Τι είναι mobsync.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

mobsync.exe

Το mobsync.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα στοιχείο κινητού συγχρονισμού του Internet Explorer.

Ο σκοπός του είναι να κάνει τις ιστοσελίδες διαθέσιμες και εκτός σύνδεσης. Σύμφωνα με τον εκδότη : ” Με τον Internet Explorer, μπορείτε να κάνετε τις ιστοσελίδες διαθέσιμες και όταν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Synchronization Manager για να ορίσετε συγκεκριμένες παραμέτρους για το πότε οι offline (εκτός σύνδεσης) σελίδες μπορούν να συγχρονιστούν με τη τρέχουσα cached page (προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα).

Για να τρέξετε το Synchronization Manager, click Synchronize (Συγχρονισμός) στο Tools menu (Μενού Εργαλείων). Μπορείτε να συγχρονίσετε τις σελίδες με τρεις τρόπους: κατά τη σύνδεση, κατά το χρόνο αδράνειας ή κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου χρόνου. Για να ορίσετε τις επιλογές που επιθυμείτε αναφορικά με το συγχρονισμό, click Setup (Εγκατάσταση), και κατόπιν click τις ανάλογες ρυθμίσεις στην καρτέλα Logon/Logoff (Σύνδεση/Αποσύνδεση).”

Οπότε, εάν διαπιστώσετε το mobsync.exe να τρέχει στο Task Manager, καλό θα ήταν να μη το τερματίσετε. Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ή εάν πιστεύετε ότι σας δημιουργεί προβλήματα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το mobsync.exe μέσω του Task Manager.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι πολλά malware έχουν τη τάση να χρησιμοποιούν τα ονόματα κανονικών/νόμιμων αρχείων! Αυτό το κάνουν για να μπορέσουν να διεισδύσουν και να παραμείνουν ενεργά στο σύστημα του υπολογιστή χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτά από το χρήστη ή τα εγκαταστημένα προγράμματα ασφάλειας.

Εάν το mobsync.exe βρίσκεται σε άλλο φάκελο, πέραν του φακέλου της τοποθεσίας C:\Windows\System32, θα σας συνιστούσαμε να το ελέγξετε για την αξιοπιστία του με τη βοήθεια του RegCure Pro.

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το όνομα του συγκεκριμένου αρχείου έχει χρησιμοποιηθεί ήδη από το WORM_SDBOT.CNT worm και φυσικά κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα χρησιμοποιηθεί και από άλλους ιούς που θα θελήσουν να διεισδύσουν κρυφά στο σύστημα ‘μεταμφιεσμένοι’ με το συγκεκριμένο όνομα.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με mobsync.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση