Τι είναι lvcoms.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

lvcoms.exe

Το lvcoms.exe είναι μια νόμιμη διεργασία της Microsoft η οποία μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας κατόπιν εγκαταστάσεων κάποιου από τα προγράμματα : Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart ή Pinnacle MPEG Realtime Codec.

Το αρχείο αυτό προσφέρει διάφορων ειδών λειτουργίες, όπως πχ ενσωμάτωση web camera με το Microsoft NetMeeting και άλλες video streaming εφαρμογές. Το lvcoms.exe μπορεί να βρεθεί σε υποφάκελο της τοποθεσίας C:\Program Files\Common Files .

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι χάκερς συνηθίζουν να δίνουν στα κακόβουλα αρχεία και εφαρμόγες που δημιουργούν πανομοιότυπα ονόματα με αυτά νόμιμων κι έγκυρων αρχείων και εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε το lvcoms.exe, πόσο μάλλον αν βρίσκεται στη τοποθεσία C:\Windows ή C:\Windows\System32.

Για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας δεν κινδυνεύει, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware. Για αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware : Reimage ή Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση