σε τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις των browsers, αντικαθιστώντας την Αρχική Σελίδα και προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης με Start.mysearchs.com , έτσι ώστε να μπορεί να ανακατευθύνει τους χρήστες προς προκαθορισμένους, και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα, άγνωστους ιστότοπους.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι οι αλλαγές αυτές γίνονται σε όλους τους browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας, επομένως είναι αδύνατο να μην σας εμφανιστούν. Σαφώς και οι παρασκηνιακές κι αυθαίρετες αυτές δραστηριότητες είναι ανεπιθύμητες και ύποπτες, επομένως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τις αγνοήσετε εάν διαπιστώσετε να συμβαίνουν. Άλλωστε, ο απώτερος σκοπός του Mysearchs Search hijacker είναι να ανακατευθύνει τους χρήστες προς προκαθορισμένους και συνεργάζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους, έτσι ώστε οι δημιουργοί του προγράμματος να κερδοσκοπούν εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Με αυτό το τρόπο καταφέρνει να σας εμφανίζει όσο το δυνατόν πιο άρτια στοχευμένες διαφημίσεις, αναλόγως του μοναδικού σας διαδικτυακού προφίλ που σχημάτισε το πρόγραμμα με βάση τις πληροφορίες που συνέλεξε. Οι πληροφορίες αυτές είναι συνήθως πιο δημοφιλείς ιστότοποι, κριτήρια αναζήτησης, clicks, κι άλλες πολλές σχετικές πληροφορίες.

Από τα παραπάνω πιστεύουμε ότι μπορείτε να συμπεράνετε εύκολα πως πρόκειται για μια άκρως αναξιόπιστη και ύποπτη μηχανή αναζήτησης. Σας συμβουλεύουμε να βασίσετε τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις σε πιο δημοφιλείς κι αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης, πολύ απλά γιατί το Mysearchs Search έχει τη τάση να σας εμφανίζει ‘πειραγμένα’ αποτελέσματα αναζητήσεων, τα οποία διαπιστώσαμε ότι εμπεριέχουν σπονσοραρισμένους συνδέσμους που θα σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους.

Σε περίπτωση λοιπόν που άρχισαν να σας εμφανίζονται διάφορες διαφημίσεις ή ανακατευθύνσεις, που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο, αλλά αντίθετα θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να αφαιρέσετε το start.mysearches.com από την Αρχική Σελίδα και προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης των browsers σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Mysearchs Search ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης κάποιας δωρεάν εφαρμογής, μπορεί να σας εμφανιστεί και πρόταση επιπρόσθετης λήψης του Mysearchs Search, το οποίο μάλιστα θα προτείνει να αντικαταστήσει την Αρχική Σελίδα και προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης που είχατε ορίσει στους browsers σας με το start.mysearches.com.

Από τα παραπάνω, μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί/επιφυλακτικοί κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές οι οποίες συνήθως εμπεριέχουν συνοδευτικά πακέτα λήψης όπου μπορεί να βρίσκονται διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα τα οποία περιμένουν να διεισδύσουν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας (μέθοδος bundling). Αποδεικνύεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο, ότι αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των δωρεάν προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται για τη διάδοση adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις ανεπιθύμητες, και εν δυνάμει επικίνδυνες, διεισδύσεις, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με το τι δωρεάν προγράμματα θα αποφασίσετε εν τέλει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Καλό θα ήταν, προτού προβείτε σε λήψη κάποιας εφαρμογής, να κάνετε μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο για να διαπιστώσετε κατά πόσο η εφαρμογή που σας ενδιαφέρει είναι αξιόπιστη κι ασφαλής ή όχι. Σαφώς και θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End User’s License Agreement), καθώς και τους Όρους και Προϋποθέσεις (Terms and Conditions), γιατί με αυτό το τρόπο μπορείτε να διαπιστώσετε κατά πόσο η εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε υποστηρίζεται από/προωθεί διαφημίσεις τρίτων και κατά πόσον εμπεριέχει συνοδευτικά πακέτα λήψης ή όχι.

Εάν εν τέλει αποφασίσετε να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και φυσικά κατά τη διάρκεια της λήψης/εγκατάστασης, αν σας εμφανιστούν κουτάκια τα οποία θα σας προτείνουν επιπρόσθετες λήψεις άγνωστων ή ύποπτων εφαρμογών κι αρχείων, τότε θα πρέπει σαφώς να αρνηθείτε, ξετικάροντας τα τσεκαρισμένα αυθαιρέτως αυτά κουτάκια.

Εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται ανακατευθύνσεις, που σχετίζονται με Mysearchs Search, προς άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύετε να εκθέσετε το σύστημα του υπολογιστή σας και σε άλλες κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις άγνωστων και ύποπτων προγραμμάτων χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας. Για να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά και με επιτυχία το συγκεκριμένο hijacker, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Mysearchs Search ?

Λογικά, δεν θα πρέπει να δυσκολευτείτε να αφαιρέσετε το Mysearchs Search από τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, η χειροκίνητη αφαίρεση μπορεί να χρειαστεί αρκετό χρόνο και επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να αφήσετε κάποια κατάλοιπα του προγράμματος στο σύστημα του υπολογιστή σας που θα το βοηθήσουν να ξαναγυρίσει μετά από λίγο διάστημα. Για αυτό και σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε, για περιπτώσεις όπως αυτή, πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), το οποίο θα αναλάβει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά κι αυτόματα όλα τα ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα τα οποία μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στον υπολογιστή σας και να μόλυναν το σύστημά του.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Mysearchs Search ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του Mysearchs Search ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Mysearchs Search:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Mysearchs Search από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Mysearchs Search και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Mysearchs Search ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
 5. Αφαιρέστε το Mysearchs Search από τις Windows συντομεύσεις
  Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Mozilla Firefox και επιλέξτε Properties. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε 'Properties'
 6. Πηγαίνετε στη καρτέλα Shortcut και βρείτε το πεδίο Target. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL οι οποίες σχετίζονται με αυτόν τον ιό. Επιλέξτε τη καρτέλα 'Shortcut' και διαγράψτε το 'http://isearch.babylon.com...' ή άλλες ύποπτες URL

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και στις συντομεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Internet Explorer και Google Chrome. Βεβαιωθείτε πως ελέγχετε όλες τις τοποθεσίες για αυτές τις συντομεύσεις, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, η Εκκίνηση και η γραμμή εργασιών.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Mysearchs Search από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Mysearchs Search ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Mysearchs Search από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Mysearchs Search και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Mysearchs Search. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Mysearchs Search από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Mysearchs Search θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Mysearchs Search από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Mysearchs Search και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο μενού (πάνω δεξιά γωνία), επιλέξτε Options General.
 4. Εδώ, διαγράψτε κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας ή κάντε κλικ στο Restore to default.
 5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Στη καρτέλα 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL από την ενότητα 'Home Page' ή κάντε κλικ στο κουμπί 'Restore to Default'. Κάντε κλικ στο 'OK' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 6. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 7. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Mysearchs Search . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Mysearchs Search από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Mysearchs Search και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα και τη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σας, αν τροποποιήθηκαν από αυτόν τον ιό
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε Settings.
 4. Εδώ, βρείτε το Open a specific page or set of pages που βρίσκεται στην επιλογή On startup και κάντε κλικ στο Set pages. Μόλις κάνετε κλικ στο μενού και στο 'Settings', επιλέξτε 'Set pages'
 5. Τώρα θα δείτε ένα άλλο παράθυρο. Εδώ, διαγράψτε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης και εισάγετε αυτή που επιθυμείτε ως αρχική σας σελίδα. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 7. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 8. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 9. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 10. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Mysearchs Search. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Mysearchs Search από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Mysearchs Search ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού. Εδώ, επιλέξτε Preferences όπως εμφανίστηκε προηγουμένως και επιλέξτε General.
 4. Εδώ, βρείτε το πεδίο Homepage. Αν έχει τροποποιηθεί από το Mysearchs Search, αφαιρέστε αυτή την ανεπιθύμητη σελίδα και εισάγετε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιείτε για τις αναζητήσεις σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το "http://" πριν εισάγετε τη διεύθυνση της σελίδας αυτής. Όταν είστε σε 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL και εισάγετε τη σελίδα της επιλογής σας
 5. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 6. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Mysearchs Search. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-mysearchs-search-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες