Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση Mixxen

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Mixxen?

Το Mixxen είναι ακόμα ένα adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) το οποίο προωθείται ως μια δωρεάν και νόμιμη εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούνε μουσική χωρίς να χρειαστεί να κατεβάζουν τα τραγούδια στον υπολογιστή τους. Μάλιστα, η εφαρμογή αυτή υποστηρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να καταγράφει διάφορους σταθμούς και να σας ανακατευθύνει σε αυτόν που παίζει το συγκεκριμένο τραγούδι που ζητήσατε να ακούσετε. Ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι? Δυστυχώς, ακούγεται υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό.

Σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε το λάθος και προβείτε σε λήψη του συγκεκριμένου add-on (πρόσθετου) στον υπολογιστή σας, πόσο μάλλον που η εφαρμογή αυτή σπονσοράρεται από τρίτους. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι ο ιός Mixxen έχει ρυθμιστεί για να εμφανίζει επιχορηγούμενες διαφημίσεις συνεργατών και να δημιουργεί ροές επισκεψιμότητας προς προ-καθορισμένους ιστότοπους. Επομένως, με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων (browser hijacking) οποιουδήποτε από τους δημοφιλείς web browsers έχετε εγκαταστημένους στον υπολογιστή σας (Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer).

Κατόπιν, διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Mixxen’ ‘πλημμυρίζουν’ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας κάθε φορά που θα θέλετε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο. Ασχέτως που οι διαφημίσεις αυτές μπορεί να εμπεριέχουν χρήσιμα κουπόνια, ενδιαφέρουσες συγκρίσεις τιμών και μεγάλες προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στη μέγιστη πλειοψηφία τους οι διαφημίσεις αυτές είναι ψευδείς/παραπλανητικές και προσπαθούν να σας δελέασουν, ώστε να κλικάρετε στους συνδέσμους τους κι εν τέλει να ανακατευθυνθείτε προς διάφορους άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Κοινώς, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το Mixxen σκοπό έχουν να σας μοχλεύσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σας οι δημιουργοί του.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το Mixxen το πιο πιθανόν είναι να σας ξεγελάσουν και κλικάροντας σε κάποιον από τους συνδέσμους τους να βρεθείτε σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Άλλωστε, παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα αυτό συνεργάζεται με πολλούς κυβερνο-εγκληματίες που θέλουν να προωθήσουν τους κακόβουλους ιστότοπούς τους.

Τέλος, το ύποπτο αυτό add-on (πρόσθετο) έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Παίρνοντας, λοιπόν, όλα αυτά υπόψιν, μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο συμπέρασμα ότι σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι ο ιός Mixxen έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να τον αφαιρέσετε άμεσα. Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ το Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ Mixxen ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το Mixxen adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) μπορεί να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας τελείως απαρατήρητο και να κάνει τον κάθε web browser σας να συμπεριφέρεται με περίεργο τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση και σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα διαπιστώσετε σημαντικές επιβραδύνσεις στις αποδόσεις του συστήματος, αλλά και στις ταχύτητες των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, συνεχείς εμφανίσεις εμπορικών διαφημίσεων, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, όπως πχ. gaming portals, ιστότοπους διαδικτυακών αγορών, casino, κτλ.

Σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε όλα αυτά που γράφονται σε συνδέσμους ανακατεύθυνσης που εμπεριέχονται σε διαφημίσεις που σχετίζονται με το Mixxen. Και το τονίζουμε αυτό, γιατί σε περίπτωση που ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους και ύποπτους ιστότοπους, το πιο πιθανόν είναι να ξεγελαστείτε κι εν τέλει να κατεβάσετε κι άλλα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) ή, ακόμα χειρότερα, να πέσετε θύματα scammers.

Για να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, τότε θα πρέπει να ‘θωρακίσετε’ το σύστημα του υπολογιστή σας από κάθε είδους προσπάθεια διείσδυσης PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με το τρόπο αυτό θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε οικειοθελώς να κατεβάσετε. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δείχνετε μεγάλη προσοχή καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης, και να ξετικάρετε όλα εκείναι τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν και να σας προτείνουν να κατεβάσετε επιπρόσθετες ‘προαιρετικές’ λήψεις, όπως πχ. browser add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεις).

Σε διαφορετική περίπτωση, θα βιώσετε συνεχείς ανεπιθύμητες εμφανίσεις διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων, επιβραδύνσεις, κλπ. Ασχέτως αν το Mixxen κατάφερε να σας ξεγελάσει και το κατεβάσατε οικειοθελώς ή αυτό βρέθηκε από το πουθενά στον υπολογιστή σας, εμείς σας συνιστούμε να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά το συντομότερο δυνατόν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Mixxen?

Αν και το Mixxen αυτό καθαυτό δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως κακόβουλο πρόγραμμα, ωστόσο μπορεί να γίνει η αιτία ύποπτων και κακόβουλων διεισδύσεων λογισμικών τρίτων που με τη σειρά τους το πιο πιθανό είναι να εκθέσουν σε κίνδυνο την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση λοιπόν που διαπιστώσετε ότι το ύποπτο αυτό πρόγραμμα έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα ήταν καλό να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα για να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά το Mixxen από το σύστημα του υπολογιστή σας.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Mixxen
Στιγμιότυπο του Mixxen

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Mixxen:

Αφαίρεση Mixxen από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Mixxen και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Mixxen ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Mixxen από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Mixxen ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Mixxen από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Mixxen και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Mixxen. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση Mixxen από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Mixxen θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Mixxen από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Mixxen και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Mixxen . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Mixxen από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Mixxen και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Mixxen. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Mixxen από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Mixxen ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Mixxen. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-mixxen.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες