Τι είναι lvcoms.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

lvcoms.exe

Το lvcoms.exe είναι μια νόμιμη διεργασία της Microsoft η οποία μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας κατόπιν εγκαταστάσεων κάποιου από τα προγράμματα : Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart ή Pinnacle MPEG Realtime Codec.

Το αρχείο αυτό προσφέρει διάφορων ειδών λειτουργίες, όπως πχ ενσωμάτωση web camera με το Microsoft NetMeeting και άλλες video streaming εφαρμογές. Το lvcoms.exe μπορεί να βρεθεί σε υποφάκελο της τοποθεσίας C:\Program Files\Common Files .

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι χάκερς συνηθίζουν να δίνουν στα κακόβουλα αρχεία και εφαρμόγες που δημιουργούν πανομοιότυπα ονόματα με αυτά νόμιμων κι έγκυρων αρχείων και εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε το lvcoms.exe, πόσο μάλλον αν βρίσκεται στη τοποθεσία C:\Windows ή C:\Windows\System32.

Για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας δεν κινδυνεύει, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware. Για αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware : Reimage ή Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση