Τι είναι mqrt.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

Mqrt.dll είναι μια διαδικασία συστήματος που ανήκει στην Microsoft Windows λειτουργικό σύστημα. Είναι ένα μέρος του Microsoft Personal Web server και υπεύθυνη για τον καθορισμό του βάθους των ουρές ανάλογα με την εφαρμογή και το ιστορικό της χρήσης. Συνήθως, ξεκινά μαζί με τα Windows, αλλά δεν είναι ένα αρχείο πυρήνα εκεί. Δεν θα πρέπει να σταματήσετε Mqrt.dll, αν θέλετε το PC σας να λειτουργεί κανονικά, διότι είναι μια ασφαλής διαδικασία που είναι πιθανό να δημιουργήσει βλάβη στο σύστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ασφάλεια εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι Mqrt.dll μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από προγράμματα malware που μπορεί να ονομαστεί τίποτα. Αν ύποπτο αρχείο Mqrt.dll βρίσκεται στο C: \ Windows ή C: \ Windows \ System32 φάκελο, σας συνιστούμε να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με αξιόπιστο anti-spyware και να αφαιρέσετε ιούς, spyware, trojan ή ιός τύπου worm που μπορεί να κρύβεται με αυτό το όνομα. Για να ελέγξετε τον υπολογιστή σας, να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με SpyHunter ή anti-malware προγράμματα που αναφέρονται παρακάτω.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-mqrt-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση