Τι είναι mqrt.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

Mqrt.dll είναι μια διαδικασία συστήματος που ανήκει στην Microsoft Windows λειτουργικό σύστημα. Είναι ένα μέρος του Microsoft Personal Web server και υπεύθυνη για τον καθορισμό του βάθους των ουρές ανάλογα με την εφαρμογή και το ιστορικό της χρήσης. Συνήθως, ξεκινά μαζί με τα Windows, αλλά δεν είναι ένα αρχείο πυρήνα εκεί. Δεν θα πρέπει να σταματήσετε Mqrt.dll, αν θέλετε το PC σας να λειτουργεί κανονικά, διότι είναι μια ασφαλής διαδικασία που είναι πιθανό να δημιουργήσει βλάβη στο σύστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ασφάλεια εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι Mqrt.dll μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από προγράμματα malware που μπορεί να ονομαστεί τίποτα. Αν ύποπτο αρχείο Mqrt.dll βρίσκεται στο C: \ Windows ή C: \ Windows \ System32 φάκελο, σας συνιστούμε να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με αξιόπιστο anti-spyware και να αφαιρέσετε ιούς, spyware, trojan ή ιός τύπου worm που μπορεί να κρύβεται με αυτό το όνομα. Για να ελέγξετε τον υπολογιστή σας, να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με SpyHunter ή anti-malware προγράμματα που αναφέρονται παρακάτω.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-mqrt-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση