Τι είναι mobsync.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

mobsync.exe

Το mobsync.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα στοιχείο κινητού συγχρονισμού του Internet Explorer.

Ο σκοπός του είναι να κάνει τις ιστοσελίδες διαθέσιμες και εκτός σύνδεσης. Σύμφωνα με τον εκδότη : » Με τον Internet Explorer, μπορείτε να κάνετε τις ιστοσελίδες διαθέσιμες και όταν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Synchronization Manager για να ορίσετε συγκεκριμένες παραμέτρους για το πότε οι offline (εκτός σύνδεσης) σελίδες μπορούν να συγχρονιστούν με τη τρέχουσα cached page (προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα).

Για να τρέξετε το Synchronization Manager, click Synchronize (Συγχρονισμός) στο Tools menu (Μενού Εργαλείων). Μπορείτε να συγχρονίσετε τις σελίδες με τρεις τρόπους: κατά τη σύνδεση, κατά το χρόνο αδράνειας ή κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου χρόνου. Για να ορίσετε τις επιλογές που επιθυμείτε αναφορικά με το συγχρονισμό, click Setup (Εγκατάσταση), και κατόπιν click τις ανάλογες ρυθμίσεις στην καρτέλα Logon/Logoff (Σύνδεση/Αποσύνδεση).»

Οπότε, εάν διαπιστώσετε το mobsync.exe να τρέχει στο Task Manager, καλό θα ήταν να μη το τερματίσετε. Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ή εάν πιστεύετε ότι σας δημιουργεί προβλήματα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το mobsync.exe μέσω του Task Manager.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι πολλά malware έχουν τη τάση να χρησιμοποιούν τα ονόματα κανονικών/νόμιμων αρχείων! Αυτό το κάνουν για να μπορέσουν να διεισδύσουν και να παραμείνουν ενεργά στο σύστημα του υπολογιστή χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτά από το χρήστη ή τα εγκαταστημένα προγράμματα ασφάλειας.

Εάν το mobsync.exe βρίσκεται σε άλλο φάκελο, πέραν του φακέλου της τοποθεσίας C:\Windows\System32, θα σας συνιστούσαμε να το ελέγξετε για την αξιοπιστία του με τη βοήθεια του RegCure Pro.

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το όνομα του συγκεκριμένου αρχείου έχει χρησιμοποιηθεί ήδη από το WORM_SDBOT.CNT worm και φυσικά κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα χρησιμοποιηθεί και από άλλους ιούς που θα θελήσουν να διεισδύσουν κρυφά στο σύστημα ‘μεταμφιεσμένοι’ με το συγκεκριμένο όνομα.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση