Τι είναι MSINET.OCX? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Το MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) είναι ένα νόμιμο αρχείο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο αρχείο είναι πολύ σημαντικό για να εμφανίζονται οι ιστοσελίδες, οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αφαιρέσετε. Ωστόσο, τα Windows Vista δεν είναι πλέον συμβατά με το MSINET.OCX και ουσιαστικά αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να σας εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας :

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

Για να το διορθώσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο αυτό από το διαδίκτυο. Θα σας συνιστούσαμε να επιλέξετε έγκυρες ιστοσελίδες για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Κακόβουλα αρχεία μπορεί να έχουν πανομοιότυπα ονόματα με αυτά νόμιμων και έγκυρων αρχείων, οπότε και πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην περίπτωση του MSINET.OCX. Για να διελευκάνετε εάν πρόκειται για ιό ή όχι, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο και έγκυρο anti-spyware, κυρίως εάν το αρχείο αυτό ΔΕΝ βρίσκεται στη τοποθεσία : C:\Windows\System32!

Σε αυτή την περίπτωση και για έγκυρα και επιτυχή αποτελέσματα θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware :

Reimage Reimage Cleaner ή SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Reimage Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage Reimage Cleaner για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-msinet-ocx.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση