Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

MacCouponFinder ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MacCouponFinder?

Το MacCouponFinder είναι ακόμα ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με διαφημίσεις, το οποίο σαφώς και θα πρέπει να αποφύγετε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Εάν ψάξετε καλύτερα σχετικά με την φύση και τους σκοπούς του, τότε θα καταλάβετε γιατί υποστηρίζουμε κάτι τέτοιο. Εκ πρώτης όψεως, το Maccouponfinder και οι διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό μπορεί να μη μοιάζουν ως 'ύποπτες' ή επιβλαβείς για την ασφάλεια και εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας.

Θεωρητικά, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τις διαδικτυακές τους αναζητήσεις και αγορές, εμφανίζοντάς τους τις καλύτερες προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, και κωδικούς προώθησης, όταν οι χρήστες επισκέπτονται εμπορικού τύπου ιστότοπους και πλατφόρμες, όπως πχ ebay.com, bestbuy.com, κτλ. Φυσικά και φαίνεται ως ένα εργαλείο ιδιαιτέρως χρήσιμο κι ελκυστικό, ωστόσο μη ξεχνάτε ότι το πρόγραμμα αυτό ολοένα και πιο συχνά και από περισσότερους χαρακτηρίζεται ως PUP (potentially unwanted program, δλδ δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και αυτός ο λόγος από μόνος του είναι αρκετός για να το αποφύγετε. Αυτού του είδους τα προγράμματα είναι ιδιαιτέρως παραπλανητικά, καθώς, ενώ μπορεί αρχικά να σας φαίνονται τελείως ακίνδυνα, παρασκηνιακά ωστόσο γίνονται η αιτία για σωρία δυσάρεστων και 'ύποπτων' δραστηριοτήτων. Με το που εγκαταστήσετε το Maccouponfinder του δίνετε πρόσβαση στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Με το που εγκατασταθεί λοιπόν, ξεκινάει άμεσα να δραστηριοποιείται. Συνδέεται αυτόματα στο διαδίκτυο και αρχίζει να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ πότε και ποιούς ιστότοπους επισκεφτήκατε, ποια κριτήρια και αντικείμενα αναζήτησης πληκτρολογήσατε, πόσο χρόνο περάσατε και σε ποιούς ιστότοπους, κτλ. Για αυτού του είδους τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες, το Maccouponfinder χρησιμοποιεί tracking cookies (cookies παρακολούθησης κι εντοπισμού). Επίσης, είναι ζήτημα χρόνου έως ώτου διαπιστώσετε την εμφάνιση ανακατευθύνσεων και σημαντικών επιβραδύνσεων που σχετίζονται με την παρουσία του MacCouponFinder στο σύστημα του υπολογιστή σας και τους browsers που έχετε εγκαταστημένους σε αυτό.

Εάν θέλετε το σύστημά σας να λειτουργεί με εύρρυθμο και ασφαλή τρόπο, τότε σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτό το άρθρο προσεκτικά μέχρι το τέλος και να διαγράψετε το κακόβουλο αυτό πρόγραμμα άμεσα!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Maccouponfinder ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Αρχικά, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να σας πληροφορήσουμε ότι το συγκεκριμένο PUP ( potentially unwanted program, δλδ δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για υπολογιστές τύπου MAC, επομένως σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα των Windows, το πιο πιθανό είναι να μη συναντήσετε πότε το Maccouponfinder.

Ωστόσο, εάν δεν είστε χρήστης Windows και διαπιστώσατε ήδη την εμφάνιση εκνευριστικών διαφημίσεων, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Ανακαλύψαμε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας κρυφά και αυθαίρετα κατόπιν κλικαρίσματός σας σε κάποια από τις διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό ή κατόπιν λήψης κι εγκατάστασης κάποιας δωρεάν εφαρμογής από το διαδίκτυο που σχετίζεται με τη διαδικτυακή προώθηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Εάν παρατηρήσετε την εμφάνιση αναδυόμενων διαφημιστικών μηνυμάτων που σχετίζονται με τον ιό Maccouponfinder, τότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τα αγνοήσετε, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να ανακατευθυνθείτε σε κάποιον άγνωστο και αμφιβόλου αξιοπιστίας / ασφάλειας ιστότοπο που μπορεί να εκθέσει την ασφάλεια και την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας μέσω κακόβουλων λογισμικών που μπορεί να κρύβονται σε αυτόν .

Επομένως, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να αποφεύγετε να κλικάρετε σε διαφημίσεις που σας είναι άγνωστες ή σας φαίνονται ύποπτες. Εάν πιστεύετε ότι ο ιός MacCouponFinder έχει ήδη διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, μην αργοπορείτε κι ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την άμεση οριστική και ασφαλή αφαίρεσή του από το σύστημα του υπολογιστή σας:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Maccouponfinder ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Εάν είστε γνώστης των υπολογιστών, τότε θα μπορέσετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή και να απαλλαγείτε εύκολα από αυτού του είδους τους κυβερνο-εισβολείς με τη βοήθεια οδηγών χειροκίνητης αφαίρεσης προγραμμάτων κι αρχείων.

Ωστόσο, όσοι δεν κατέχουν σε καλό βαθμό γνώσεις γύρω από τους υπολογιστές, τότε είναι προτιμότερο να ακολουθήσουν τον αυτοματοποιημένο τρόπο αφαίρεσης του MacCouponFinder.

Εάν το Maccouponfinder κατέλαβε τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του Safari web browser σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για την αφαίρεσή του:

 1. Ανοίξτε τον browser και click Safari.
 2. Επιλέξτε 'Preferences' (Προτιμήσεις) και πηγαίντε Extensions (Επεκτάσεις).
 3. Ψάξτε για Maccouponfinder κι άλλα ανεπιθύμητα προγράμματα και click 'Uninstall' (Απεγκατάσταση) για να τα αφαιρέσετε.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του MacCouponFinder ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του MacCouponFinder ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων MacCouponFinder:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση MacCouponFinder από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το MacCouponFinder και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το MacCouponFinder ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση MacCouponFinder από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το MacCouponFinder ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση MacCouponFinder από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το MacCouponFinder και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του MacCouponFinder. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων MacCouponFinder από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το MacCouponFinder θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση MacCouponFinder από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το MacCouponFinder και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του MacCouponFinder . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση MacCouponFinder από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το MacCouponFinder και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του MacCouponFinder. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση MacCouponFinder από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το MacCouponFinder ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του MacCouponFinder. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-maccouponfinder-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες