Κρητική του Malwarebytes Anti Malware, δωρεάν λήψη

12

Το Malwarebytes’ Anti-malware είναι μια απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή, η οποία μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά οποιονδήποτε χρήστη βρεθεί αντιμέτωπος με οποιαδήποτε περίπτωση που σχετίζεται με λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας  (malware).

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, οι χρήστες συνιστάται να επιλέγουν την PREMIUM έκδοση, η οποία παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο, γρηγορότερες σαρώσεις και επίσης δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού των σαρώσεων ή των αναβαθμίσεων της βάσης δεδομένων.

Επιπλέον, παρέχει ένα τελείως ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον (UI) και τη δυνατότητα προστασίας 3 υπολογιστών ταυτόχρονα. Ωστόσο, από ότι φαίνεται και η δωρεάν έκδοση του Malwarebytes μπορεί να ανταγωνιστεί ισάξια τα κορυφαία προγράμματα του κλάδου, τα οποία υπόσχονται τον εντοπισμό και την αφαίρεση των malware, συμπεριλαμβανομένων των worms, Trojan, rootkits, rogues, dialers, spyware και άλλων διαδικτυακων λοιμώξεων.

Αν αποφασίσετε να κάνετε λήψη αυτού του προγράμματος, κατεβάστε το Malwarebytes Anti-Malware 3.2 – η τελευταία έκδοση. η οποία κυκλοφόρησε στις 2017.

Κριτική του Malwarebytes από το κέντρο ερευνών ioys.gr:

Μετά από δοκιμή του Malwarebytes’ Anti-malware στους υπολογιστές μας, παρατηρήσαμε πως είναι ένα αρκετά προσαρμόσιμο εργαλείο, το οποίο προσφέρει και εξτρά εργαλεία για χειροκίνητη αφαίρεση προγραμμάτων malware. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε αρκετές γλώσσες και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμη και αν εκτελείται παράλληλα με anti-virus και anti-spyware προγράμματα.

Η σάρωση του Malwarebytes ξεχωρίζει για την ταχύτητα της. Ωστόσο, δεν φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τον επεξεργαστή. Λόγω της εξελιγμένης τεχνολογίας του, τα malware δεν έχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν τις σαρώσεις του Malwarebytes και να αποτρέψουν την αφαίρεση τους.

Η τελευταία έκδοση του Malwarebytes Anti-malware που είναι η 2.0, επιτρέπει πλέον στους χρήστες να σαρώνουν το εσωτερικό των αρχείων και να απομακρύνουν έτσι τα spyware γρηγορότερα. Εκτός αυτού, από την έκδοση 1.70 και έπειτα, το πρόγραμμα αναγνωρίζει τα Microsoft Windows 8 και τον Internet Explorer 10 κατά τη διάρκεια του σκαναρίσματος.

Οι χρήστες, έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν προσωρινά ή να προσθέσουν ένα στοιχείο που εντοπίστηκε κατά τη σάρωση, στη λίστα Εξαιρέσεων, αν πρόκειται για μια αβλαβής εφαρμογή. Μάλιστα, οι δημιουργοί της εφαρμογής υποσχέθηκαν ότι θα εμπλουτίσουν περαιτέρω την γραμμή εργαλείων στο μέλλον, με περισσότερες ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Άρα, γιατί πρέπει να κάνω λήψη του Malwarebytes;

Συνοψίζοντας, το Malwarebytes Anti-malware είναι ένα δυναμικό και αποτελεσματικό εργαλείο θωράκισης της διαδικτυακής ασφάλειας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρείτε συνεχώς το σύστημα σας προστατευμένο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προγράμματα ασφαλείας, παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο και πλήρης σαρώσεις των δίσκων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο χρήστη να επιδιορθώνει τον υπολογιστή του μέσω του Malwarebytes χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η βάση δεδομένων αυτής της εφαρμογής, μπορεί να ενημερώνεται όσο συχνά επιθυμείτε εσείς. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα: το μπόνους του Malwarebytes, η προστασία σε πραγματικό χρόνο, είναι διαθέσιμη μόνο στην PREMIUM έκδοση και βασικά είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να αποτρέπει συγκεκριμένα μόνο προγράμματα malware. Έτσι, δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα προγράμματα τα οποία παρέχουν περισσότερες δυνατότητες.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Malwarebytes Anti Malware Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Malwarebytes Anti Malware Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Malwarebytes, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Malwarebytes έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Malwarebytes είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Ο Ugnius Kiguolis είναι ένας εξιδεικευμένος επαγγελματίας αναλυτής

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες