Βαθμός σοβαρότητας:  
  (73/100)

MyPC Backup. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το MyPC Backup είναι ένα παραπλανητικό πρόγραμμα, που παράγει ανεπιθύμητα μηνύματα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Αυτές οι ειδοποιήσεις έχουν ρυθμιστεί να εμφανίζονται κάθε φορά που ο χρήστης κάνει reboot στον υπολογιστή του και συνήθως του εμφανίζουν μηνύματα που τον προειδοποιούν ότι δε δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας (backup). Φυσικά, το πρόγραμμα αυτό ενημερώνει ότι μπορεί να το κάνει αυτό άμεσα. Ασχέτως ότι το MyPC Backup μπορεί να φαίνεται ότι είναι έμπιστο κι έγκυρο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα μηνύματά του.

Διαφορετικά, μπορεί να παραπλανηθείτε και να πληρώσετε για άχρηστα προγράμματα ή να κατεβάσετε και άλλους ιούς στον υπολογιστή σας. Επίσης, ορισμένοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να προσπαθήσει να υποκλέψει προσωπικά σας δεδομένα, όπως τραπεζικά στοιχεία, στοιχεία λογαριασμών και άλλα παρόμοια. Οπότε, αν παρατηρήσατε ότι εμφανίζονται διαφημίσεις του MyPC Backup στον υπολογιστή σας, καλό θα ήταν να τον σκανάρετε με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware για να βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί τέτοιου είδους προγράμματα από τον υπολογιστή σας.

Πώς μπορεί το MyPC Backup να ‘κολλήσει’ στον υπολογιστή μου ?

Ερώτηση σχετικά με MyPC Backup

Ο My PC Backup διαδίδεται όπως κάθε κακόβουλο λογισμικό. Μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας μετά την επίσκεψή σας σε ΄μολυσμένη΄ ιστοσελίδα ή αφού ανοίξετε ένα ΄ύποπτο’ email. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους απειλές, πρέπει να αποφύγετε να επισκέπτεστε τέτοιου είδους ιστοσελίδες και επίσης να εγκαταστήσετε ένα έμπιστο anti-virus (αντι ιικό) στον υπολογιστή σας. Με το που θα εγκατασταθεί αυτό το πρόγραμμα, καταχωρεί μερικές δικές του καταχωρήσεις στο μητρώο του υπολογιστή (registry entries) και δημιουργεί το δικό του εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίζουν να εμφανίζονται ειδοποιήσεις στον υπολογιστή σας που μοιάζουν με την παρακάτω :

Reminder: Your computer is not backed up, backup your files online today

————————————

Υπενθύμιση : Δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα αρχεία σας στον υπολογιστή σας, κάντε το σήμερα

Καλό θα ήταν να αγνοήσετε τέτοιου είδους μηνύματα, γιατί αυτά τα μηνύματα αποσκοπούν μόνο σε ένα πράγμα – να ξεγελάσουν τους χρήστες και να τους κάνουν να αγοράσουν ουσιαστικά άχρηστα προγράμματα, να εγκαταστήσουν κακόβουλα λογισμικά και άλλες παρόμοιες τέτοιου είδους παραπλανητικές εφαρμογές. Για να βεβαιωθείτε ότι στον υπολογιστή σας όλα λειτουργούν σωστά δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το MyPC Backup?

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις του MyPC Backup, δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και να κάνετε ένα γενικό σκανάρισμα στο σύστημά σας. Για να γίνει σωστά, πρέπει να το κάνετε με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, γιατί αυτό το πρόγραμμα δεν έχει επιλογή χειροκίνητης αφαίρεσης. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να βασιστείτε σε κάποιο απ’ αυτά τα δύο Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του MyPC Backup
Στιγμιότυπο του MyPC Backup

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-mypc-backup.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες