Βαθμός σοβαρότητας:  
  (96/100)

Microsoft Security Essential Alert. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Η ‘Microsoft Security Essential Alert’ είναι μια πλαστή ειδοποίηση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη Microsoft. Ακριβώς, αν δείτε αυτή την ειδοποίηση στην οθόνη του υπολογιστή σας, θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε για τη κατάσταση του μηχανήματος σας. Ωστόσο, δεν το αναφέρουμε λόγω των πιθανών απειλών (Trojan-PSW.Win32.launch, HackTool:Win32/Welevate.A και Adware.Win32.Fraud) που αναφέρονται σε αυτό το μήνυμα. Το αναφέρουμε, διότι αυτή η ειδοποίηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διανομή των παρασίτων Braviax και μπορεί επίσης να εμπλέκεται και στη διανομή άλλων παρόμοιων λοιμώξεων. Να είστε βέβαιοι, πως η ‘Microsoft Security Essential Alert’ είναι παραπλανητική και μπορείτε απλά να την αγνοήσετε. Εκτός αυτού, συνιστούμε επίσης να ελέγξετε το μηχάνημα σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware, για να βεβαιωθείτε πως είναι απαλλαγμένο από ιούς.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ‘Microsoft Security Essential Alert’;

Σύμφωνα με ειδικούς ασφαλείας, η ειδοποίηση ‘Microsoft Security Essential alert’ μπορεί να βρεθεί σε μολυσμένες ιστοσελίδες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι σελίδες είναι παράνομες ιστοσελίδες παιχνιδιών ή ιστοσελίδες τζόγου. Ωστόσο, πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως μερικές φορές, οι ιδιοκτήτες νόμιμων ιστοσελίδων μπορεί να μην έχουν τη παραμικρή ιδέα πως οι σελίδες τους έχουν προσβληθεί από αυτή την απειλή. Γι’ αυτό, δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε. Αυτή η ψεύτικη ειδοποίηση κάνει αναφορά για διάφορες απειλές οι οποίες προσπαθούν να διεισδύσουν στον υπολογιστή σας και προσφέρεται να καθαρίσει το σύστημα σας πριν αυτό κολλήσει. Ωστόσο, αν δείτε την ειδοποίηση Microsoft Security Essential alert, πρέπει να την αγνοήσετε διότι το μόνο που θα κάνει είναι να μολύνει το μηχάνημα σας. Μπορείτε να δείτε πως φαίνεται αυτή η ειδοποίηση:

Microsoft Security Essential Alert
Potential threat details
Microsoft Security Essentials detected potential threats that might compromise your privacy or damage your computer. You need to clean your computer immediately to prevent the system crash.
Trojan-PSW.Win32.launch
HackTool:Win32/Welevate.A
Adware.Win32.Fraud

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ‘Microsoft Security Essential alert;

Να θυμάστε, η πραγματική εφαρμογή Microsoft Security Essentials δεν επιχειρεί να εγκαταστήσει ή να ενημερώσει επιπλέον προγράμματα, γι’ αυτό πρέπει να αγνοήσετε την ειδοποίηση ‘Microsoft Security Essential alert’ αν εμφανιστεί στον υπολογιστή σας. Αν έχετε κάνει κλικ πάνω της και έχετε εγκαταστήσει κάτι στον υπολογιστή σας (κατά πάσα πιθανότητα, ένα από τα παράσιτα Braviax), εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με μια από τις ακόλουθες εφαρμογές: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-security-essential-alert.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες