Τι είναι MSINET.OCX? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Το MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) είναι ένα νόμιμο αρχείο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο αρχείο είναι πολύ σημαντικό για να εμφανίζονται οι ιστοσελίδες, οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αφαιρέσετε. Ωστόσο, τα Windows Vista δεν είναι πλέον συμβατά με το MSINET.OCX και ουσιαστικά αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να σας εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας :

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

Για να το διορθώσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο αυτό από το διαδίκτυο. Θα σας συνιστούσαμε να επιλέξετε έγκυρες ιστοσελίδες για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Κακόβουλα αρχεία μπορεί να έχουν πανομοιότυπα ονόματα με αυτά νόμιμων και έγκυρων αρχείων, οπότε και πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην περίπτωση του MSINET.OCX. Για να διελευκάνετε εάν πρόκειται για ιό ή όχι, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο και έγκυρο anti-spyware, κυρίως εάν το αρχείο αυτό ΔΕΝ βρίσκεται στη τοποθεσία : C:\Windows\System32!

Σε αυτή την περίπτωση και για έγκυρα και επιτυχή αποτελέσματα θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware :

Reimage ή Malwarebytes Malwarebytes.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-msinet-ocx.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση